Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
01-08-2009

18. juli 2009 - Kanalisering fra Matthew

Bedøm
(0 stemmer)


 

Tilmeld
GRATIS nyhedsbrev

 

Læs beskeden i vores flotte nyhedsbrev-design HER

  print 

Udstrømning af kærlighed for Michael Jackson; påtvungen svineinfluenza vaccinering; kunstig fremtoning af at der er et stabilt økonomisk fundament; spirituel evolution undervejs; "skrækkelige forudsigelser" er falsk information

Via Suzanne Ward (oversættelse v/ Kim Dyrlund)
www.matthew.selvet.dk NB: (o.a. = oversætterens anmærkning)


18. juli 20091. Dette er Matthew med kærlige hilsener fra alle sjæle på denne station. I et flygtigt nu i evighedens universelle vægtæppe forenes hjerter i hele verden i sympati og medfølelse for Michael Jacksons familie, ved at begræde døden af denne smukke sjæl, hvis livstid eksemplificerede ubetinget kærlighed. Dette øjeblik er meget mere end blot en forenet sorg og et minde om Michaels internationalt hyldede talenter og gribende optrædener - hans død inspirerede til at kærligheden strålede i menneskene på jorden, og i dette var hans primære livsmission i højeste grad succesfuld. Den kærlighedsenergi, der til stadighed bliver skabt, løfter vibrationerne på hele planeten.

2. For nogen individer var det et øjeblik, hvor de kom over, ja endog tilgav de handlinger, som de troede, han havde begået for nogen år siden. Da han dengang var anklaget for disse beskyldninger, svarede jeg følgende på læsernes tvivl i forbindelse med retssagens udfald: det var en fair og retfærdig dom, fordi Michael var uskyldig, beskyldningerne imod ham var falske. Jeg sagde ligeledes, at alle parter, som var involveret i Michaels liv, inden deres fødsel havde været enige om at spille deres respektive roller, men intensiteten af den stress, som Michael måtte udholde, overgik dog meget det, han havde været enig i at opleve til gavn for hans anklageres sjæles vækst. Det har været trist for os at være vidne til, hvor meget hans hjerteskærende rettergang påvirkede hans helbred, og i sidste ende gjorde, at han døde og gik over til livet i ånden tidligere, end hvad hans kontrakt havde kaldt ham til. Til alle jer, som føler tab, vær sød at føle jer opmuntrede ved at vide, at Michael blev hilst velkommen i Nirvana af en stor skare af sjæle, der ønskede ham det bedste, og der blev ligeledes givet personlig intensiv pleje til ham for hurtigt at styrke hans æteriske krop - som et aspekt af hans fysiske krop, der havde det æteriske legeme også lidt skade af de fysiske svækkelser. (Meddelelsen, der henvises til, er fra 21. juni 2005, og er tilføjet her nedenfor).

...........................

21. juni 2005

Suzy: Javel ja! Næste spørgsmål. Hvad mener du om Michael Jacksons frifindelse i alle anklager? Og en af de mange, som har stillet spørgsmål til dette emne, vil gerne vide, om han har været enig i alt det, der er sket?
 
MATTHEW: Frikendelsen er den eneste fair og retfærdige beslutning, som kunne gives. Michael har måske haft en optræden og ført hans liv på måder, som kan anses for at være "bizarre" for nogen, men han er uskyldig i alle handlinger, som han har været anklaget for. Påstanden og hans retssag skaffede de amerikanske medier den slags afledning, som de politiske og økonomiske manipulatorer bevidst skaber som deres ustandselige røgslør. Mens alle hovedpersonerne i Michaels liv er gået med til at spille deres respektive roller - ikke kun ved denne begivenhed, men igennem hele hans liv - har heftigheden af stress fra denne begivenhed og dens eftervirkninger på hans samlede helbred været en klar overskridelse af hans sjælekontrakt.
...........................

3. Michael er en af de mest prominente sjæle, som for nyligt har valgt at dø og gå over, men millioner flere, som kun kendes af deres familier og venner har også valgt at forlade deres jordiske livstid, og der vil være mange flere, der vil gøre dette, før den Gyldne Tidsalder er fuldt etableret. Mens nogen vil have afsluttet deres sjælskontrakter, så vil andre tilpasse deres kontrakter, så de kan bevæge sig ud af den tunge negativitet fra deres omgivelser, og i stedet hjælpe med at mindske dens virkninger på planeten fra åndeverdenen af, ved at tilføje deres lys fra oven. Så lad være med at føle, at disse liv er blevet afsluttet for tidligt, men vid i stedet, at de glædesfyldt er vendt tilbage til livet i ånden, og føl taknemmelighed for deres kærlighedsfyldte tjeneste til jorden og alle hendes livsformer. 4. Ved den anden ende af denne udstrømning af kærlighed for Michael Jackson befinder sig det, som skaberne af svineinfluenzavirussen er i gang med, og endnu engang råber disse mørke sjæle "pandemi"! De er mislykket i at skabe denne situation med SARS, fugleinfluenza og den første omgang med svineinfluenza, og selv deres sekundære formål, nemlig at skabe en verdensomspændende panik, blev ej materialiseret. Denne fuldstændige resultatløshed sammen med deres stigende desperation, har motiveret dem til at sætte svineinfluenzaen tilbage i opmærksomhedens søgelys, nu med tilføjelsen af en tvungen vaccinering, en faktor, som ikke har været til stede i deres to gange tidligere mislykkede forsøg.

5. Det er opmuntrende for os at se den udbredte modstand mod at lade befolkningen vaccinere imod en mild form for influenza, men her og nu kan vi ikke afgøre, om dette vil afspore og stoppe vaccinationsprogrammet, fordi modstandsenergien er cirka lige så stor som energien af de farmaceutiske selskabers top-ledelsers grådighed og diabolske intentioner. Ja, de er så sandelig Illuminati, og de har stadig en stor indflydelse på den kliniske medicin, den medicinske forskning og på instanserne for godkendelse af lægemidler - kort sagt, så har de skabt sygdomme på den ene eller anden måde, og de har samtidig manipuleret sundhedssystemerne og den medicinske behandling i hele verden. Men ligesom i de tidligere situationer med SARS og fugleinfluenza, så har teknologien fra vores universelle familie neutraliseret de svinevirus-bårne vacciner og vil fortsætte med at gøre dette, så længe skaberne af disse insisterer på deres lumske plan. Og vær sød ikke at have nogen bekymringer omkring programmerede mikrochips, som bliver implanteret via vaccineringerne - hvis dette forsøges gennemført, så vil chippens programmering blive slettet af den selv samme rumteknologi.

6. Vidnesbyrd omkring disse nye influenza bestræbelser og andre Illuminati-aktiviteter er ved at blive samlet sammen, og i sidste enden vil det fuldstændig eliminere denne mørke gruppes langvarige kontrol gennem frygt, ignorance og økonomisk slaveri. Når den monumentale grad af korruption og bedrag i jeres verden bliver udstillet, så vil selv massemedierne ikke længere være i stand til at bringe disse afsløringer til tavshed. Nationale og internationale ikoner vil blive "detroniseret"; uærlige og tyranniske regeringsledere vil blive udskiftet med nogen, som er godgørende og vise; hvor der eksisterer en krigsmentalitet, der vil de give vej for fredfyldte forhandlinger, og fattigdom vil give vej for retfærdig omfordeling af verdens ressourcer.

7. Men vær venligst tålmodige i dette. Det der sker, er ej en revolution, det er en "spirituel evolution" - det er den måde lyset arbejder på! Det er vejen for lysarbejdere og lyskrigere, hvis armering og våben imod mørket er kraften fra kærligheden. Kærlighed er den samme energi som lys, der simpelthen udtrykkes forskelligt, og det er den mest kraftfulde energi i hele kosmos. Det er derfor, at budbringere af lyset så ofte har opfordret jer til at sende lys/kærlighed til de mørke. Ved at være en del af Enheden af Alt, der er de på sjæleplan jeres brødre og søstre, som oplever det smertefulde fravær af kærlighedsessencen i deres liv. Dette fravær ligger til grund for deres negative motiver og handlinger, som har været nødvendige for de mange, for at afslutte deres tredje tæthedsgrads karmiske lektioner. At kende til denne universelle sandhed fremkalder følelser som medfølelse og taknemmelighed, og en udstråling af kærlighed til dem, som mangler den.

8. Nuvel, det kunne se sådan ud, at den globale økonomiske omvæltning vil blive løst indenfor det selv samme system, som har skabt den. Men det er et Illuminati påfund, for at forhindre jeres indsigt i, at deres system, som har været rådden helt ind til kernen helt fra første færd, er smuldret, og at kun facaden står tilbage. En omstilling til et nyt økonomisk grundlag og en nye virkemåde er en enorm bedrift, og det kan ikke offentlig indvarsles, at dette er ved at ske, da dette ville medføre panik indenfor hele den økonomiske verden. De lyse sjæle, som fører vejen frem, ved, at panik blot ville give energi og næring til de mørke, som klynger sig til deres kære liv; det er livsvigtig at disse nye ledere tager forsigtige og stille skridt, for at forhindre at skabe en frygtfyldt befolkning.

9. Frygt er også det, der ligger til grund for de "rædsomme forudsigelser", som endnu engang cirkulerer, og som er en bekymring for mange, og vi kan kun gentage, hvad vi har sagt i tidligere meddelelser. Nogen kanaliserede meddelelser angiveligt fra lyse kilder stammer i virkeligheden fra mørke væsener, som har overbevist deres modtagere til at sende falske informationer ud, som vil skabe frygt såvel som forvirring, fordi de konflikter med andre kanaliserede meddelelser. Siden adskillige specifikke tidsrammer for jordskælv og tsunamier med kraften til at dræbe milliarder af mennesker er kommet og gået, og disse forudsagte hændelser ikke er sket, så kan I nok se, at det ej er logisk eller fornuftig at føle frygt for noget, som I muligvis aldrig vil komme til at opleve.

10. Det er sandt, at jorden stadig må frigive mere negativitet, og hendes naturlige måde at gøre det på er geofysiske hændelser, så disse vil fortsætte, indtil dette behov ej længere eksisterer. Dog vil den avancerede teknologi af vores universelle familie, som befinder sig tæt på planet, fortsætte med at reducere den ødelæggende kraft af de menneskeskabte eller naturligt forkomne jordskælv, storme og vulkanske udbrud. Selvom vi ikke kan fortælle jer, at ingen liv vil blive tabt og at ingen skader vil følge, da kan vi dog med absolut sikkerhed sige, at rapporter omkring rumfartøjer, som vil udføre masseevakueringer af mennesker er falske - det vil ikke blive nødvendigt!  Et andet eksempel på falsk information er, at overlevende fra massive planetære ødelæggelser vil blive nød til at leve under jorden, fordi overfladen vil være ubeboelig i en meget lang periode. Dette er i virkeligheden fuldstændig modsat: Jordens helbred er ved at blive genoprettet og hendes i sin tid urfriske, jomfruelige skønhed vil ligeledes blive det, og det vil ske meget hurtigere, end I kan forestille jer!

11. Endnu engang vil vi indtrængende anmode jer til, at være skelnende omkring al information og at have tillid til jeres intuition, som er meddelelser fra jeres sjæle, hvori al universel viden og sandhed befinder sig.

12. Min besked er denne gang usædvanlig kort, hvilket er i respekt for min mors behov for at varetage andre ansvarsområder, da min jordiske familie lige nu har at se til Bobs helbredsmæssige udfordringer.

13. Alle lyse sjæle i åndelige og fysiske verdener hjælper jer på utallige måder i disse sidste stadier af Jordens støtte opstigning ind i hendes Gyldne Tidsalder. Vi omfavner jer kærligt, alt som vi ledsager jer langs jeres rejse.

KÆRLIGHED og FRED
Susanne Ward


Kim Dyrlund

Kim Dyrlund

Kim Dyrlund oversætter kanaliseringer fra Matthew.

Hjemmeside: www.kanaliseringer.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer