Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
30-04-2008

Visualiser dig til forandringer

Bedøm
(0 stemmer)

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Visualiser dig til forandringerVil du gøre en forandring i dit liv? Det kan du gøre fra dette øjeblik - med visualisering. Visualisering er et fantastisk redskab til at ændre alt til det bedre, både psykisk og fysisk. Visualisering er indre billeder og følelser, der bliver så tydelige, at de føres ud i det virkelige liv. Det er koden til dit liv. Også farverne kan bruges i visualisering, med stor effekt. Se et eksempel her:Gul visualisering giver mod
Er du en lidt for stille type, og kunne bruge lidt mere udadvendthed og gåpåmod, er den gule farve god at omgive dig med i en visualisering.
Sidder du fast i det samme mønster uden at kunne komme videre? Har du svært ved at rokke dig selv ud af vaner som du ellers gerne ville slippe? Så hent den gule farve til hjælp.
Gult kan give dig gnisten til at skabe nye ideer, eller et skub til det, du allerede har lyst til at sætte i gang, men måske indtil nu ikke har haft modet til at føre ud i livet. Omgiver du dig med gult, kan din kreativitet virkelig påvirkes positivt. Gul er solens farve, fyldt med kraft og energi.Ved smerter og frygt
I vanskelige situationer eller ved smerte vil du også kunne støtte dig til den gule farve. Den kan "løfte" dig. Er du ekstremt presset, kan du forsøge at visualisere den gule. Du kan hurtigt mærke om det er det, der skal til. Du kan hage dig fast i den og lade den blive din redning i troen på at alt snart bliver godt. For eksempel hvis du har en smerte der ikke lige her og nu kan lindres. Den gule farve vil i bedste fald kunne hindre dig i at gå i panik i en ekstrem situation hvis du altid husker på den og "har den med dig".Min egen erfaring med gul visualisering
Da jeg fødte mit første barn var jeg meget ung og temmelig overvældet over de voldsomme smerter. Jordemoderen havde bestemt ikke tænkt sig at berolige mig på nogen måde, og mente absolut ikke at nogen form for bedøvelse var nødvendig for mig. I stedet fik jeg den besked at jeg bare skulle tage mig sammen. Imens satte hun sig og læste i en bog. I min unge alder havde jeg endnu ikke lært at sige fra overfor autoriteter, og jeg så ikke anden udvej end at finde mig i behandlingen.
Da jeg efterhånden havde svært ved at udholde smerterne, vel vidende at jeg var overladt til mig selv, trådte kreativiteten i funktion helt af sig selv. I min bevidsthed skabte jeg en gul blomst, nærmest som en marguerit, bare større, og gul som en citron. Jeg fokuserede dybt koncentreret på den gule blomst. Forestillede mig at den befandt sig lige foran mit ansigt, at den voksede, og at den tog de værste af smerterne samtidig med at den opmuntrede mig. Jeg hagede mig simpelthen fast til denne overdimensionerede blomst.
Faktisk tror jeg nærmest at jeg forsvandt ud af min krop, og ind i den gule blomst. Jeg mærkede en helt utrolig styrke og følte at jeg nærmest var urørlig nu hvor jeg havde blomsten at støtte mig til. Smerterne var der stadig, men på en anden måde. Jeg kunne nu tage en distance til dem ved at holde min bevidsthed skarpt på blomsten der var nærværende så længe jeg havde brug for den. Den var min redning, og jeg glemte den aldrig, men gemte den til evt. senere brug.
Siden har jeg flere gange visualiseret den gule blomst frem når jeg følte mig fanget i min krop, blandt andet hvis jeg var meget bange hos tandlægen og havde brug for noget ekstraordinært som støtte. Og det har virket.Der er styrke i gul
Ingen kan sige om det vil virke på samme måde på dig, men det er forsøget værd. I hvert fald er det sikkert at der er kraft, styrke, og frem for alt mod i den gule farve.
Det behøver ikke være en blomst du visualiserer frem. Det kan være solen. Eller bare farven i sig selv. Prøv dig lidt frem med, hvilken nuance af den gule der føles bedst for dig. Derpå skaber du den bare. Du kan også trække gult lys frem som skinner på dig fra alle vinkler. Eller du kan forestille dig gul damp eller dug, eller en gul sky der indhyller dig og omfavner dig for at give dig styrke. Det er sådan en smuk visualisering. Og den giver virkelig meget positivt. Den gule er mental energi! Og kan også bruges som styrke til bedre indlæring. Simpelthen ved at man forstiller sig den gule omkring sig.
Alle andre farver kan også bruges, hver til sit formål.
Artiklen er baseret på bogen "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer".

I bogen fortælles om farverne og deres betydning, og hvordan man kan bruge dem sammen med visualisering - til stor, stor forandring og forbedring af livet på alle måder.
Find flere visualiseringer på www.irmalauridsen.dk


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer