19-12-2007

Du kan selv skabe det hele gennem dine tanker

Bedøm
(0 stemmer)

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Du kan selv skabe det hele
gennem dine tankerStore og små forandringer - skab dem selv! Jo, det lader sig gøre. Der er langt større kraft i vores tanker og indre billeder, end de fleste af os tror. Den kraft kan bruges til uendelig mange ting, fordi den kan styres. Vi skal bare være bevidst om den mulighed for at kunne bruge den.
"Mit liv bliver ikke bedre," siger mange. Og de får ret. Fordi livet bliver som man ser det for sit indre blik. Men hvad så med at vende den en hel omgang ...? Se dét giver muligheder!Tankerne kan forandre vores dagligdag, vores sundhed og endda vores udseende, hvis vi tror på det. Tankerne kan give fantastiske fysiske forandringer i vores krop. Vi tror måske ikke, det er rigtigt, og tror vi ikke det, bruger vi det selvfølgelig heller ikke bevidst. Og det er synd, for i tanken ligger den styrende kerne i vores liv.
I sin tid tænkte jeg mig slank. Lærte simpelthen mig selv at bruge tanken, så min krop begyndte at opføre sig som slank - og blev slank! Det har andre også gjort. Og det er noget HELT andet end at gå på en slankekur.
Senere tænkte jeg mig totalt fri af en rigtig grim skavank, der var kommet i min krop, og som skulle have været opereret væk. Lægen slog fast, at der ikke var andre muligheder end operation. Men jeg valgte at overbevise mig selv om, at der var en anden mulighed, nemlig kraften i tanken og indre billeder. Og det virkede!Lyder det lidt for "luftigt", at tanken har så stor kraft, at den kan gøre dig mere frisk og rask - ja endog i visse tilfælde kan gøre dig helt rask? Jamen så gør lige selv et tankeeksperiment, og bagefter vil du selv have oplevet, at tanken virker fysisk:
Hvis du går og spekulerer på noget, du ikke rigtigt tør kaste dig ud i - f.eks. en jobsamtale, en ny date, sker der tit det, at du begynder at ryste lidt på hænderne, sveder, får måske røde knopper på halsen og får svært ved at sove. På grund af - tanken alene!
Du tænker på den gode mad, du nu skal spise - og alene ved tanken får du mere mundvand. Jo, så sandelig virker tanken fysisk.
Det kan vi altså få den til at gøre i positiv retning så meget vi vil og så meget vi satser på det og arbejder med det. Altså hvis vi bliver bevidst om tanken og om, at vi vil og kan styre den, giver det fysiske forandringer.Det gælder selvfølgelig også humøret, hele livssynet - det kan totalt forandres til noget virkelig godt - også via tanken. 
Selv synes jeg, det er en af de største oplysninger, der er kommet frem nogensinde. Jo, det har været kendt altid. De fleste af os har bare ikke givet det den opmærksomhed, det burde have, eller vi har glemt det igen. Og dermed er vi gået glip af en enorm ressource, der er helt gratis.
Men tager vi det op og bruger det, kan det simpelthen revolutionere hele vores liv, intet mindre - hvis vi gør arbejdet, er stille, lytter indad i os selv og bestemmer, at for fremtiden er det MIG, der skaber tilstandene i mit eget liv. Jeg bestemmer selv, om jeg vil koncentrere mig om ærgrelser og sorg - eller spejde efter glæde og dyrke den. Til forandring, glæde og sundhed. Enhver kan arbejde på at gøre sig selv sundere og stærkere - ja i visse tilfælde måske endda befri sig selv for en sygdom - alene via tankerne, som bliver styret mod det, man ønsker skal ske.I bogen "Slank på den lette måde" giver jeg en del temmelig interessante eksempler på fysiske forandringer, der er sket - alene ved tankens kraft. I bogen fortælles også hvordan det kan gøres. Noget, der er så let, at det kan praktiseres af alle, så det efterhånden bliver helt naturligt. Jeg fortæller bl.a. om en rigtig grim, meget synlig skavank, jeg fjernede fra mig selv, alene ved at visualisere den væk. Omgivelserne måbede, da de så resultatet.
Når man lærer at styre tankerne mod det, man ønsker sig - simpelthen at visualisere et godt resultat - har man taget sit liv i egne hænder og taget et ansvar for egen sundhed. Det her er ikke svært. Her kan alle være med, så snart vi er bevidst om, at den mulighed findes, og hvor let den er at anvende.
Du kan læse et lille uddrag af "Slank på den lette måde" på www.irmalauridsen.dk  Der er opskrifter og forslag, som er lette. Den kan virkelig give dig positive ideer og lyst til at forandre meget i dit eget liv til det bedre. Giv dig selv en gave. Prøv det - oplev selv, hvor let det er, og få gevinsten!


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Irma Lauridsen

Tilbage til toppen