Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-08-2005

Slankeartikel

Bedøm
(0 stemmer)

Slank på den lette måde
Slank dig ved tankens kraft - og oplev, at DET VIRKER!At tænke på en bestemt måde, at visualisere, kan gøre underværker i kroppen. Dine tanker styrer dit fysiske liv. De fleste ved det bare ikke, og bruger dermed ikke den kraft der er i tankerne.
Du skaber selv tilstande, du skaber selv resultater via dine tanker. Eller via de ord, du udtaler (hvor tanken selvfølgelig er grundlaget). 
Jeg kunne give mindst tusind eksempler på det. I min lille, alternative slankebog "Slank på den lette måde", giver jeg en del eksempler på de fantastiske forandringer tanken kan skabe. Jeg har afprøvet og oplevet mange af dem selv. Og hjulpet andre til det samme. Jeg har hjulpet folk med at tænke sig til - se for sig - at de kommer af med deres smerter, deres sorger og spændinger. Og også at de bliver slankere. Og det mest fantastiske er, at det virker! Masser af mennesker har allerede set utrolige eksempler på, at tanker er et virksomt middel som hjælp til at nå et fysisk mål. Og at de er ekstremt brugbare når man vil slanke sig - og når det skal HOLDE.Det skabes i tankerneDit liv, dine omstændigheder, dit udseende og din vægt bliver som du tænker på det. Som du ser det for dig. Frygter du at blive for tyk, bliver du det lettere end hvis du aldrig skænker det en tanke. Fordi du går og fokuserer på det. Kroppen indstiller sig på det og lytter til ordene: Tyk, tyk, tyk... Og den bliver tyk. Den har fået besked på det af tankerne.
Lytter du i stedet til din krops reelle behov og tager dem højtideligt, samtidig med at du ser dig selv som slank, indstiller kroppen sig på: Jeg er slank. Og den bliver slank. Og holder sig slank.Tankens kraft kan altså bruges på mange måder, bevidst eller ubevidst, negativt eller positivt. Men denne kraft kan helt bestemt bruges, når du ønsker en slankere krop. Når du vil spise mindre. Og samtidig have det godt med det. Fordi den kraft kan styres. Altså bruges bevidst. Og lige så vel kan tanker, der er negative for dig, bevidst smides væk. Det handler om øvelse. Og viden om, at det er dig, der har magt over dine tanker, over de billeder du visualiserer - og de handlinger, du foretager dig.Se det for digDet handler om at DU SER DET FOR DIG (visualiserer). Ser for dit indre blik, hvordan en ny slags sundere mad gør dig slankere, gladere og friskere dag for dag. Og siger højt til dig selv, flere gange om dagen: "Jeg er slank!"
Nogen har her indvendt: Det kan jeg jo ikke sige, og samtidig tro på, når jeg nu ved, at jeg er overvægtig. Men jo, det kan du, for du skal lære at se fremtidsbilledet af dig selv. Se dig selv sådan som du ønsker at blive. Og det sker!
"Jeg er slank". Den sætning begynder selvfølgelig i tankerne. Men at udtale ordene har en endnu større effekt end kun at tænke dem. Nogen kunne indvende, at det da ville lyde latterligt at gå og snakke med sig selv. Men nej, slet ikke! Det er der stor fornuft i, alene af den årsag, at det er totalt virksomt!
Se frem og skab i din bevidsthed billedet af din slanke krop, som den ser ud, når du har vist den, hvem der bestemmer. At den ikke er underlagt en eller anden kraft udefra, ingen har indflydelse på. Men at du selv kan tage hånd i hanke med dit liv og gøre det til en vane at leve sundere. Udvid gerne billedet til flere billeder og lad dem køre som en lille film i dit hoved. Se dig selv komme flagrende gennem sommeren med blæst i håret og glans i øjnene.
Forestil dig, hvordan dine venner og arbejdskammerater sender dig beundrende, anerkendende blikke. "Åh, sikke slank hun/han er blevet!"
Nyd det i tankerne. Det gør dig stærk og handlende, så det sker fysisk. Hvor kroppen simpelthen får "besked" fra tankerne på, at den nu ER slank. Det begynder den så at rette sig efter. Samtidig med, at du med dine nye madvaner og mere motion hjælper den på vej.
Gør klart for hele din bevidsthed, at det ikke er dine tilfældige indfald der vinder nu. Eller en pludselig lyst til at spise uhæmmet. Det er din faste, blivende bestemmelse, der nu styrer dit liv. Gennem dine bevidste tanker. Den pludselige trang til overspisning, til sød eller fed mad, kan du overvinde. Fordi du vil. Lad det under alle omstændigheder være helt klart, at det er din egen, dybeste bestemmelse, der bliver ført ud i handling. Ingen har presset den ned over hovedet på dig. Du har lov at stoppe, hvis du vil. At gå tilbage til det gamle. Men du kan vælge noget andet.
At vende tankerne og derefter spise rigtigt er nemlig et bevidst valg, ikke noget der sker tilfældigt. Det er dig, der vil. Dig, der gør det.
Fortæl derefter dig selv, at det, du har tænkt over og taget beslutning om, gælder. Ikke bare en dag, men hver dag fremover. Det er dig, der lukker for de tanker, der kan skade, og sætter nye i stedet. Du er stærk nok til det. Du styrer tanken, og tanken er det stærkeste middel.

Artiklen er bygget på den lille slankebog "Slank på den lette måde" af Irma Lauridsen. Se mere til bog og forfatter på www.irmalauridsen.dk


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer