Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-02-2009

Anmeldelse af cd' en Drømmenes Verden

Bedøm
(0 stemmer)

Anmeldelse af cd' en  Drømmenes Verden
Forlaget Livskilden NY


 
Drømmenes Verden - Visualisering CD for børn
Alder 5 til 12 år
Balance- Selvtillid - Drømmesøvn

Indtalt af Merete Gundersen
Musik af Michael Sejr Møller
Produceret af msmstudio
Pris: 148,00

Drømmenes Verden er 3x 15 minutters meditationsmusik med tale af Merete Gundersen
En ny og anderledes meditations cd for børn i alderen 5 til 12 år. Musik og tale flyder som en helhed af fred og ro ind i barnet, således det opnår at komme i bedre balance. Bedre balance giver større selvtillid og frihed, derved kan børnene blive styrket i deres dagligdag.
 
Balance
Under den første visualiseringsrejse ledes børnene ind i deres eget indre for at lære, hvordan de selv genoprette deres eventuelle små ubalancer. De får øjnene op for, hvordan de selv kan skabe fred og ro i deres indre univers.
 
Selvtillid
I dette nr. vejledes børnene til at se deres egne resurser. De træner i at styrke sig selv for at opnå større selvtillid og til at blive (det) dygtige til det, de drømmer om.
 
Drømmesøvn
I den sidste vejledning ledes børnene ind i deres egen drømmeverden, hvor alt kan ske. De ledes ind i et kærligt, varmt og trykt indre miljø, så de opnår at få en fredfyldt drømmesøvn.


Merete Gundersen

Merete Gundersen

Jeg har gennem de sidste 12 år undervist som SIQ®-Terapeut. Mit fundament og mine arbejdsmetoder er psykoterapi, og SIQ®-Den Spirituelle Intelligens, samt konceptet-Det visionære Liv. Via min undervisning, hvor jeg bruger: teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens, samtale, visualisering og meditation, hjælpes mennesker af med gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, således de gennem selvindsigt kommer tættere på deres egen indre kerne. De opnår herigennem en større livsglæde og livsmod, bliver mere visionære og kreative.

Hjemmeside: www.siqintelligens.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer