Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
29-12-2001

Verdens sjoveste vittighed

Bedøm
(1 Stem)
En engelsk forskergruppe har brugt 3 måneder på at indsamle data over internettet med det formål at finde ud af; hvilken vittighed er verdens sjoveste?

Den mest populære blev valgt ud fra omkring 10.000 fremlagte vittigheder og hele 47 procent af de 100.000 personer, fra mere end 70 lande, der deltog, stemte på vinderen.

Vindervitsen, som alle grinede af
Vindervittigheden er med det kendte detektivpar Sherlock Holmes og Doktor Watson. Her er den på dansk, oversat fra engelsk.

Den berømte detektiv Sherlock Holmes og hans assistent Doktor Watson havde slået deres telt op under en ekspedition, men midt om natten rusker Holmes Watson vågen og stiller ham et spørgsmål.

HOLMES: Watson, se op på stjernerne og fortæl mig, hvad du kan udlede ?

WATSON: Jeg ser millioner af stjerner. Og hvis der er millioner af stjerner, og hvis blot nogle få af dem har planeter, er det ganske sandsynligt, at der er planeter som Jorden, og hvis der er nogle få planeter som Jorden derude, må der også være liv.

HOLMES: Watson, din idiot! En eller anden har stjålet vores telt.

Sidst ændret den Mandag, 22 Februar 2010 18:44
Axel Kristensen

Axel Kristensen "(afdød)"

Axel Kristensen startet Selvet.dk i 2001 og byggede den første version af hjemmesiden, men forlod et år senere den fysiske verden. Til Axels bisættelse kom Karin, Axels ekskone, hen til Jens, som Axel nogle måneder forinden hans død, var blevet gode venner med. Karin, som ikke kendte Jens fra tidligere, sagde: "Er det dig, som er Jens. Jeg har en besked fra Axel til dig. Du skal køre Selvet videre, hvis du vil". Efter et bestyrelsesmøde blev Jens webmaster efter Axel.

Axel var meget interesseret i Sai Baba og skrev bl.a. bogen "Brahmans Drøm", som handlede om hans rejse med Sai Baba.

Nedenstående link viser den første version af Selvet.dk.

Hjemmeside: web.archive.org/web/20010202081900/selvet.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer