Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
01-05-2005

Vil du slanke dig? Glæd dig, det er let nok!

Bedøm
(0 stemmer)

Vil du slanke dig? Glæd dig, det er let nok!

Med en ny, anderledes metode kan du nu slanke dig - let og effektivt.En ny og anderledes slankebog - også for børn - har nu set dagens lys, og viser en metode, der VIRKER.Bogen hedder 'Slank på den lette måde', og den lille bog er fyldt med en masse anderledes råd, både for børn - og for dig, der ikke orker at være på en hård kur. Det er nemlig noget helt andet, der skal til, påstår forfatteren, Irma Lauridsen, som har skrevet bogen og udgivet den på eget forlag, Forlaget Vanessa.Med bogens anvisninger kan du leve helt naturligt - og samtidig slanke dig. Bogen er ikke fyldt med tabeller eller opskrifter, men derimod nogle lette råd. Følger man dem, kan man slet ikke undgå at blive slankere. Og - bedst af alt - det holder!!De færreste aner, hvor stor kraft der er i tankerne. Bogen viser, hvordan du kan blive bevidst om den kraft og derpå bruge den som basis for handlinger, der giver dig et slankere liv. Den metode har vist sig utrolig effektiv, ja, så enkel, at selv børn kan bruge den.Irma Lauridsen har gennem mange år rådgivet mennesker, der ønsker at tabe sig. Derfor har Irma Lauridsen nu udgivet en bog med sin slanke-metode, så flere kan få gavn af denne specielle - og samtidig lette - måde at slanke sig på.En kvinde udbrød, efter at have brugt denne metode:
"Utrolig virkning! Efter at have fulgt de lette slankeråd er både min 9-årige datter og jeg selv blevet slankere, sundere og gladere. Pigen var meget overvægtig og blev drillet i skolen. Det er slut nu - bare på grund af nogle få forandringer i hverdagen. Fantastisk - mest af alt fordi det ikke er svært!"Bogen kan ses på www.irmalauridsen.dk


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer