Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
27-06-2007

Hjertets Have

Bedøm
(0 stemmer)

Bogen " Hjertets Have" som udgør en række fortællinger eller anekdoter og lyriske vers, taler til os med kærlighedens ord, som " den evige lære" , "livets lære" eller "kærlighedens lære"Teksterne er kommet under meditationer , som kanaliseringer, der har fundet sted igennem en årrække, og det er på opfordring fra disse mennesker,i meditationsgrupperne,tillige med dem som "brugte" teksterne, når de havde brug for et trøstende ord, eller glæden ved at meditere over teksterne, at bogen blev til.                                                                                                       At læse noget smukt og bekræftende og evt. meditere over teksten, gør, at vi i vores hverdag finder styrken , fordi vi hele tiden bliver mindet om det som vi alle kommer fra, Kærligheden.Bogen er bygget op som en eventyrlig rejse, på hvilken, man sejler livets båd igennem syv koralrev,de syv chakre, for at nå centrum, nemlig øen( kronchakret) med " Hjertets Have", hvor den højeste fred og kærlighed bor.Der er anvisninger og farveplancher til brug for en meditation under de aktuelle afsnit.Bogen kan bestilles hos forlaget BOD under ISBN nr. :978-87-7691-150-8

Bogens forfatter hedder Lizett Maribell.

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Med venlig hilsen

Lizett von Røhling


Mai

Mai

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer