Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
14-11-2002

Fremtidens Menneske

Bedøm
(0 stemmer)
Man har nu i en lang periode, set på Zulú, "Åndernes Magt". Mange mennesker har siddet klistret til T.V. skærmen og fulgt med i alle de spændende udsendelser, flere personer som slet ikke vidste, at de var åndelige interesseret, har i det stille fået "aha" oplevelser. Dette program og mange andre, har været med til at mange rundt i landet, er blevet "dus" med deres egne spirituelle evner. Det kommer langsomt "sivende" ind i stuerne til os, og hvorfor nu det?

Nogle personer har meget imod, man sender "sådant noget", men de kan alligevel ikke lade være med at se hele udsendelsen alligevel. Et eller andet sted inde i én, rør dig sig noget man ikke lige kan sætte ord på. Der er en mening med alt, det er bare ikke altid vi forstår, meningen med altet.
Jeg tror vi er inde i en ny tidsalder, hvor mange bliver re-aktiveret i kosmologiens verden, vi bliver husket på dét man godt vidste i forvejen. Marion og Steen Kofoed, Gertrud Berlon og mange andre helt fantastiske seere, visionære personer er født som fremtidens mennesker. De er ved at lære fra sig, hvordan man får øje på sine egne claivoyante evner, dette er en fase i menneskets udvikling, vi er ved at få åbnet "Det tredie Øje" som er en lille kirtel der sidder midt i panden, på størelse med en lysende mandel. Denne kunne kaldes for vores optiske øjelinse, ud til kosmos. En "modtager" og "sender" af de billestrømme, tanken og bevidstheden er ude og hente i universet og her på Jorden. Disse billed formationer man har hentet bliver så gemt inde i denne optiske kirtel, indtil vi selv får brug for stoffet, når vi har tid og lyst.

Vi mennesker kan forvente at få børn der er født som fremtidens børn, som nogle kalder for indigobørn, de har denne kirtel totalt åbent, og kan hente billedstrømme og viden ned fra det kosmiske fakultet, de kan ikke forstå hvorfor andre, deres mor eller far ikke kan forstå det de fortæller eller sér, som ikke lige står i bøgerne.

Marion, Steen og Gertrud er og har været foregangsmænd til at vi mennesker kan lære at bruge det tredie øje, eller vores bevidsthed så vi kan være i kontakt med åndeverdenen (da dette er starten til næste fase) lære at flyde igennem dimensionerne, lærer at sé der ikke er overgange til den åndelige verden, ej heller til andre civilizationer m.m. i universet, måske fordi mange nu til dags, kan risikere at få et lille indigobarn, som skal forstås og have kærlighed Derfor tror jeg tiden er inde nu til at vi mennesker skal lære at være bevidst med at ALLE kan lære at se ind i andre verdner. Så fremtiden børn ikke bliver misforstået, som man gjorde for 50 år siden, hvor man kom på den lukkede afdeling, hvis man så en afdød eller et rumskib m.m.. Dette er snart en saga blot.

Clairvoyance er 1. fase til at man bliver som fremtidens menneske, der formår at "scanne" igennem "stoffet" , og bruger sin bevidsthed dagsbevidst og henter kosmisk viden til sine daglige gøremål. Når man så bliver øvet i denne første fase, kan man stort set sé ind i alle dimensioner. Fremtidens menneske kan konversere med ånder, engle, lysvæsener m.fl. samt de har naturlig telepatisk kontakt, med andre mennesker i rummet , som de udveksler med dagligt.

Dette tror Jeg de dygtige clarvoyanter af i dag, god ved. De ved sikkert også man skal lave anderledes clarvoyancer i fremtiden, men lige nu er der utrolig mange søgende og spirituelle mennesker, der nyder at se alle de programmer, der bliver vist. Man ser også ugebladene har taget dette store emne ind. At være clarvoyant er ikke nyt, det kunne vi alle i fortiden, blandt andet på Atlantis hvor man havde optisk syn, pinialkirtlen var lysende som en diamant, der langsomt aftog i lysstyrken og til sidst helt forsvandt , så man ikke kunne modtage eller sende billedstrømme, til andre ude universet , de krystalinske celler smuldrede , da de jo er i disse celler alt information kan indkodes, de gik tabt, da man brugte disse evner som "våben" her kunne man jonglere med tyngdekraften og man konverserede i et kosmisk netværk, igennem universet. Nøjagtigt på samme måde, clairvoyanter konverserer med "det åndelige netværk" af idag.

Fremtidens menneske véd at man snart får kontakt til andre civillisationer, da man evner at se ind i det kosmiske civillisations netværk, som består af hele Mælkevejnes galakse hope, telepatiens længde er uendelig iforhold til hvert individs båndbredde, fremtidens menneske kan lave et hologram af sig selv et "lysaftryk" og sende sin egen kopi afsted, på andre planter, teletransportation af ens egen "kopi". New Age alderen er "forløbere" til vi mennesker langsomt forstår alt dette, udviklingen flyder heldigvis i slowmotion, alt har sin plads, i den rækkefølge vi mennesker er parate til at forstå. Vi får ikke noget "serveret" vi ikke er i stand til at klare, hvis man tror på karmaloven, ja så har vi jo selv valgt, at være en brik i dette enorme guddommelige puslespil.

Det varer ikke så længe før vi kommer til at høre, om alt dét fremtidens børn har at fortælle, os "gamle" clairvoyanter. Jeg véd der allerede er mange , der har sådanne børn, og mange gange har svært ved at takle denne sjældne situation. Der er IKKE noget galt med disse unikke små vidunderbørn, jeg håber man endag vil tage dette emne op måske et nyt program , der hed "Stjernebørn" og hører på hvad de har at fortælle os, helt uden "sensur". Jeg tror vi kunne lære meget.

Fremtidens Menneske, er allerede her på Jorden, hvor de har bevidstheden totalt åben ud til kosmos, og "filmer" alle de billedstrømme de skal bruge , de er spredt rundt omkring, man kan tydeligt se og mærke deres lysvibrationer, deres glade og positive , men stærke og viise energi. De er bevidste med disse evner som også idag kaldes for esp-evner. De kan kreare de mest fantastiske ting, og er lynhurtige til formler og matematik, de laver skitser og tegninger til fremtidens byer, nye helbredelses terapier, kosmisk medicin og space teknologi, taler om fotosyntese og lysenergi, jonglere med atomer, plutoner, leptoner, kvarker, gluoner m.m, de kan mikroskopisk scanne igennem stof og antistof, på en helt ny videnskabelig måde. Verden vil opdage stille og roligt, at disse børn langsomt bliver integreret på det globale plan, fra alle lande og alle religioner. De taler med hinanden telepatisk og vil samle verden i kærlighed og med ny videnskab, så vi alle bliver raske og ikke går sultne i seng, de arbejder tværs over grænserne, og deler og udveksler visdomme, da der ikke er noget at være bange for, da disse fremtidens børn telepatisk har den kosmiske viden alle kan gå ud og bruge af, derfor kan fremtidens mennesker også arbejde sammen, med de samme midler for at nå det samme mål.

I vil støde ind i dem alle vegne, takket være New Age, og Zulu´s t.v. programmer, åndelige bøger, workshop, kurser og m.m. vil denne lille gruppe mennesker blive forstået og respekteret mere og mere, da deres viden kan bruges konstruktivt til gavn for os alle her på Jorden.

Vi lever i en tidsalder hvor alle har mulighed for at udvikle healende og clairvoyante evner. Om hundrede år, er det "indkodet" i vores pinialkirtel, vores krystalinske celler vil også vokse og vi vil blive meget mere "lysende" . Clairvoyance vil blive brugt som en helt almindelig ting i vores hverdag, og det er nok meningen med at man hører og ser, så meget åndeligt nutildags.
Steen Kofoed

Steen Kofoed

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer