Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
08-02-2009

Tæt på hinanden - og på os selv

Bedøm
(0 stemmer)

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Tæt på hinanden - og på os selv

Du kan selv skabe fantastiske forandringer i dit livHvad bruger vi vores tid til? Vores kræfter og tanker? Stort spørgsmål, ikke? Måske kan det spørgsmål bruges til forandring, hvis man ønsker, livet var bedre. Det positive er nemlig, at vi altid kan forbedre vores liv, hvis vi vil det nok. Tit ved egen hjælp. Men lige så tit ved at snakke med andre, der også vil videre. Som vil noget mere end bare det daglige trummerum, hvor vi tit føler, vi ikke kommer ud af stedet og aldrig når det, (eller den tilstand) vi virkelig vil.Masser af mennesker føler sig kolde og triste indeni. De føler sig ikke elsket af hverken andre eller af sig selv. Men arbejder vi på at vende de tanker og følelser? Eller forsumper vi i dem?
De fleste af os lever jo som om der er hundrede år endnu at bruge løs af. Skubber måske bare problemerne foran os, lukker øjnene for dem eller tænker, at det kan vente til i morgen.Men hvad nu, hvis i morgen ikke kommer? Eller i det mindste hvis vores fremtid ikke er så lang, som vi går rundt og tror. Hvad nu, hvis vi hellere skulle skynde os at komme om på den anden side af problemerne, så vi kan få noget glæde ind i livet ...
Det er sundt af og til lige at stoppe op og spørge: Hvad er det egentlig, jeg ønsker at bruge min tid og mine kræfter på? Og ikke: Hvad dukker mon helt tilfældigt op i mit liv?

Stress eller nærhedEn dag, hvor jeg tænkte over de ting, vidste jeg med et hvad det var, jeg ønskede mere af i mit liv, nemlig: Nærheden!
Mon ikke det er den, de fleste af har et dybt behov for? Nærheden til os selv, vores børn, naturen og til andre mennesker. At være mere bevidst. Følelsen af ro og glæde. Følelsen af JEG ER, i stedet for jeg skal lige...
Tit er vi så stressede. Render måske rundt efter ting, der ikke har betydning alligevel. Og vi ved det godt. Vi ved såmænd også, at der hører arbejde - og frem for alt vilje - til at finde ud af, hvordan vi når vores mål.
Jeg har altid sagt, at så længe det ikke er bevist, at du IKKE kan, så KAN du! Ret god sætning at have med i baglommen. Den virker simpelthen! Den sætning giver styrke og tro på sig selv. På, at du kan. Og så kan du! Du ved, du kan - ligesom det lille barn, der løber hen over en træstamme i fuld fart uden at falde. Den lille fyr ved helt sikkert, at han kan. Det ved han, lige til mor forskrækket får øje på foretagendet og råber: "Pas på, du falder!" Og så falder han.
Indtil da havde han ikke forestillet sig, at han kunne falde. Han havde slet ikke set de billeder i sit hoved, men kun, at det ville lykkes at løbe hen over stammen - og sådan blev det så. Nu giver mor ham nogle andre billeder, og nu er det dem han ser dem for sit indre blik. Og det bliver, som han ser det.
Så stor kraft er der i alles tanker. Og så store muligheder, også til forandring. Tankerne styrer mere end du tror. Du er sådan som du ser dig selv. Med tanker kan du skabe store forandringer i dit liv, også fysisk. Læs meget mere om det i bogen 'Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer', der fortæller hvordan det gøres.
Tanken er koden til vores liv. Vi udfører ting og sager ud fra den kode. Tænk engang, hvilket ansvar. Og tænk, at vi bare kan vende det hele, når vi vil - ved at begynde at tænke anderledes. Sikke en kraft og magt, der ligger i os selv. I vores tanker. Og de fleste ved det slet ikke.

Du styrer selv dit livHenry Ford sagde engang: "Uanset om du tror, du kan - eller du tror, du ikke kan, så får du ret!" Er dét ikke stof til eftertanke?
Ingen behøver gå rundt og være triste. Vel, vi får alle sammen problemer i livet, sikkert mange gange endda. Også så store, at vi af og til synes, de er ved at slå os ihjel. Men det er sådan set ikke det, at vi har problemer, der betyder mest, men i langt højere grad, hvordan vi vælger at tackle de problemer, at komme igennem dem - og komme videre. I stedet for at vokse fast i dem. Du kan se mennesker, der oplever det mest forfærdelige, og de finder alligevel glæden ved livet frem.
Livet - og lykken - er ET VALG!
Nej, selvfølgelig ønsker ingen at være ulykkelige eller have problemer. Men vi kan alligevel, ubevidst, komme til enten at skabe de ting eller holde fast i dem, fordi vi ikke er opmærksomme på de redskaber, vi har lige ved hånden, til at ændre det.
Vi kan vælge glæden ved at spejde efter den og fokusere mere på den. Glæden findes jo alle vegne, vi skal bare åbne øjnene og finde den, se den, eller skabe den selv. Når vi er glade, er vi samtidig også mere raske, sunde og smukke, det hører nemlig sammen.
Vi kan VÆLGE at være nærværende og opleve øjeblikket intenst. Vi kan VÆLGE, at vi vil mærke livet og føle en mening med det. Vi kan VÆLGE at skabe ro og overskud til at glæde andre, hvorefter vi vil opleve at få det samme tilbage. En fantastisk vekselvirkning, ikke sandt! Og lad være at udskyde det til i morgen. Begynd NU.
Det, du fokuserer på, skaber du mere af.

Jo, du ER noget!Altså, vi kan selv styre vores liv og ikke bare acceptere at have skidt - uden at gøre noget. Helt enkle tiltag kan være yderst virksomme. Du er styrmand på dit eget skib! Hvor mange er egentlig bevidst om det?
Vi lærer at tro, at vi ikke er noget. Men tro mig: DU ER NOGET! Noget helt unikt. Noget fantastisk. Tro selv på det - og brug det. Det virker nemlig, også fysisk!
Nuet er det eneste, du har. Det er vigtigt at stoppe op og mærke øjeblikket. Være i det. Og blive der så længe du har brug for det. Dét er en vitamin-indsprøjtning for krop og sjæl. Det trænger vi alle sammen til, så vi ikke nøjes med at eksistere, men i stedet lever!Vent ikke på, at der automatisk kommer pauser i dit liv, så du lige får tid og overskud til det her. Det sker ikke af sig selv. Du må helt bevidst skabe den tilstand af åbenhed, modtagelighed og glæde, fokusere på det, få det til at komme - og holde fast i det. Da vil du efterhånden opdage forbavsende ting om dig selv og kunne begynde at leve på en helt anden og langt dybere måde end før. Samtidig vil du opleve positive, fysiske forandringer, der skabes gennem den psykiske ro og balance.Læs mere om, hvordan du let kan skabe glæde og stor forandring i dit liv -  på www.irmalauridsen.dk


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer