Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
10-02-2006

Ammas julebudskab 2005

Bedøm
(0 stemmer)

Ammas julebudskab 2005

Kærlighed og selvopofrelse: Jesu budskab

Tale holdt den 25. december i AmritapuriI dag er det juledag. Hvad er Jesu julebudskab?Jesu julebudskab er hans eget liv. Man siger at Gud er legemliggørelsen af uendelige guddommelige værdier. Samtidig er Gud hinsides ord og det menneskelige sind. Det er gennem mahatmaerne (mahatma: "stor sjæl) at vi er i stand til at opleve Guds karakter af guddommelighed direkte. Det er det, mahatmaerne lærer os gennem deres eget liv.
 
Jesus var legemliggørelsen af kærlighed, selvopofrelse og ydmyghed. Overgivelse til Gud og kærlighed til verden er de egenskaber, der strålede fra ham. Han lod sig føde i en lade, arbejdede hårdt hele livet, og boede i en ussel hytte. Selvom han ikke ejede noget personligt, var han legemliggørelsen af rigdom.Hans kærlighed til Gud var kilden til denne rigdom. Det spirituelle liv siges at være som at gå på en knivsæg. Han gennemgik forskellige prøvelser, men han vaklede aldrig, så stærk var hans tro! Han vidste at han kom til at betale en stor pris for sin mission at løfte menneskeheden, som Gud pålagde ham. Og hans frygtløshed forbød ham at vige uden om. Han blev rede til at bære korset for verdens skyld. Hans liv udtrykte egenskaberne kærlighed, medfølelse og selvopofrelse. Med sit eget liv som eksempel viste han os hvordan en spirituel aspirant bør gå fremad, selv når han eller hun er omgivet af forhindringer. Med sit blik fast forankret i Gud havde han aldrig brug for nogen tilladelse fra verden. Først da han havde spredt sit budskab sagde han farvel til verden."Vær uskyldige og ydmyge som små børn, for himmeriget er deres" var Kristi formaning. Det Jesus sagde var at himlen ikke var et sted for materielle goder. Det er en verden fuld af lyksalighed, kærlighed og medfølelse. Han lærte også verden at se Gud i enhver og at elske sin nabo som sig selv. Han endog tilgav, bad for dem som korsfæstede ham.Hans budskab var at meningen med livet var at realisere Gud i sig, og at hengivelse sammen med selvopofrelse og kærlighed til menneskeheden er vejen til at nå det mål.
At kærlighed og selvopofrelse var hans budskab. Det er også julens budskab.Når vore hjerter bliver fyldt med kærlighed og selvopofrelse, lader Jesus sig føde i vore hjerter. Det er den sande julefest.Gid mine børns hjerter må fyldes af kærlighed og af selvopofrelsens ånd.
Må den guddommelige nåde altid være over Jer.Overs.: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


Amma-Danmark

Amma-Danmark

Amma-Danmark skriver artikler om samt oversætter artikler fra Mata Amritanandamayi (kendt som Amma eller "Mor"). Billedet til venstre er af Amma.

Hjemmeside: www.amma-danmark.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.