Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
28-10-2009

Delt inkarnation af Anneli Lindeborgh

Bedøm
(1 Stem)

Delt inkarnationJeg har netop besluttet mig at skrive om et emne som virkelig kan dele vandende. Et emne som er hverdag for mig, dog stadig for andre kan lyde helt vildt og mystiskEmnet er delt inkarnation! Et fænomen som ikke foregår hyppigt men som for mig er helt normalt og dagligdags, da 75 % af dem der kommer til mig, er i netop denne situation.Hvad er en delt inkarnation?Det sker at mere end én sjæl inkarnerer i samme krop. Det kan der være flere grunde til, grundene ses dog altid helt tydeligt når jeg læser en sjæls akashiske journaler. Oftest er der tale om en lysarbejdende sjæl, der har mistet sine beskyttelses sfærer og i et tidligere liv har fået skabt betydelige forviklinger med en anden sjæl. Forviklinger som er blokerende og binder disse to sjæle sammen.
Det er ikke unormalt at vi er bundet med andre sjæle på forskellige ufordelagtige måder, uden at vi også er inkarneret i samme krop. Der kan dog være særlige tilfælde hvor to sjæle har lige de forudsætninger, der gør at en delt inkarnation har, kunne komme til at finde sted, mod begge sjæles højeste vej og formål.
Jeg finder oftest en delt inkarnation værende delt mellem en lysarbejdende sjæl og en ikke-lysarbejdende sjæl.Hvordan opleves en delt inkarnation?Langt de fleste der kommer til mig med en delt inkarnation, finder det ikke engang særlig mystisk eller chokerende at høre om det, som en beskrivelse af deres situation. De fleste finder det dybt forløsende, endelig at finde forklaringen på den indre splittelse de hele livet har måttet døje med og ikke har følt at de kunne stille noget op over for, uanset hvor hårdt de har arbejdet på deres egen personlige udvikling.
De oplever det som om at en del af dem modarbejder alle positive tiltag. De beskæftiger sig med negativitet på forskellige måder over for sig selv og andre, selvom det slet ikke er det de ønsker. Nogle beskriver at de har to sider som har 2 vidt forskellige dagsordner, søger forskellige uddannelser og hobbyer.
Det er ikke unormalt at de allerede har taget 3-4 uddannelser i vidt forskellige retninger og stadig ikke har en fornemmelse af hvem de selv er og hvad de egentlig ønsker i livet.At dele sin inkarnation med en ikke-lysarbejdende sjæl er mildest talt frustrerende og en magtesløs oplevelse. En ikke lysarbejdende sjæl lever af at skabe negativitet for sig selv og sine omgivelser. Det kan se forskelligt ud. Det kan være helt tydeligt med drama, stofmisbrug og/eller selvmedlidenheds ture eller gennem mere subtile og ubevidste former for manipulation og egoisme.Dette er udfordringer vi alle kan have og de er på ingen måde et entydigt bevis på at en delt inkarnation finder sted. Det nævnte er blot et generaliseret billede af hvorledes det kan udmønte sig.
Dog vil en person med delt inkarnation tit mærke en dyb genkendelse sidestillet med fornemmelsen af denne indre dobbelthed, som for mange er helt tydelig, når de sammenligner sig med deres omgivelser.Hvad så?I de akashiske arkiver kan man registrere de blokeringer der var årsag til den delte inkarnation, for derefter at bede det højeste om at fjerne disse blokeringer. Dette gøres øjeblikkelig og den delte inkarnation ophører ofte allerede efter et par uger - vel og mærket hvis personen ønsker det og hvis det er i deres højeste vej og formål.Jeg skriver denne artikel til de mennesker som ved at dette kunne være dem, eller har en mistanke. Jeg har på sjæleplan valgt at støtte mennesker i lige denne situation, hvorfor 75 % af de mennesker der kommer til mig, har netop denne udfordring. Også selvom jeg aldrig har fortalt nogen at jeg arbejder med delte inkarnationer, eller med min dagligdags bevidsthed har besluttet mig for at det var det jeg ville lave.
Helt ærligt, så gjorde det mig lidt nervøs i starten at fortælle folk, at de delte inkarnation med en anden sjæl. Men det var kun indtil jeg opdagede at dette var en helt naturlig forklaring for de fleste.I lys, kærlighed og tillidAkashic reader Anneli Lindeborghwww.bricksite.com/soulhealing


Anneli Lindeborgh

Anneli Lindeborgh

Spirituel rådgiver, clairvoyant og healer Anneli Lindeborgh

Jeg arbejder med vibrationel integration, akashiske arkiver, sjæle clearing og hjerte healing, med udgangspunkt i din sjæls særlige oprindelse, egenskaber, evner, formål og drivkraft og din personligheds evner til at formidle dette.
 
Nytidnytliv.dk

Hjemmeside: www.nytidnytliv.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer