Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
08-05-2008

6. maj 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
2 Eb, 5 Moan, 3 Manik (den 6. maj 2008)

 


Selamat Jarin! Vi vender tilbage med mere at drøfte med jer. Lige nu er den endelige indsamling af klikens ansatte "hænder", soldater og mordere ved at være komplet og vores Jord's allierede sikkerhedsforcer holder de få sidste virkelige mørke konspiratører nede. Alt dette er blevet udført med vores velsignelse og vores fulde støtte. Disse operationer er blandt de sidste forudsætninger før overgivelsen af jeres fremgang formelt kan begynde. Desuden er den lovlige præcedens udført som sikrer fjernelsen af det ulovlige US regime. Hver dag bliver der gjort store fremskridt med at retfærdiggøre vores fortrolighed i Lysets succes. Dette tillader os at fremrykke nogle af vore sene sommerplaner til at træde i kræft indenfor de kommende måneder. Vi er forsikret om at nogle længe ventede procedurer endelig er nær. Processen af den langsomme bevægelse fremad er nu nået et punkt hvor nogle betydningsfulde gennembrud er blevet mulige. Samstemmende med denne udvikling er Himlens stærke ønsker om yderligere at accelerere jeres march hen imod fuld bevidsthed. 

 

Himlen ønsker at stille jeres mange nye chakrasystemer på linie så hurtigt som muligt. Så de har bestemt at sætte fart i aktiveringen og fuldstændiggørelsen af over 200 mindre punkter og starter med at binde dem til jeres opståede 13-chackra-system af fuld bevidsthed. Denne proces kan forårsage noget ubehag, som jeres mange kropsbeskyttere og engle beskæftiger sig med på jer, på en måde så jeres kroppe kan tilpasse sig. Husk at en forbløffende indviklet opvågning og integration er undervejs. I må indimellem opleve skarpe stik af ubehag i jeres nakke, ryg og øvre ben. I vil også have fremmede følelser i jeres arme, specielt i jeres hænder, fingre og vriste. Det er nogle nu-hvilende punkter som bliver genaktiveret. Efterhånden som de kommer på linie, har hjernen behov for at åbne nye nerve baner for at have plads til disse forandringer, og jeres hjerne vil lejlighedsvis gøre ondt og jeres øjne vil forekomme at brænde. Det er simpelthen den omdirigerende operation som besværligt påvirker både visuelt og intellektuelt (hjernebarken).

 

Geninstallationen af jeres nervesystem fungerer som en grøn lygte for at forbedre åbenbaringen af jeres i øjeblikket hvilende chakra. Det forhøjede niveau af legemlige forandringer er årsag til at forandringen af jeres DNA fremskyndes. Forbindelsen mellem jeres "junk" DNA og jeres aktive cellulære DNA er blevet stimuleret og styrket, på grund af at mere og mere af jeres DNA materiale genintegreres med hinanden. Nye muligheder for jer til at opleve er tæt på at bevæge sig fra hvilende til aktiv stade. Det betyder at under jeres hud er en ny krop ved at tage form. Det er en uimodståelig grund for jer til at vågne til muligheder som det meste af jeres befolkning har valgt at afslå. I virkeligheden tilskynder det mange af jer til at sætte spørgsmål ved de konventionelle opfattelser og til at søge et nyt paradigme som sammenhængende kan forklare hvad der sker for dig. Et specielt morphogenetisk felt, opretholdt af jeres krystalbørn, Himlen og os, er at hjælpe jer med at søge efter et nyt paradigme. Den gamle læring kan ikke længere forklare hvad der sker nu; i er faktisk skiftet til en ny virkelighed.

 

Denne nye virkelighed handler om kærlighed, velstand og helhed; og frygt, had og adskillelse hører til en hurtigt smuldrende gammel samfundsorden. Jeres nye virkelighed tager form som Lys og mørket kæmper for denne verden. Det guddommelige har bestemt at denne virkelighed nu tilhører lyset. For at garanterer dette, har lyset sammenkaldt os og proklameret denne første kontakt mission. Vores opgave i dette forehavende har været stødt stigende, indtil vi nu står lige på grænsen til at hjælpe jer med at foretage den mest dybtgående forandring i jeres nedskrevne historie! Aldrig før i jeres skrevne historie har i - de undertrykte - været i stand til at gøre opstand på sådan en måde som at ændre det dominante paradigme som i lever jeres liv med. Nu er kræfter til at drive dette vældige skift kommet jer til hjælp, både på jorden og fra denne galakse. Sammen kan vi fuldende denne storslåede mission og sammen med himlen skabe den mest vidunderlige virkelighed: en virkelighed i hvilken jeres forandring til fuldt bevidste væsner af lyset kan blive opnået. Så kommer virkeliggørelsen af jeres storslåede guddommelige skæbne!

  

Den nuværende situation bevæger sig af sted nu i en vedvarende hastighed. Mens den gør det er den i stand til at forøge sin indre styrke, og dette er reflekteret i en stadig stigende ydre hastighed. Dette voksende pres tvinger de mørke til at omgrupperer igen og igen, men disse arrangerede taktikker hindrer kun ubetydeligt lysets fremdrift. Nu har lysets uundgåelige fremdrift magten over mørket, hvis sidste kneb slår fejl og ikke vinder nogen nye fordele. Dette skråplan med nederlag rammer dem, leder til panik og til stedse meget strenge mål. Mørkets forsinkelses taktik varer kortere og kortere perioder, og vi beder dem dagligt om "at lægge våbnene" og trække sig tilbage fra deres positioner. Deres mangel på tillid til os fastholder dem i deres vildfarelse om at de stadig kan vinde. Her tager de fejl. Deres tilintetgørelse er det eneste resultat.

  

Mens alt dette udspilles er det vigtigt at indse at essensen af mørkets forsinkelses strategi blot er en kort venteperiode for os. Det er snarere som at være i en lufthavns ventesal, ventende på at gå ombord i flyet, som vil tage jer med på en ferie for livstid. I kan se flyet og bording personalet er til stede. I forventer at vente, og sommetider tager denne venteperiode længere tid en i ønsker, men jeres behagelige spænding opvejer jeres irritation efter som i fokuserer på de eventyr der ligger forude. Og sådan er det for os alle i den nuværende vente situation: I, vores jordiske allierede, og vi kender udfaldet, og sammen kan vi hjælpe hinanden med at få tiden til at gå og dulme vores frustrationer. Vi ved alle at øjeblikket hvor de annoncerer vores fly kommer og at vores eventyr vil være ventetiden værd, og mere til. Så lad os fokuserer på vores mål og forestille os det glædebringende eventyr der er i sigte.

 

I mellemtiden, opretholder vores medarbejde det høje grundlag som vore jordallierede har opnået. Som vi sagde, at vinde er kun et spørgsmål om tid. Dem som længe har nydt rigdom og privilegier af de øverste echelons fra mørkets minoriteter overgiver sig ikke let. Endvidere, drejer arbejdet sig nu om jeres kollektive bevidsthed, om at realisere at en stor forandring er undervejs. Den hårde del for mange er at acceptere at i er udvalgte sejrherrer. Den nuværende økonomi, politik og sociale systemer er kollapset. Deres anvendelighed er stoppet. Dette faktum er ikke trængt ind. Med hvert nyt krak synker sandheden dybere ind og mørket har en hård tid med vildledende forklaringer overfor en virkelighed med systemisk kollaps som den ikke kan kontrollere. Kun panik overvælder mørket, sejren er jeres!

 

Det overvældende stade af panik er helt lukket. Vore jordiske allierede rydder op i et antal løse ender og vi revurderer første kontakt som er vores virkelige lidenskab. Vi elsker hvem i er og specielt det i bliver. Jeres enorme muligheder kræver at det bliver hurtigt udført. Vores plan er at bruge jeres tid med os 100 %. Der er meget der er nødt til at blive lært af jer før jeres endelige forvandling, og vores personale er ivrige efter at begynde. Hver dag opdager vi noget nyt om jer som gør os selv mere optaget efter at starte vores gensidige virke med jer. Himlen forsikrer os at en guddommelig tidsplan er klar og at vi er tæt på det store forventede øjeblik og vores kommende gensidige festlighed.

 

I dag har vi fortsat vores drøftelse om dagens udvikling. Vi informerer jer om den voldsomme gensammensætning af jeres fysiske kroppe som er i gang med at blive speedet meget op, medens mørket samtidig bliver hjulpet til at blive sat guddommeligt til side af Lyset. Alt dette betyder at øjeblikket for første kontakt kommer endnu nærmere! Vi forlader jer nu! Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro).      

 

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 20:16
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer