Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
15-08-2007

Bliv slank - erstat kaffe og kage med frugt

Bedøm
(0 stemmer)

Af forfatter Irma Lauridsen

Bliv slank - erstat kaffe og kage med frugt

Lækker, lækker frugtblanding - efter den savner du INTETMange tror, at beslutter de sig for at tabe et par kilo - eller bare vil bevare den nuværende vægt - er livet ikke værd at leve mere. Så er der bare så meget, man ikke må.
   Men den tanke har Fanden skabt, for sådan behøver det slet ikke at være. Livet kan være både sødt, dejligt og fyldt med lækre ting at spise, selv om man vil være slank.
Jamen kaffe SKAL vi da have, og med tilhørende kage. Og helst flere gange om dagen ... ikke? Man kan jo have sådan en lyst til en kaffepause med det hele, at intet kan erstatte det. Eller ...Prøv at erstatte kaffe og kage med frugt. Nej, ikke bare at kyle et æble eller en fregnet banan i hovedet på hinanden, når trangen til lidt sødt og styrkende melder sig. Men at lave en lækker blanding af frugt. Vel at mærke af din yndlingsfrugt. Og hvorfor skulle det ikke være lækkert? Det er det. Selv om man så kan begynde at regne på, om det måske er lidt dyrere med en sådan frugtsalat, (det behøver det nu ikke at være) er der meget sparet på ærgrelses-fronten bagefter, hvor du, hvis du har spist kage og drukket kaffe, kan føle dig oppustet, tung og træt.Det tager under 5 minutter at fremstille en lækker frugtblanding.  Sørg for at have forskellig dejlig frugt i huset. Meloner koster lige nu ca. en ti-er stykket. Der er masser af saftig og lækker mad i sådan en, og der findes flere spændende af slagsen. Ananas er også en pragtfuld frugt at skære i tern og putte i en skål sammen med melon. Så er der banan, æble, druer, ja, det kan være alt muligt. I bærtiden hindbær, jordbær og blåbær. Et par tørrede figner er uundværlige til det formål. Og valnødder. Evt. rosiner og græskarkerner. 
   Har du aldrig prøvet den slags, aner du ikke, hvad du er gået glip af! Du kan også hælde lidt mager yoghurt naturel over, eller mager fromage frais.
  
Det er bare SÅ sundt - på alle måder. Det giver styrke og energi, strålende øjne, bedre humør, og er godt for både hud og hår. Frem for alt er det prima for en ideal vægt. Du vil føle dig så let og fyldt med energi længe efter uden at savne noget som helst. Du har jo (alligevel) fået noget sødt, for mange af de ting, der skæres i tern i skålen er søde. Derfor vil du ikke føle dig snydt og gå og tænke på kaffe og kage. (Men selvfølgelig kan du da tage en kop kaffe til frugten, hvis du har lyst.)
   Hver af de frugter, du bruger, gør sin egen gavn i kroppen. Du kan blive nærmest afhængig af din daglige frugt på den måde - ja, det samme kan jo sagtens spises hele to gange om dagen, for man bliver ikke træt af det, hvis det varieres lidt. Eller du kan bare lige snuppe et par figner i farten, hvis du er lækkersulten, i stedet for slik.
   Indvend nu ikke, at valnødder og figner feder. Det er absolut ikke min erfaring. Kroppen har brug for lidt fedt og lidt sukkerstof, og det er sundt. Fignerne bevirker, at der bliver hurtig gennemgang i fordøjelsen, hvilket også er fremmende for alt sundt og godt. (Men selvfølgelig skal du ikke spise en hel pose figner på én gang!)www.irmalauridsen.dk kan du under "Artikler" læse en masse om lækker slankemad og om, hvordan du slanker dig let og holdbart. Det er slankeråd, der kan bruges af hele familien. 
Der er masser af gode, lækre muligheder, hvis du ønsker din idealvægt. Ingen behøver lide afsavn, hvis de vil slanke sig, for så når man aldrig målet. Det gør du derimod, hvis du føler dig mæt og tilfreds. Og du kan nå målet - at slanke dig, eller bare opnå den vægt, der passer til dig - for det er ikke spor svært.


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer