Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
27-12-2009

Kanaliseringer for alle 16.12.09

Bedøm
(0 stemmer)

 

Kanalisering for alle 16.12.09

Et hvidt tæppe har lagt sig over jorden, og også over vore følelser!

Når vi mærker, at livet gør ondt, så dækker vi os af, vi lægger ligesom en dæmper på følelserne, vi sørger for, at vi ikke kan mærke alle de episoder, som gør ondt - men når vi ikke mærker alle de knapt så behagelige episoder, så mærker vi heller ikke de lykkelige, vi kan ikke kun lukke delvist af, vi udelukker alle følelser.

Når vi på denne måde udelukker alle følelser i vore liv!

Så udelukker vi selve livet!

Det er vigtigt at turde imødegå livet, at turde tage imod alt som skulle vise sig, for kun via selve det at gennemleve DIT liv, at mærke alt som rører sig, kommer du videre i din udvikling!

Det er en nødvendighed at gennemleve alt!

Det er en nødvendighed, at du accepterer, ser og mærker hvad der sker indeni dig, kun ved at turde være til stede i nuet, ved at mærke livet, lever du fuldt ud!

Vi er som mennesker ekstremt gode til at lukke af, vi tør ikke mærke, det som gør ondt - og vi er professionelle til, at videregive den evne der hedder "vis aldrig din sande følelse" 

Det at du videregiver denne evne, vil sige at du lærer dine børn, at det er farligt at føle, det er farligt at anerkende dine indre følelser....

Du tror, at dine børn ikke ser, hvad du byder dig selv, men de ser det, de mærker med al tydelighed at nu lukkes der af, nu kører du på autopilot! De mærker, at når du kommer ind i de grå områder, så er det sikrest at spille komedie, for så ser verden og du selv ikke hvor ondt det gør.

Giv dig selv en julegave, som er til at tage at føle på!

Sig til dig selv :

Jeg tør, jeg vil, jeg ønsker at åbne mig.

Jeg tør, jeg vil, jeg ønsker at mærke livet!

Jeg tør, jeg vil, jeg ønsker at leve i nuet!

Når du dagligt bekræfter din vilje til på denne måde, at acceptere det liv du har valgt for dig selv, er du klar til at videreudvikles!

Så er det de nye fantastiske følelser dukker op, du bliver i stand til at mærke kærligheden, den største gave af alle - den gave  - du med disse ganske få ord er i stand til at forære dig selv.

Du vil bevæge dig, du vil ikke længere stå i stampe, dit liv vil udvikle sig, og du vil imødegå livet fuld af tillid til dig selv og alle andre, for når vi mærker os selv, så har vi også rum til at mærke andre, vi har rum til at lade andre være sig selv.

Når vi på denne måde indeholder overskud, tilgivelse og rummelighed, så spreder vi gode vibrationer og de breder sig som ringe i vandet.

Din forandring vil medføre at andre tør tage skridtet, din forandring vil medføre at verden forandrer sig.

Din forandring vil medføre, at dine børn ikke længere lærer at gemme sig, din forandring vil vise dem, at de skal være sig selv, at de er fantastiske mennesker, at alt de føler, og alt de gør, er det rigtige.

De vil ikke længere være bange for at vise deres sande jeg, og jo flere børn som kommer gennem barndommen med troen intakt, jo flere mennesker vil i fremtiden leve et helt liv, hvor de udvikles hele livet, og uden besvær lever deres opgave ud.

De behøver ingen sideveje, de går den lige vej, og de vil komme frem til deres mission i livet, meget tidligere end vi andre har været i stand til.

De vil tidligt i livet have klarhed.

På grund af denne klarhed, vil verden være et fantastisk sted at leve, for alle står ved sig selv, og alle giver uden bagtanke, i denne verden findes ingen nød, der findes ingen krige og der findes ingen mennesker, som er overladt til andres nåde...

I disse år åbner mange, mange mennesker op, det skaber en bølge, en bølge af accept, en bølge at udvikling, en bølge af uendelig kærlighed.

Denne bølge vil feje alle negative energier af vejen, den vil rense verden for al ulighed, den vil efterlade verden ren og fin og uden den grumsede film, som ellers har så let ved at sløre dit udsyn.

Tro på dig selv.

Tro på andre mennesker.

Tro på Gud.

Gud er nær - altid!

Gud er ikke en bestemt religion, eller et bestemt begreb, Gud har ikke et bestemt navn, Gud er ren kærlighed!

Gud elsker DIG!

Kærligst Britt
www.Briwac.dk


Sidst ændret den Mandag, 22 Februar 2010 16:48
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer