Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
16-02-2004

Krystalbørnene

Bedøm
(3 stemmer)

                                      "The Crystal Children "                               Dette er Doreen Virtues  bog om , Krystal Børnene. Coveret er utrolig smuk, jeg bliver så glad og opløftet,  når jeg på "nettet" kan finde flere forskellige bøger om Krystalbørnene, det vil sige at vi kollektivt rundt omkring på Jorden, føder disse børn og vi er nu bevidste om at de ER her, og de skal have ALT den støtte og kærlighed, så de bliver forstået på en viis og fornuftig måde.

Da jeg skrev Krystal Universet, for mange år siden var jeg usikker om der overhovedet var nogen der have interesse for at læse eller forstå bogen. Mine tanker er gjort til skamme, for jeg får så mange tilbagemeldinger og mange spørgsmål om hvordan der er oppe i dette univers. Mange siger de har haft drømme, visioner og meditationer oppe i krystallernes visdom. Mange unge mennesker kan nikke genkendende til hvordan man lever deroppe og hvordan man flyver rundt i disse krystalinske fartøjer, hutigere end lysets hastighed, rundt omkring i kosmos.

For 20 år siden kunne vi der havde den kosmiske viden, brænde inde med alt dette, og ikke blive forstået,  man troede ikke der var andre der havde det som èn selv, derfor er det guld værd at vi nu, kan surfe rundt på nettet, og læse om sine ligestillede, det giver sikkert en stor tryghed for mange, at der er andre "som èn selv"  , derfor er det en stor lettelse et læse om alle disse NYE BØRN, der bliver født nu . Fremtidens børn af i dag, bliver gudskelov ikke fyldt med medicin, som man gjorde , ja bare for nogle år siden, jeg håber at de alle må blive forstået og blive opdraget med empati og stor forståelse for hvad de siger og hvad  de "ser".

Der må være en helt bestemt mening med, hvorfor de er inkarneret hernede, jeg tror vi får store klimaforandringer og andre teknologiske fremskridt samt at videnskaben bliver overrasket over, at få at vide at der ER andre steder i universet, hvor der er liv. Disse nye børn, Krystalbørnene har nær den komplekse viden, man skal bruge langt ind i fremtiden. www.crystalinks.com  Ellie Crystal, er blevet min gode ven, hun har en fantastisk viden og en unik website, man kan læse om disse  fremtidens  Børn.

The Crystal Children,  kan læse igennem stoffet,  og hente det de har brug for, i dagsbevidst tilstand, de har ikke bruge for nogen former for bøger,  den viden de skal bruge kan de hente via deres ESP evner, en højere udvidet censorial modtager, Wild 2  rundsonden som NASA har sendt ud i rummet, der kommer tilbage i 2006, kender disse børn allerede svaret til, de formår via deres kosmiske syn, at hente "svaret" før rumsonden når Jorden.

Det er èn af multiple visdomme, krystalbørnene kan hente til os, og krearer derudfra.

Heidi Svendsen ,  som er en helt unik healer, sendte mig en artikel fra Politiken d. 12 febr. 2004 :

"RUSSER MED RØNTGEN ØJNE OVERRASKER LÆGER":
Af Dana Schmidt:

"Jeg kan se alting", hævder den 17 årige Natasja Djomkina fra Rusland, >hun kan afsløre sygdomme, som vi og vores apparater ikke kan finde<, siger forbavsende medicinske eksperter.

Denne lille russiske pige er ikke ene om dette, vi komeer til www at opdage fremtidens børn med disse evner, og os "gamle" der er på deres "bølglængde" vil tage godt imod dem alle, vi er inkarneret til at forstå og løfte disse nye børn,  som i de videnskabelige kredse vil stå magtesløse overfor, indtil om nogle år er en ganske "almindelig" tilstand.

Oppe i Krystaluniverset,   i Den Hvide BY,  lærer man at indkodefra  universets DNA, med den komplekse viden, til de formål man er inkarneret til, de krystalinske celler er opladet med latent opgraderet info.  Som de nye børn er helt klar over, de kan læse i bevidsthedens bevægelige masse, og kan også der bruge stoffet, til diverse muligheder hvor de end skal bruge info. Samtidig skal vi huske på at de er børn og har brug for forældrenes støtte, de steder i verden de inkarnerer. Dr. Richard Boylan har i mange år holdt konference  om The Star Kids, hvor der er kommet nogel unikke udtalelser om hvilken viden de nye børn har, han lærer blandt andet forældrene, at forstå deres børn. Alt de de fortæller om fra deres måde at se verden på,  The Crystal Children , har en balanceret åbenhed med hejrtet i balance, og forklarer hver især hvad de kan "se".  Dr.Richard Boylan Ph.d. MSW, S.V.ED. Adm.B.A. http://www.boylan.com/ 

Han vil forøvrigt gerne til Danmark og fortælle om disse børn, han har som regel flere forfattere og psykologer med til disse komferencer, så der bliver taget godt imod børnene med en voksen og blid forståelse, af hvad der må komme . 
Børnene har meget nyt at fortælle, og man tager dem dybt alvorligt, med en voksen kærllighed , så de bliver støttet og passet på.

Fremtidens børn, bliver født hver dag , flere end nogensinde, de næste 30 år vil de arbejde sammen i èt stort fællesskab, uanset religin eller  andre forskelligheder. De er så viise at de er klar over  at kun ved fælles viden, bliver der udviklet i takt med de "problemer" der vil komme i fremtiden. Såsom elktroniske vira,  udveksling af spaceenergi,  udvikling af klimaet på Jorden og brug af universets resourser, de har en helt anden indfaldsvinkel at udvikle på, med en helt anden matematisk viden til at få det hele til at gå op i en højere enhed, og det er de alle enige i.

Selvom de hver især bor forskelligt, hos forskelige forældre, rig som fattig,  men deres mål er at arbejde sammen, da de vil have samme crystalinsk cellestruktur i det neuronale netværk , med en anden form for info.

Det er svært for mange at forstå dette, men der må jo på et eller andet tidspunkt i den kosmiske udvikling, inkarnere mennesker med en højere form form info, og det er altså tiden nu til at vi møder disse fremtidens børn, med en anden bevidsthed som har udviklet deres esp evner i den grad at for mange, har en uforståelig talemåde, også for de forældre der føder dem, det er langt fra alle der kan forstå disse børn. Men børnene ved med tiden, hvorfor de har andre visoner og talemåder end deres forældre.

Når de bliver halvvoksne 12 år, er de klar over hvor deres liv fører dem hen og i hvilken retning, dekommer til at skabe en "ny verden" , og de ved at de skal mødes med mange af deres ligestillede, fordelt rundt på Jorden og måske til den tid, udstationeres på planeten Mars, m.m.  Disse evner gør, at man ka se ind i sit fremtidige liv, ligesom nogle kanfornemmer , hvordan deres liv bliver i glimt, her kan deså  #se# deres eget livsforløb, og planlægger dette, efter de visioner de har lagt for deres liv.

De vil kunne udvikle nye videnskabelige muligheder, som man idag ikke tror på, men om 25-30 år er denne viden,   almen viden. Og man er begyndt på at bruge de teknikker og matematiske formler de har hentet via deres esp evner- uden de har lært pensummet fra skolebøgerne.  Men fra deres vioner og fantastiske viden fra kosmos.

Man finder ud af at ikke alt står i de gamle skolebøger, at man godt kan tro og stole på en viden man ikke har fra bøgerne.

Krystalbørnene, celestebørnene er fremtidens børn, som har boet måske i Krystaluniverset og  har noget info fra dette univers. Eller Celeste planeten som er inde i vores solsystem allerede nu, astronomisk er den lige blevet opdaget, fysisk, så det vi "ser" bliver fysisk bevist lidt efter lidt.

Celsteplaneten er en planet der er på gennemrejse i vores solsystem, og  som flyder alene i kosmos, den er så stor at den kan rotere via sin egen tiltrækningskraft, på en fantastisk stærk energiudladning i selve den krystalinske udspredning af  den indre diamant enegi, kernen det absolutte nulpunkts rotation, gør at den kan svæve uden andre måner eller planter, til at holde sig "oppe". 

Celestebørnene henter energi og viden, fra denne unikke planet, som jeg vil komme tilbage til i en anden artikel-bog m.m..

Det er så vidunderligt at det ikke kun er "naboens" barn der er mærkelig, min søster sagde for nogle år siden, at hendes healer havde et barn der var lidt "mærkelig", jeg spugte hvordan og det viste sig så, han er èn af celeste børnene, de få år der er gået, har jeg med glæde fulgt med i hvad der er sket, rundt omkring i verden, og så er det måske blot en procent af hvad jeg ved, derfor er det så livsbekræftigende når man støder på bøger eller mennesker der også fortæller om disse børn,  de er ikke mærkelige ej heller psykotiske, jeg håber psykologer vil lære at forstå dem, eller forældre er vågne, så de ikke havner på psykiatriske  afd.  Det ville være dybt tragisk,  men lytte til hvad de har at sige,  en psyklog kan godt skelne om man er rask eller syg.

Doreen Virtue, har skrevet en fantastisk bog.........................den bør i alle læse, vi er www klar over, fremtidens børn ER HER,  så lad os tage hvert et lille barn ind i hjertet, og giv det varme og ubegrænset kærlighed, thi de er ALLE vores fremtid.
I kan gå ind og læse Dana Smidts artikel på :
POLITIKEN, D. 12 FEBR. 2004. OG LÆSE HELE ARTIKLEN, om den lille pige med røngten øjne.

Ulla Runchel, forfatter m/esp evner


Ulla Runchel

Ulla Runchel

Er forfatter og spirituel fremtids forsker, visionary med ESP evner. Jeg lærer noget fra hvert et individ jeg møder på min vej, som er medskaber til vi alle løftes i visdommen.

Hobbiers: Linedans, naturen, rejser, musik, skrive, filosofiske samtaler samt socialt samvær.

Hjemmeside: WWW.123HJEMMESIDE.DK/HAPPYSTARLIGHT E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer