Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
14-09-2009

Kontakt selv dine åndelige vejledere af Anneli L

Bedøm
(2 stemmer)

Kontakt selv dine åndelige vejledereSæt dig ned eller lig behageligt og roligt sted.
Sørg for at du ikke vil blive forstyrret.
Bered dit sind på at være åbent og uden fordømmelse på noget der måtte komme op.Træk vejret ind mens du tæller til 4
Hold vejret mens du tæller til 4
Ånd ud mens du tæller til 8
Gentag dette mønster i alt 3 gange.Gør dette hver gang du ønsker at tale med dine guides - så ved  din underbevidsthed og de at du ønsker de alle er tilstede og, at du vil kommunikere.Bed dine guides om at stille sig op på en række, i den rækkefølge de oprindeligt kom ind på dit indre vejleder team.Tal gerne højt og sig "guide nr. 1 vær venlig at træde frem"
Her efter kan du én efter én spørge hver guide om hvilken impuls de benytter for at vise dig deres tilstedeværelse og støtte.
Tøm dit sind igen for tanker og lyt/mærk. Forsøg ikke at styre eller "opleve" noget. Bare vær....Hvad mærker/oplever du?
Bed dem træde frem én efter én og mærk.Du kan udvide denne øvelse med at spørge om deres særlige rolle i teamet, hvad de er her for at hjælpe dig med, navn, udseende osv.Gør det i dit eget tempo. Måske er du endnu ikke i stand til  at fange deres navn og udseende osv. Øv dig i stedet nogle gange i at mærke deres impuls. Når du får mere selvtillid, kan du udvide øvelsen til at tale mere og mere frit med dem.
Fortvivl ikke hvis du ikke er sikker på om det er dem der svarer eller din fantasi. I begyndelsen betyder det igen ting. Lad det være en leg. Hav tillid til hvad du fornemmer - stol på de svar du får. Pyt med om noget af det er skabt af din fantasi. Du vil med øvelse kunne skelne mere og mere.Tommelfingerregel: Tag kun imod oplysninger der føles godt og kærligt. Alt andet er ikke interessant!

God fornøjelse : )

Kærlige hilsner til dig og dine guides

Clairvoyant og healer Anneli LindeborghMit arbejde i de akashiske arkiver:
Her findes alle oplysninger om vores sjælefamilie, stjernerejsende, den enkelte sjæls særlige træning, arbejde og formål her på jorden og mellem inkarnationer. Ligeledes kan blokeringer og ubalancer afdækkes og cleares fra højeste sted.www.bricksite.com/soulhealing


Anneli Lindeborgh

Anneli Lindeborgh

Spirituel rådgiver, clairvoyant og healer Anneli Lindeborgh

Jeg arbejder med vibrationel integration, akashiske arkiver, sjæle clearing og hjerte healing, med udgangspunkt i din sjæls særlige oprindelse, egenskaber, evner, formål og drivkraft og din personligheds evner til at formidle dette.
 
Nytidnytliv.dk

Hjemmeside: www.nytidnytliv.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer