Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
23-09-2005

Digte til livet - Mariah Nielsen

Bedøm
(0 stemmer)

 

Arielle Forlagets 2. udgivelse, "Digte til livet"
Af Arielle Javanna Nielsen er nu på gaden.

Digte til livet
ISBN 87-91704-01-4
64 sider
Pris 129,95
Bestil på:
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller 74855198
Gaven til dig selv eller en du holder af.
Er du en af dem der allerede har bestilt er bogen nu på vej til dig :0)

Om digtsamlingen skriver Mariah Nielsen
De favner dit hjerte.....



Kom, tag min hånd, og træd med ind i Javannas verden af livs-poesi. Mærk og høst af hendes dybe indlevelse og erfaring i livet.
Lige fra hendes moderlige omsorg og kærlighed til sin datter, til de dyrebare og uundgåelige sammenstød, som parforholdet også kan give. De smukke møder med lyset og kærligheden, mødet med englene som løfter og hjælper os, samt de dyrekøbte og lærerige møder med mørket i os selv, ensomheden, angsten...
Her møder du en fantastisk varm og indlevende kvindes udpluk af livets gaver og udfordringer på vejen, skrevet i et dejligt, ærligt, og visdomsfyldt sprog.

Så mange genkendelser og paralleller til livet, og dets glæder og sorger. Mød hende, mærk hende, smag hende, og elsk hende! Jeg har lige fra første gang jeg mødte Javannas forfatterskab, og her hendes poesi, ikke kunne andet end at tage hende direkte ind i mit hjerte. Bære hendes smerte med hende, løftes af hendes glæde, og lyse af hendes fantastiske lys! Illustrationerne er fyldt med fantasi, kærlighed, indlevelse, og indbyder virkelig til, at man sætter sig ned og dykker dybere, smager, føler, rører og drager sine egne erfaringer. De er meget smukke og stærke!
Her er et par guldkorn taget som udpluk fra Javannas digtsamling. Jeg synes, at disse ord beskriver lige præcis hvad digtene gør: "De favner dit hjerte, og puster lys i din smerte" Og ærligheden - gennemlyst af visdom: "Det hjælper ikke, at jeg lyser for dig, når jeg selv, må famle mig vej frem i mørket"
Et af mine yndlingsdigte "Dans med mig" viser  smukt og klart Javannas brændende ønske om, at sprede lys, glæde og kærlighed på sin vej, hvilket jeg mærker og glædes over, hver gang jeg læser de smukke ord fra hendes hånd.
Jeg kan kun fra mit inderste dyb svare: Ja Javanna, jeg vil elske, at danse med dig!
August 2005, Mariah Nielsen, R.S. Pædagog, Healer og Clairvoyant.

Arielle Forlaget
V/Arielle Javanna Nielsen
Vimtrupvej 3
6630 Rødding
Tlf.:74855198
www.arielleforlaget.frac.dk
www.nielsen-universal.dk


Sidst ændret den Mandag, 22 Februar 2010 17:37
Arielle Javanna Nielsen

Arielle Javanna Nielsen

Født i Århus i 1965. Vokset op på Grønland 1968-1978. Bor i dag på landejendom i Sønderjylland med mand og barn. At vælge at være spirituel kunstner, er at vælge en anderledes og til tider ensom vej. Men vejen er også fyldt med berigelser, vækst, indsigt og glæde. Jeg har valgt denne vej, fordi den er mit hjertes vej. For mig er det en vej i tjeneste. For mig er det en vej som Guddommelig kanal for Englene, Mestrene og Guddommelige Energier. Det er en mulighedernes vej, en skabelsens vej, en formidlingens vej, en grænseløs vej.

Hjemmeside: www.nielsen-universal.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer