Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
28-04-2008

Psykisk førstehjælpskasse til børn

Bedøm
(0 stemmer)

 

NU ER DEN HER!

- hjælpen til de mange børn, der har svært ved at håndtere hverdagen.

 

Hæftet "Psykisk førstehjælpskasse til børn" giver forældre og andre voksne mulighed for på en enkel og positiv måde at hjælpe børn med bl.a. stor sensitivitet, frygt, hyperaktivitet eller manglende tilstedeværelse - bare for at nævne nogle af de tilstande, som hæftets små øvelser har en god indvirkning på.

 

Vi kender alle et eller flere børn, der har det svært enten i skolen, med kammeraterne eller i det hele taget i livet. Og det gør ondt - især hvis vi kun magtesløst kan se på, trods vores kærlighed og forsøg på at hjælpe. Og afmagt er den værste følelse, der findes.

 

Med hæftet "Psykisk førstehjælpskasse til børn" får man mulighed for selv at gøre noget i respekt for det enkelte barn. Hæftets syv forskellige øvelser er enkle og lige til at gå til. De er specielt designet, så de opfylder flere formål på én gang og er samtidig meget effektfulde i al deres enkelhed.

 

Forfatterne indleder hæftet med en kort forklaring om deres verdensbillede - ikke at det er nødvendigt at have den samme for at bruge øvelserne, men for at læseren kan få et forståelsesgrundlag. Derefter en beskrivelse af, hvordan man kan udføre øvelserne med barnet, og til sidst selve øvelserne. Ved hver øvelse står der, hvad den kan bruges til, hvordan, hvor længe, hvad man skal være opmærksom på og evt. kan supplere øvelsen med.

 

De to forfatter Tove og Steen Kofoed har i over 18 år arbejdet med at undervise og hjælpe børn og voksne. De er begge bl.a. kendt fra deltagelse i forskellige tv udsendelser og interviews i flere blade, aviser og radio.

"Psykiske førstehjælps kasse" er på 24 sider og koster kr. 49,- 

Lille i sin størrelse men med et stort og relevant indhold

Hvis du ønsker flere informationer,

så er du velkommen til at kontakte Steen Kofoed på: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 16:06
Steen Kofoed

Steen Kofoed

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.