Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
15-08-2005

Slank på den lette måde

Bedøm
(0 stemmer)

Slank på den lette måde
Slanke voksne - slanke børn. Naturligt, enkelt og virksomt!

Anmeldt af Taina T.Denne slanke bog er ikke som alle andre slanke bøger, hvor man skal måle - veje sin mad osv. Den har fokus på både mad og motion - om at ens vaner skal ændres.Men den har også fokus på en ting mere og man kan sige at det er langt vigtigere end alt andet. Nemlig ens tanker. Og hvorfor er disse tanker vigtigere end alt andet - det er fordi at der er en kæmpe kraft i ens tanker.Denne kraft har alle, de tænker bare ikke over det, men hvem har ikke prøvet at stå i en situation, hvor det bare skulle lykkes?
Hvis man har tænkt, det her lykkes ikke, jamen så er det ganske rigtigt, så lykkes det ikke. Men hvis man derimod har tænkt og troet på, at det her kan jeg og det vil lykkes for mig, så lykkes det også.
Det handler om at ens tanker og forestillinger langsomt skal forandres, så de skaber gode vaner i stedet for dårlige vaner.Det handler simpelthen om det man vil. Det man lærer at tænke på som muligt, det bliver også muligt. Holder du fast i tanken, bliver det altså en fysisk realitet.
Det handler ikke om at sætte en masse forbud op for sig selv, forbud kommer man nemlig ingen steder med, tværtimod virker disse forbud for det meste mod hensigten, at det man ikke må, gør man.Bogen pejler dig ind på tanken om, hvad du kan gøre for dig selv, for at få dine mål og ønsker opfyldt. Den hjælper dig med at se på, hvad du kan gøre for at blive slankere og holde den størrelse man ønsker.Selvfølgelig handler det også om at ændres ens madvaner og dyrke motion, det kan man ikke komme uden om, hvis man gerne vil tabe sig, men som sagt er det ikke det vigtigste.Når/hvis du har lyst til at slanke dig, så start nu og ikke brug alle mulige undskyldninger for først at starte i morgen eller om en uge, nej start NU. Der er ingen tid at spilde. Tænk at du vil. Tro på at du kan, se det for dit indre blik. Det er alt den drivkraft du behøver. Og gør det så!Når man først starter at tænke positivt i stedet for negativ, så er man godt på vej og det er på den rigtige vej. Når man har fået de gode vaner indkørt, som positiv tænkning - sund kost og motion. Så vil man ikke mere føle behov for at gå og tænke på, om man nu spiser rigtigt eller forkert. Det hele vil sidde i rygraden med lidt plus-minus til begge sider.Du vil ikke mere behøve at forbyde dig selv noget. Du kan sagtens af og til give dig selv lov til at skeje lidt ud med hensyn til maden. Og efterfølgende, vil du helt naturligt og uden at tænke over det, tage hånd om dig selv og rettet det op igen.Min mening om bogen:Bogen henvender sig mere eller mindre til alle aldersgrupper, som ønsker at tabe sig, det gør meget ud af at det kun er folk der ønsker at tabe sig, som kan bruge den. Der er også et afsnit til forældre om hvordan de kan få deres børn med, hvor børnene selv har lyst og ikke bliver påduttet.
Den kommer med gode råd omkring ens tanker, madvaner og motion. Man behøver jo ikke gå i motionscenteret for at dyrke motion eller havde en masse smarte redskaber.Bogen følger den røde tråd hele vejen igennem, den røde tråd er ens tanker, at tænke positivt i stedet for negativt. Fx det er da let nok, jamen så er det let!Det er en unik lille bog, som er spændende at læse, den kan klart anbefales og oven i købet er den meget letlæseligt, så det kræver ikke de store læsekundskaber for at kunne læse og forstå denne bog.God læsning til alle, som vil have slanke sig på den lette måde."Slank på den lette måde"
Irma Lauridsen
Forlaget Vanessa
117 sider, 98 kroner
Find bogen på biblioteket eller hos boghandleren.
Se bog og forfatter på www.irmalauridsen.dk


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer