Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
02-09-2004

Heidi Svendsen, et fremtidens menneske

Bedøm
(1 Stem)

v/Ulla Runchel

 Jeg har oplevet hvordan mange mennesker af idag, kan modtage kosmisk healing og heleng via dem selv, det er sådan at vi alle kan hele os selv , med tanken og bevidtsheden som redskab til at hente mange forskellige healings teknikker fra universet, det har den traditionelle verden svært ved at "tage ind" og tro på, det er en usynlig verden man slet ikke er modent til at forstå ej heller vil høre tale om, Heidi Svendsen er FREMTIDENs MENNESKE, som jeg er SÅ utrolig glad for at have mødt, da jeg er blevet bekræftiget i at DET ER VIRKELIGHED at man fysisk kan heale  sig selv, og udskifte cellestrukturer i vores egen krop, der er inficeret med materie vi skal have ombyttet hurtigst muligt, så vi kan opere visuelt inde i  kroppen og omredigere på vores DNA, via vores egen bevidsthed som redskab, til at distribuere de  kosmiske helbreds  metoder.

 Dette kan HEIDI SVENDSEN, hun har stillet sin egen "frekvens" ind på denne kosmiske lægevidenskabs bølgelængde igennem hendes egen bevidsthed og brugt The Power of the Mind, til at trække og modtage de mange forskellige muligheder der er , til at helbrede sig selv og andre.

 Med alt healig og helings arbejde, ligsåvel som i den traditionelle verden, er det ikke ALT der kan heales og heles, da vi har et karma alle sammen, og  og en bestemt jordisk "tid",  til hvornår vi skal herfra, belyses over på den anden side-som vi i tidernes morgen igennem mange liv, selv efter egen frie vilje har bestemt os til.

 Men midlerne i dette liv kan vi selv bestemme, om vi vil fusionere den konventionelle verden eller den alternative verden i èn samhørighed, så vi kan få et bedre liv, medens vi lever livet, at vi har begge muligheder til at bruge diverse redskaber kosmiske som jordiske, til at blive helbredt hvor målet i sig selv, er at få et bedre liv, med raske celler og organer.

 Og der er HEIDI SVENDSEN ET EKSEMPEL PÅ AT DET KAN LADE SIG GØRE, der bekræftiger mine egne måder som jeg har brugt i årevis på mig selv og andre. Derfor glædes jeg ved, at vi er ved at "spredes" www. Os der får re-aktiveret disse evner, der ligger og slumrer i os allesammen, for DET ER, en emergens vi alle kan, vi skal blot aktiveres.

 Her vil jeg anbefale at i Heidis workshop, foredrag m.m., vil i kunne blive aktiveret i disse helbredleses metoder, en pige jeg nyder at følge i hendes kosmiske processer, HEIDI har acceleret så stærkt, og åbnet op for hendes egen ressourser at det er for mig en fryd at være beskuer til.

 Hun laver fremtidens workshop, hvor man kan "flytte bjerge" inde i sig selv psykisk og fysisk

                                                

 Og dette gør mig positiv i denne metode af selvheling, da jeg får år tilbage ikke troede at andre ville kunne forstå og tage disse kosmiske helbredleses metoder "ind", i bevidstheden og bruge den i fremtiden- da det er en ældgammel helbredelses metode, vi mennesker har glemt i årtusinder.

 Jeg er sikker på inden for de næste år vil videnskaben løfte "låget" til vores måde at helbrede os selv på, for jeg tror der er flere hver dag, der kan disse ting.

 Jeg tænker på; vi er efterhånden så mange, mange mennesker der rundt omkring i verden, ubefægtet af hinanden, har visualiseringer og imaginotioner om hvordan man bliver helbredt, blandt andet med at man har bevidsthedsrejser til fremtidsbyer hvor man ser de samme helbredsteknikker, såsom at man kan indsætte i sin rygrad, en selvlysende masse der omkranser knoglerne til at eliminere smerter og genopbygge knoglemassen, dèt er der flere der taler om at de har "set", og hvordan kan det lade sig gøre at forskellige mennesker, spredt rundt på jordkloden "ser" de samme ting, jeg kunne forstå hvis det var vidt forskellige "billedestrømme"  men specifikke emergencer teknikker går igen og igen, uden man kender hinanden, så det kan ikke udelukkes mere, ved at fortælle os der kan se og bruge disse metoder, ikke eksisterer og virker. det vil blive videnskabeligt bevist den dag vi kan måle vores "fantasi" , vores tanker og bevidsthed. Og det er dèt, også Heidi kan.

 Men som jeg har skrevet før, at i vores DNA vil kunne læses, at vi "stammer" fra andre planeter og a t vi har været meget rundt i universet-beboet på andre planet systemmer , end kun at være inkarneret her på denne jord. Man vil simpelthen med tiden, kunne fortælle at vi har levet før og at vi har levet andre steder i universet.

 Vi vil kunne læse meget i vores DNA, når vi har opfundet og udviklet måleapparater der kan læse alle de milioner genkompinationer, hvor meget fysisk viden fyldt med livets information ligger gemt-her vil der komme sandheder som vil forny naturvidenskaben,  osv. som vi bliver meget overrasket over, og ikke kan komme uden om, når den tid kommer, vil vi der har vidst disse ting,blive forstået og taget ind i "systemet".

 For at slutte den lille artikel, et stor tak HEIDI SVENDSEN, at jeg fik lov ar re-aktivere din store viden, som du nu med stor diciplin og ydmyghed, giver videre til de mennesker du møder på din vej.

 Det glæder mig at flere og flere ville kunne helbrede sig selv, ved at kunne være med , guidet af  kyndige healere som blandt andet Heidi m.f., der selv kan se , høre og give deres viden videre, som efterhånden bliver en af de nye måder man bliver helbredt og healet af,  et redskab sideløbende med den konventionelle behandling, og det er en god fusionering.

 Man kan læse meget mere om Heidi Svendesen :

www.kosmiskhealing.webbyen.dk

Ulla Runchel, forfatter.


Ulla Runchel

Ulla Runchel

Er forfatter og spirituel fremtids forsker, visionary med ESP evner. Jeg lærer noget fra hvert et individ jeg møder på min vej, som er medskaber til vi alle løftes i visdommen.

Hobbiers: Linedans, naturen, rejser, musik, skrive, filosofiske samtaler samt socialt samvær.

Hjemmeside: WWW.123HJEMMESIDE.DK/HAPPYSTARLIGHT E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer