Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
28-05-2008

27. maj 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
10 Ben, 6 Pax, 3 Manik (den 27. maj 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi vender tilbage med fuld af oplysninger om, hvad der sker omkring jer dig. Mens vi taler, er mange utrolige begivenheder klar til at komme til syne. De vigtigste af disse er dem, der er angivet i en række juridiske dokumenter, der er kendt for jer som NESARA. Denne lovgivning omfatter primært USA, men dens brede inddragninger påvirker verden som helhed. Disse dokumenter afgrænser de midler der skal til for at ændre den nuværende amerikanske regering og erstatte den med et overgangsregering der er tilegnet til at genoprette den økologiske forfatning og de rettigheder der er angivet i Bill of Rights. Hertil kommer, at disse dokumenter erklærer fred og ændrer den nuværende retning i den amerikanske udenrigspolitik. Endelig tilgiver disse dokumenter bank-skabt gæld og etablere et nyt og mere sikkert bank-og valuta-system. Det sidste aspekt er blevet udvidet fra vores Jorden allierede til at omfatte hele kloden. Det nuværende bank-og valuta system skal skrottes og erstattes med et, der bedre tjener en verden fri for gæld og de inflatoriske perioder, som ved det nuværende bank og valutasystem.       

 

Alt dette er på plads og afventer formaliteten af de bekendtgørelser, som erklærer lovligheden og gennemførelsen. I virkeligheden er virkeliggørelsen allerede delvist begyndt gennem en række bank-forordninger som er afsendt fra Federal Reserve centralbankchefer i deres distriktbanker i løbet af de seneste to år. Også den spæde Treasury Bank er lige nu i gang med at absorbere disse banker og behøver kun det endelige sæt meddelelser for at afslutte proceduren. Det samme sker i hele verden, som forskellige strategiske og åbenlyse operationer er oprettelsen af depoterne for guld nødvendige at sikkerhedskopiere det nye valuta system. Yderligere, er der hemmelige konferencer i USA, Europa, Afrika og Amerika der skitserer et system for at annullere den store nationale gæld i næsten 200 lande. En verden svømmer i et hav af gæld og endemisk korruption, sikkerhedsforanstaltninger skal indføres som en sikker gældtilgivelse og udvidelse af demokratiet og den republikanske livsstil. En afgørende medvirkning til dette er at fremme universelle harmoni og samarbejde.      

 

Denne udvikling har stået på i det skjulte siden slutningen af Anden Verdenskrig. Siden er vejen tilbage til oplysning opdelt i mange fraktioner, og blev kun holdt sammen udefra af Anunnaki. Denne konstante kontrol sikrede, at planetens regerende lag tilsyneladende drives som en enhed. Men bag facaden var en stor konflikt under opsejling. Disse minoriteter fra Anunnaki, var ligesom deres fjerne forgængere, i det væsentlige opdelt i to hovedgrupper: Den første var ideologisk afstemt med deres anførere og betragtede menneskeheden som et middel til ophør. Den anden var mere åbne overfor Agarthas ideer med deres tro på frihed og principperne for galaktisk samfund. Denne anden gruppe kendte til de ønsker St. Germaine havde og hensigten bag hans tillid til verden, som blev oprettet i begyndelsen 18th århundrede. Denne gruppe har arbejdet hemmeligt med en anden gruppe arrangeret af Sirianerne og deres allierede, som i 1990erne, blev kernen til det, vi kalder vores Jordallierede. Samlingen mod dem var et meget magtfuld konsortium, der blev styrkevindere i løbet af de sidste år af den kolde krig.

 

Det nuværende tidspunkt er indstillet på at se resultaterne af alle disse hemmelige konferencer og flytning af penge og ressourcer, kombineret med viljen til rent faktisk at sætte det hele i kraft. Husk på at de opstegne Mestre for længe siden startede al det der sker nu. Vores jordiske allierede kunne ikke have gået sammen på denne måde uden det glimrende grundlag som sætter dem i stand til at overvinde de mange hindringer på vejen. Du ser et stort og kompliceret puslespil blive formet. Denne form er nu blevet tilladt og forsvaret af denne første kontakt flåde. Vi sætter de sidste brikker i spil og udfordrer dermed den mørke klike, som ikke ønsker at dette sker. I et stykke tid har Himlen i nogen grad bundet vores hænder ved at begrænse hvad vi kunne gøre. Dette blev gjort for at tillade vores jordiske allierede og os at lære mere om hinanden og for at skabe et tættere bånd. Nu er disse begrænsninger fjernet, hvilket tillader den nuværende intensiverede fælles fokus på de resterende hindringer.

  

Dette løft til de allieredes tillid har bragt dem et skridt væk fra sejren. Her vil de holde pause mens de venter på at de mørke skal smuldre og synke ned i sumpen af deres tunnel vision. Dette giver mange mørke afventende en mulighed for at tilslutte sig den anden side, hvilket yderligere beviser for vores jordiske allierede at deres sejr er tæt på. Hvad der mangler er at bestige den sidste og mest bratte bakke, og her møder vores allierede en test af deres tro. Sommetider ser det ud som om deres sejr er et fatamorgana i en ørken og at den svagt skinnende oase de ser i horisonten er altid lige udenfor rækkevidde uanset hvor langt de rejser; og dette er grunden til det seneste nedsatte arbejdstempo med fremgangen i slutspillet. Men denne deres illusion kan være hullet. Vores opgave er at vise vores Jordiske allierede af oasen er virkelig og at nogle bestemte handlinger kan få dem derhen. At vise dem de konkrete skridt er hvad vi i øjeblikket gør.

  

Dette bringer os til jer, både de modløse og de urokkelige blandt jer. Vi ved udmærket at det ikke er let at være tålmodig og støttende til en bevægelse som i så inderligt ønsker at se blive en succes hurtigt. Frustrationen er forståelig eftersom i bekymret ser disse ondskabsfulde nogen kører jeres økonomi helt på grund. Det tager virkelig formidable mængder af mod at holde fast når alle fibre i jer længtes efter en hurtig slutning på denne sindssyge. Vi kunne ikke være mere enige med jer om dette. Men vi kan også se klart hvad der sker og hvor tæt jeres uhyggelige verden er på at ændres til noget bedre. Tid er, som altid, nøglefaktoren. Nogle magtfulde mørke kliker er vedblivende i vejen og gør krav der kræver vores fulde opmærksomhed. Når først vi har løst denne hindring, og nogle andre mørke påfund, skulle vejen endelig være fri.

 

 

 

At fuldføre denne første kontakt fase er stadig vores primære hensigt og vores sande glæde. Når det er gjort, kan mørket ikke længere udgøre en trussel, og vores masse landinger kan fortsætte uhindret. I denne verden er du velstående og de vanskeligheder, man står over for i dag har morphed?? til stor glæde. Når dine nuværende udfordringer truer med at overvælde dig, husk at du er ikke alene. Himlen og vi omslutter dig med velsignelse, og vi arbejder hårdt på at omdanne den smertelige tilstand i din verden til noget meget bedre. Husk også, at en guddommelig tidsplan er i kraft, som dekreter, og at herske i denne virkelighed, er slut. Den er klar til at blive omdannet til det rige i for længst har lovet jer selv med den afslutning. Det er det samme rige, hvor vi alle er genforenet i en glorværdig og retfærdige fest!

  

 Lige nu bringer en række overlappende begivenheder din virkelighed til en korsvej. Den gamle er ved at blive ændret, og mirakler i aldrig før troede var mulig, skal udføres. Alt dette er tegn på et guddommeligt dekret, men et globalt, stigende vanvid er den umiddelbare forløber for dette. Den måde, jeres verden "handler på" står til udslettelse, og jeres rige er hurtigt klar til at smutte ind til noget nyt og spændende! Vi forestiller os dette "noget nyt", først som neutrale observatører og senere som aktive deltagere i denne fantastiske proces. Igen beder vi dig om at trække på dine ressourcer af stor lydhørhed og være klar over, at din belønning er tæt på. Vi ved, det er ikke nemt, eftersom vi føler at jeres udfordringer gennem øjnene fra vores personale på planeten. Vi kender de strabadser, som omgiver jer. Vær dog ikke i tvivl om, at denne enorme overtrædelse af jeres liv er det sidste vanvid, som mørket nogensinde kan påføre på dig! 

 

    

 

I dag har vi fortsat vores diskussion om, hvad der sker omkring dig. Vores Jordallierede, og vi er midt i den endelige foranstaltning, som er at vælte mørket og aktivere resten af første kontakt scenariet til at fortsætte. Husk, at du ser indledningen til de mest drabelige begivenheder i din historie udfolde sig foran dig. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

  

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

   


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-
3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 20:17
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer