Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
05-01-2008

Den 1. januar 2007 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
6 Cimi, 19 Mol, 3 Manik (den 1. januar 2008)

 


Selamat Jarin! Vi byder velkommen i det Gregorianske nye år 2008 med velsignelser til jer fra alle os for et lykkeligt og tilfredsstillende år! Lysets kræfter har arbejdet meget flittigt for at nå det punkt hvor de omhyggeligt lagte planer for vores Jordiske allierede endelig kan fuldendes. Fuldende dette betyder at resten af før første kontakt agendaen kan rulles ud. Vi tager hvad Himlen har bekendtgjort og udfører det, med meget omhu. Vi tager disse hellige forordninger alvorligt og ved hvor vigtige disse forordninger er. Vores vigtigste opgave er at tilse at denne første kontakt foregår som Himlen har til hensigt. Den store første kontaktarmada er her kun på Himlens begæring og, som sådan, er disse hellige væsner i sandhed vores højeste anfører. Hvert øjeblik i løbet af jeres dag sender de healende energier til jeres virkelighed, og denne fortsatte velsignelse ændrer jeres verden. Det er vigtigt at en altid stigende mængde af healende energi indhyller jer, selvom mørket fortsat spiller deres døende refræn på de klirrende strenge.

  

Begivenhederne i de sidste Gregorianske år er yderligere bevis på den voksende desperation hos den sidste mørke klike. Disse magtfulde og velstående familier og deres godt udstyrede grupper ved udmærket godt hvor tæt det virkelig er på deres skæbnebestemte afgang. Dog, på trods af de mange tegn på deres uundgåelige skæbne, forbliver disse ligeså arrogante og hovmodige som altid! Deres stædige og ufortrødne adfærd mens de stirrer ned på tilintetgørelse var forventet af os, og af vores forskellige allierede og af de mange observatører fra de nærmeste galakser. På trods af dette forventer vi fuldstændig at se de velsignede begivenheder fra Himlen og Lord Surea vise sig om kort tid. Tiden er endelig kommet hvor Lyset vil rense denne virkelighed for dets dominerende mørke nuance. Dog er vi stadig bundet af en serie af hellige løfter for at følge hvad der tillades af Himlen. Et specielt scenario dækker stadig over de strategier der er givet til disse flåder af de tidligere medlemmer af den nu afdøde Ankara Alliance. Disse to planer føres skønt sammen og vi ser disse ting komme til syne i den allernærmeste fremtid.

  

I mellemtiden hæver Moder Jord og dette solsystem deres økologiske, eller base, energier. Dette vedrører jer, og i bliver i stand til at opsamle spinkle glimt af et endnu større vidunder som er denne galakse og, faktisk, hele den fysiske skabelse. Når i endelig når fuld bevidsthed kan den fuldkomne udstrækning og herlighed af Skaberens guddommelige arbejde ses. Forestil jer de strålende farver og specielle steder der så kan komme indenfor synsvidde. De gamle i jeres verden så dette og var dagligt fyldt af ærefrygt over dets skønhed. Antallet af stjerner på nattehimlen vil stige mindst tusind gange. I vil være i stand til at se dette så vel som Moder Jords oprindelige skønhed når I opstår fra jeres fremtidige hjem i den indre jord. En af vores glæder er at se dette ske. Efterhånden som sløret bliver løftet fra jeres virkelighed, bliver hurtige glimt at denne skønhed åbenbaret for de heldige, eller guddommelig udvalgte, mennesker. Selv jeres videnskabsmænd har bemærket dette og har gjort hemmelige notater om dette fænomen. Disse stigende tegn er yderligere indikationer for at jeres virkelighed skifter.

  

At skifte et virkeligheds niveau af bevidsthed er en kompleks proces. Jeres højere selv aftaler kollektivt at komme til alle medlemmer af denne virkelighed og begynder at vække ham eller hende, men først var der en ujævn grad af accept. Himlen har mødt denne reaktion med en plan der hjælper jer med bedre at forstå den komplekse og dog hele måde i hvilken naturens måde at arbejde på er åbenbare. Flere og flere "ældre" sjæle bliver også født. Disse mennesker kommer for at hjælpe deres ældre med at tilpasse deres behov til en ændret virkelighed. Denne kombination af ældre sjæle og den store mængde af nye data er kun begyndelsen. Så kommer det stigende bevis for at Skaberen har vældig mange væsner af forskellig skikkelse, størrelse, og oprindelse som ønsker at vejlede jer gennem de resterende vanskeligheder der syntes, på en eller anden måde, at overvælde jer og få jer midlertidigt til "at sidde fast" i denne udviklingsproces. Det er på dette punkt i er i øjeblikket.

 

Vores mission her omfatter en sjælden anvendt procedure: det at udføre vores indledende vejledning indirekte ved hjælp af specielle avatarer (udvalgte mennesker til udveksling af fortjenstfuldhed på jeres planet) og ved disse udvalgte observatører fra vores egen planet, som giver jer en nødvendig hånd. En sådan operation er normalt ikke tilladt. Den normale procedure er at konstatere at en planet har nået et bestemt niveau af samlet, bevidsthed, kultur og politisk udvikling før vi giver vejledning. Sædvanligvis, selv de mere indirekte former for kontakt der er anmeldt at første kontakt er enten undervejs eller tæt på at ske. Vores nuværende procedurer er en tilkendegivelse af hvor tæt på første kontakt er. Dette medfører rådgivning til jeres regeringer, og at varsle store multinationale kooperativer om bestemte politikker, og arbejde for at begrænse beskadigelse af hvilke som helst former for trusler, indtil dette skift er omhyggelig efterset og sikret af vores flådepersonale. Dette skift sker på trods af den mørke klikes mange intriger.

 

Denne mere indirekte vekselvirkning af hinanden med vore Jordiske allierede og med dem som vi anser klar til at hjælpe os til at holde kursen hen imod første kontakt. Jeres mørke klike og den generelle opfattelse indskærper jer i en meget tidlig alder og gør en vigtig del af dette projekt mere vanskeligt. Ikke desto mindre er vi godt udrustet til at få bugt med lige meget hvilke udfordringer der bliver stillet os. Den nuværende situation er faktisk ikke det vanskeligste. Vi omtaler det kun nu for at forvisse jer om at hvad det guddommelige har lovet højtideligt faktisk vil ske. Alt sker efter en guddommelig kalender, som vi ser det, på en accelereret succesbane. Katastrofer, myrderier og terrorfyldte bombninger er mørket vej til at tage jeres opmærksomhed bort fra de virkelige vigtige ting: den hurtige stigning med hvilke i nærmer jer omega-punktet hvor i skifter jeres virkelighed.

 

Det samlede fremskridt hen imod første kontakt gør os overordentlig glade. Vi ser hvordan denne proces påvirker jeres samfund, og forbereder jer til det store bevidsthedsskift. Den Galaktiske Føderations andel er simpelthen at hjælpe jer med betydningen af vejledningsprocessen som begynder med vore medicinske teams; er yderligere af disse personer omtalt foroven; og er i høj grad hjulpet af jeres eget input og kollektive støtte. Alle os tilsammen udgør et usynligt team. Hver dag ser mørket deres greb om jer blive svagere. Denne indskrumpning af deres magtbase påvirker dem meget. Det er ikke let for dem at tillade at under larmen er der en voksende frygt for nederlag. Jeres verden bevæger sig hen imod lyset netop som Moder Jords børn bevæger sig hen imod fred, frihed og velstand.

 

Vi beder jer om at se på denne vidunderlige blå planet på ny. Se ikke denne verden som et samfund i fare, eller som et samfund der mister sine muligheder for at genoprette sig selv. Se i stede for denne verden som en overgang. Du er kommet for at bruge din passion og dine talenter til at ændre skæbnestien og returnere Moder Jord og hendes mennesker til livet. Det er en spændende tid, fyldt med utrolige muligheder, og jeres medbestemmelse er meget ønsket og faktisk ventet. I er alle specielle lysvæsener som er kommet for at vække jeres medborgere, og vise dem vejen til et rigere og mere levende bevidsthed af det hellige og af den enorme skønhed som er fysisk. Tiden som er tilbage før første kontakt bliver kortere og kortere for hver dag. Vi er stolte af beundring af den voksende kærlighed inden i hver af jer. Tiden for første kontakt er ubestridelig tæt på jer!  

 

I dag fortsætter vi vores drøftelse om hvad der foregår på jeres planet og hvordan det forholder sig til første kontakt. Du er tæt ved den afsluttende del af din rejse tilbage til fuld bevidsthed. Du afslutter også din lange afbrudte rejse tilbage til stjernerne og dine sande familier. Festligholdelsen skal til at begynde. Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: 204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 20:42
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer