Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
26-03-2009

Hjælp til trætte øjne - med visualisering

Bedøm
(0 stemmer)

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Hjælp til trætte øjne  - med visualiseringHar du arbejdet for hårdt? Er øjnene røde og irriterede? Der er hurtig hjælp at hente, og du kan gøre det selv - helt uden remedier. Dine tanker kan give et fysisk udslag.

Bløde snefnug på trætte øjneEr du anspændt eller har du været for meget "på" gennem længere tid, kan øjnene føles brændende og anspændte, trætte og irriterede. De løber i vand, og du har bare lyst til at lukke dem.
Gør det. Luk dem i få øjeblikke, også selv om du ikke har tid at gå i seng eller hvile dig lige nu. Følgende metode kan du bruge mens du sidder og venter, står i kø eller er på rejse. Den behøver kun at tage et par minutter.
Slap totalt af i ansigtet når øjnene er lukkede. Specielt omkring øjenpartiet. Slip alle spændinger og fokuser på dine øjne.
Skab nu billedet af store, fjerlette snefnug der langsomt daler ned på dine øjenlåg. Det ene efter det andet. Koncentrer dig, brug alle sanser og mærk hvordan de lette snefnug køler, lindrer, optages blødt i huden, trænger ind mod de trætte øjne og gør godt her. Gå helt ind i det billede og i følelsen.
Det er yderst enkelt, men overraskende virksomt.
Dine øjne vil føles friskere, mere rolige og kølige bagefter. En god lille visualisering at "have med" på jobbet eller rejsen.
Denne visualisering kan du bruge overalt på kroppen hvor du føler dig lidt for varm eller overanstrengt. Men øjnene er det helt oplagte sted at visualisere de store snefnug hen.Denne og andre lette visualiseringer kan du læse i bogen "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer" af Irma Lauridsen. Der er visualiseringer mod forskellige sygdomme og skavanker - og for skønhed og selvtillid. Nogle af visualiseringerne kan foretages på bare fem minutter - med en mærkbar forandring. På www.irmalauridsen.dk kan du finde flere ideer til visualiseringer.


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Mere i denne kategori: « Isis Den blå kvinde »

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer