Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-04-2008

22. april 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
1 Etznab, 11 Kank'in, 3 Manik (den 22. April 2008)

 


Selamat Jarin! Meget sker i de hemmelige undergrundsverdener af Finans og magt. De to kliker der er involveret i denne strid er ved at nå et udløsningspunkt, hvor det bliver muligt at positivt at overvinde de uforsonlige fra mørket. Som vi nævnte for nylig tillader Himlen os at intervenere mere aktivt på vores Jordallieredes side, og vi udnytter denne forhøjede medvirken ved at supplere vores Jordallieredes råd med detaljerede efterretningsrapporter, designet til formålet og overvælde nøglemedlemmerne af kliken der er ansvarlige for mange af de pågående forsinkelser. At transformer disse mørke og komplekse afledningsangrebs taktikker til fordele for Lyset, er et af vores primære mål. Indtil dette afsluttes har vi instrueret vores Jordallierede og deres sikkerhedsstyrker i at lægge stort pres på bestemte store private og offentlige finansielle institutioner. Disse bevægelser, samlet med lovlige procedurer der nu er undervejs, skaffer midlerne til at afslutte det nuværende globale dødvande. Disse udviklinger kan så afslutte de betingelser der forsinker den legale fordrivelse af mange mørke regimer.

  

Disse strategier former den fortsatte interaktion mellem vores Jordallierede og os gennem de sidste 5 år. Forskellen, i dag, ligger i omfanget af disse udvekslinger: Himlen tillader os nu at være mere specifikke og endda deltage i disse aktioner når det er passende. Ved at bruge denne opmuntrende, udvidede grad af engagement, har vi kreeret specielle grupper der skal fokusere på at opløse og få disse dødpunkts situationer fra hånden. De mørke, der reagerer på deres prekære situation, har bogstaveligt udrullet en hel serie af nye sikkerhedsdirektiver, der forsinker fremskridtet for vores Jordallierede betydeligt. Vores nye indbyrdes system af efterretninger giver vores Jordallierede midlerne til at opsætte modtræk overfor disse, meget strenge, sikkerhedsmål. Yderligere afslører vores overvågning af disse pålægninger, at et andet sæt af mørke direktiver venter i kulissen for at blive brugt imod ligegyldigt hvad de allierede kommer op med. Lykkeligvis kan vores udvidede engagement tillade os at rådgive vores Jordallierede om de mest effektive taktiske "skaktræk" der kan gøres.

  

Sideløbende er vi engageret i specielle operationer for at hjælpe dem der lovligt arbejder på at fjerne forskellige mørke regimer fra magten, hvoraf det vigtigste er US regimet. Denne fløj af den sidste mørke klike har næsten totalt ødelagt magten og respekten for USA siden slutningen af 2. verdenskrig. De har også næsten fuldendt ophævelsen af den Amerikanske forfatning der blev startet af deres forfædre i det 19. århundrede. Disse aktiviteter er nødt til at blive afskaffet og forfatningen genskabt til sin tidligere status. Mange af de mænd og kvinder der er involveret i disse store sager kender betydningen af dette tapre mål: denne svampeagtige, verdensomspændende gæld kan afsluttes, og fred, frihed og personlig suverænitet indsættes. For øjeblikket burger mørket denne ulovlige US regering som et anker i et globalt forsøg på at opretholde magten, hvilket betyder at afsættelsen af dette regime frarøver kliken dens mest vitale tandhjul. Det gør også dens tilintetgørelse uundgåelig. Derfor har vi opsat en mængde af overraskelser designet til at forsikre dette resultat.

  

Himlens opgave med at flytte jer ind i fuld bevidsthed er yderligere speedet op. Den mest berørte side af jeres krop er jeres nervesystem. Det er forbundet med en omfattende anstrengelser at få forbindelse med mere end 200 led der hidtil har været passive eller lidt brugt. Dette forårsager store smerter i jeres hals, midt i kroppen, bækken og ben. I har måske erfaret stigende smerter i det nederste af ryggen også, efter som dette er forbundet med en åbning af nye elektriske kredsløb rundt om jeres rygrad. Mange af de store nervebundter begynder nu at blive reaktiveret forbundet her med jeres rygrad. Formålet er at udvide de måder hvorpå nervesystemet forbinder jeres hjerne med det nye chakra. Denne proces er skabt til at indføre og integrerer jeres højere mentale, følelsesmæssige og spirituelle kroppe. Alt dette er en forløber for fuld bevidsthed. Det lyser jeres fysiske krop op, gør det muligt for et antal af højere evner at komme i funktion, som planlagt, i den allernærmeste fremtid.

  

Processen med i høje grad at forøge evnerne i jeres fysiske krop er nødvendig for at tillade en vidunderlige og den nu-næsten-slumrende evne i jeres sanselige system i at komme til live. Fuldt bevidste væsner er levende forbundet med deres omgivelser. Alle lyde, lugte og aktiviteter er registreret og integreret ind i et hele, der er erfaret. Denne helhed reaktion ændrer på hvordan i "sanser" jeres omgivelser. Den introducerer jer til en verden omfattende en hel del i flerdimensional: I ser, hører, lugter og føler alting som et forenet hele og dette giver jer mange forøgede evner til at påvirke gensidigt med jeres omgivelser. Begrænset bevidsthed opløser jeres oplevelse ved at aflukker jeres sanser. Som et fuldt bevidst væsen kan i tænke og handle på en fuldstændig måde. Dette tillader jer at blive hovmester i denne virkelighed og en budbringer fra en anden. Kort sagt, i bliver sande fysiske engle, og fuldstændige formidlere mellem himlen og det fysiske.

  

Når først i bevæger jer ud af en verden med separate sanselige erfaringer ind i en, i hvilken al sanse aktivitet er integreret, lyde vil have farver og farver vil have smag. Jeres verden bliver en sammensmeltet mangestemmig polyfon af alle sanser. Jeres omgivelser er i høj grad beriget og hver del bærer en overflod af budskaber. Jeres handlinger fuldender de mønstre der er fornemmet, og på denne måde fremmer i harmoni og balance i jeres omgivelser. I er et med det og i fred, og ubesværet i strømmen af virkelighedens naturlige rytmer. I forbliver glædebringende i det mønster der er sat af det guddommelige og i stand til at bevare det mønster som det guddommelige bruger som en del af en virkeligheds altid skiftende strøm. Denne multidimensionale evne vil om kort tid blive jeres. Det er den i mistede for længe siden, og det er den i nu bliver forberedt på at genvinde.  

 

Himlens gerninger sætter faserne for vores arbejde. Fuld bevidsthed kræver en helt anderledes virkelighed end den ene i bor i. Den fornødne forandring er i det store og hele vores del af puslespillet, og drejer sig på den måde om første kontakt. Første kontakt er årsag til at verden, som i kender den, begynder en dybtgående og indefra virkende forandring. Det vil føre til en forandring af jeres religioners trossætning og andre beslægtede overbevisninger. Det er for at udvide hen imod hvad regeringen er og hvordan man skal passe ind i den. Det efterfølgende forstærkede demokrati udvikler sig hurtigt til det vi kalder galaktisk samfund. Galaktisk samfund er grundlagt på evner fra individuelle og støttende grupper som kreativt løser alle mulige problemer. Under al dette ligger kraften fra Kærlighed og Lys, som tillader alle at udføre deres livsmission på en succesfuld måde. Det omfatter tilladelse for alle samfund at udføre denne guddommelige mission der er givet af Himlen.

 

Disse øjeblikke i jeres historie er utrolig vigtige. Toppen i dette forløb er første kontakt. Alt det som sker nu er indledning til første kontakt, og det er nødvendigt at se alle vore handlinger i det lys. Jeres verden kæmper med et betydeligt dilemma: Mørket holder sig ikke tilbage, og dog er det nødvendig at det forsvinder og forsvinder hurtigt. Det er Jeres folks seriøse behov der kræver at tyranniet ophører og at Jeres jordiske tro skal ændres. I er ikke planetariske væsner, men galaktiske, på kanten af at genfinde jeres tilsyneladende tabte arv. Den Galaktiske Føderations arbejde er at vise jer den vej og vejlede jer tilbage til fuld bevidsthed. Endvidere er vi nu nødt til at afvæbne mørkets kontrolapparat; det er for, med jeres assistance, at udføre en stille revolution, som vil sætte de indledende betingelser for første kontakt i gang. Vær klar over at "overraskelsen" for mørket er klat til at smælde.  

 

I dag har vi gennem gået hvad der er sket I jeres verden. Vi beder jer om at være rolig og fattet, netop nu hvor alt er tæt på at ske. Vi er stolte af jer og det i udretter. Den nuværende virkelighed er kollapset og derfor forandret til noget helt anderledes og umåleligt smukt. Vi forlader jer nu! Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro).      

 

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 20:15
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer