Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
27-03-2008

25. marts 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
12 Oc, 3 Mac, 3 Manik (den 25. marts 2008)

 


Selamat Jarin! Vi kommer tilbage på denne heldige dag med mere at fortælle jer! Overalt i jeres verden begynder tegnene på en stor forandring at afsløre sig selv. Jeres dyrebare planet er fanget i en gåde. Hun ønsker at transformere sin virkelighed, og jeres samfund er kun langsomt ved at forberede denne forandring. Dette tvinger hende til at sætte farten op på de fysiske aspekter af disse fænomener der hjælper hende med at håndtere denne forskel. Derfor har en mængde af havskælv, undersøiske vulkanudbrud, og en generel spaltning af Stillehavets, det indiske oceans og Atlanterhavets havbunde taget til i det sidste år. Disse underordnede foretagender kan ikke fortsætte meget længere uden et meget stort, landbaseret jordskælv. Derfor har Moder Jords Spirituelle Hierarki bedt om, at de nuværende vanskeligheder i jeres samfund bliver hurtigere løst og at forudsætningerne for første kontakt bliver sat på et guddommeligt inspireret "hurtigt spor".

 

Virkeliggørelsen af disse foretagender kan hjælpe Moder Jord til at bevæge sine egne transformerende begivenheder. Denne bøn har fået Lord Surea til at udstede et dekret om der guddommeligt skubber jer hen imod jeres storslåede skæbne.

  

Denne guddommeligt voksende drivkraft assisterer vores Jord allierede med at skubbe de mest genstridige medlemmer af den mørke klike af vejen. Den nuværende økonomiske krise er et resultat af en global strid mellem dem der ønsker at opretholde det nuværende ulige og røveriske monetære system, og dem der ønsker at erstatte det med et meget mere retfærdigt system; et der baner vejen for en verdensomspændende velstand. Mørkets vedholdenhed med at proppe den gamle facon ned i halsen på verden er ved at nå et punkt hvorfra der ikke er nogen vej tilbage. Hver eneste dag er flere og flere vigtige, indflydelsesrige økonomiske institutioner tvunget til at indrømme det uundgåelige. De eneste virkeligt mørke tilhængere er det nuværende US regime og deres mange tilknyttede "kammesjukker". Disse institutioner står ansigt til ansigt med en alvorlig knibe efterhånden som deres pengeforsyninger tørrer ud og deres bestræbelser på refinansiering svinder ind. Den resulterende krise har berørt mange af verdens økonomier, og sat dem i en mere villig tilstand til at overgive sig til indførelsen af et nyere monetært system. Denne voksende række af gunstige muligheder har sat den mørke klike helt ud på kanten af kollaps.

  

På trods af disse betydelige vanskeligheder forbliver mørket lige så udfordrende som altid. US regimet prøver endda på at ignorere alvorligheden af denne krise, og opfører sig som om de på en eller anden måde kan trække sig igennem. Denne ønskedrøm kan ikke vare meget længere. Den skrumpende værdi af deres hoved-aktiver står i stærk kontrast til det stadig voksende potentiale af det velfunderede guldbaserede system. Disse ting skubber i periferien af mørkets kraftcentrum, og forårsager yderligere frafald hen mod Lyset. I tilgift bliver mange af de mere utiltalende planer af klikens mest magtfulde medlemmer sat under lup. Disse vedholdende undersøgelser har afsløret komplotter, hvilke derefter enten er blevet knust eller alvorlige hæmmet af vores Jord allierede. Disse tilbageslag undergraver yderligere klikens evne til at ride stormen af og sender krusninger af fortvivlelse gennem de hemmelige planlægnings møder i denne mørke klike. Mørkets evne til at opretholde disse anstrengelser svinder hastigt, og vores Jord allierede føler at den definitive sejr over mørket er meget tæt på.

  

Denne situation har indirekte bidraget til den voksende usikkerhed fremkaldt af mørket. Disse økonomiske fødselsveer er resultatet af mange hemmelige handlinger søsat af mørket for at få fat i den enorme mængde penge der behøves for at udfører deres mange samvittighedsløse planer. Disse bliver nu forstyrret af hvad der sker med mørkets kapitalkilde; de planer der i øjeblikket er på vej fortsætter selvom fremtidige bidrag er i fare. Et antal afgørende mulige fonde er stadig åbne. Eftersom disse hurtigt svinder ind, vil kliken nå et punkt hvor denne irrationelle retning falder sammen, og forårsage den sørgelige kendsgerning at de er gået i gang med at overtage dem. På det tidspunkt kan vores jordiske allierede udfører en manøvre der afklæder disse desperate mænd og kvinder deres uretmæssigt erhvervede penge og skaber en situation som slutter de mørkes alt for længe 13 årtusinde herredømme. Så endeligt kan den midlertidige regering sætte scenen for første kontakt.

  

Eftersom i alle er meget opmærksomme, er første kontakt blevet holdt på afstand fra at ske, med os engageret i nye måder at udfører den guddommelige plan på. Dette betyder at vi dagligt bliver mere og mere engageret i hvordan disse nye regeringer vil handle. Det originale koncept for os var kun at handle som "skjulte" håndhævere, og sikre at de mål der var sat af himlen og de jordiske allierede hurtigt blev fuldført. Nu bliver vi draget ind i de første handlinger af disse nye taktikker. Vi laver planer for mere åbenlyse demonstrationer på jeres himmel og bliver "super-vejledere" for jeres nye midlertidige administrationer.  I virkeligheden flytter himlen os i større udstrækning ud af skyggen og ind i en mere åben rolle med at forberede jer, nu på en ret anderledes måde, for første kontakt. Den originale version af første kontakt begivenheden vil nu blive den tredje eller fjerde tilsynekomst snarere end den første.

  

Den fuldstændige målbevidsthed hos den mørke klike om at opretholde deres magtbase forsinker den originale version af første kontakt. Som noteret i løbet af disse meddelelser sætter disse forsinkelser os i større udstrækning i tæt forbindelse med vores jordiske allierede. Denne forening mellem ånd, vores jordiske allierede, og første kontakt holdet, skaber en række specielle grupper hvis effektivitet modnedes i det forløbne år. Vi er selvopofrende til at tage ærlige, åbne tilbagemeldinger og bruge disse til at forbedre vores forhold til jer. I øjeblikket er dette begrænset til mest at have omgang med vores jordiske allierede og sammenligne de data der bringes til os af vores medicinske hold. Dette har give os den erfaring vi behøver for at have direkte forbindelse med jer, og dataene foreslår en større rolle end den vi tilsluttede os til at begynde med. Dette leder os til at omdefinere første kontakt som en serie af begivenheder der fører til den endelige, omfattende første kontakt. 

 

Disse foreslåede begivenheder er i udviklingsstadiet, og vi ser et antal mulige scenarier, som vi i øjeblikket studerer og prioriterer. Derefter forventer vi at gøre nogle usædvanlige ting i henhold til bestemmelsen om hvordan vi kommer rundt om alt dette på sikker og velovervejet måde. Formålet bag ved første kontakt er at bevæge jer så hurtigt som det er guddommelig muligt til kanten af fuld bevidsthed. Gennem den proces kan frygten for guddommelig skabelse forsvinde. Denne størrelse kaldet det fysiske, er et vidunderligt sted, som i endnu ikke er begyndt at udforske! Utallige galakser rundt om jer inviterer jer til at besøge dem og opdage deres unikke mirakler. Jeres nuværende samfund er begrænset af ophobet frygt og begrænset bevidsthed. Vi er her for at vise jer hvordan i hæver jer og bliver et med al Skabelse. 

 

Øjeblikket tile norm forandring I hvem du er og i hvordan i opfatter jeres virkelig komme nærmere. Første kontakt er køretøjet der transporterer jer til det mest magiske og guddommelige rige. Skibene fra disse flåder har en overraskende effekt på hvordan jeres videnskab ser universet. Hensigten er at fører jer til et meget helligt sted, et sted der hedder fuld bevidsthed, eller "Sha Ba Da Na" I Sirian, Det betyder: "Stedet hvor jeres Sjæls eksistens og fysik sammenflettes." Denne hellige og sande guddommelige oplevelse kan ikke beskrives med flere ord; det er nødvendigt selv at erfare det. Først da kan vi det vi forsøger at forklare jer, begynde at give mening. Dette magiske rige er jeres hellige skæbne. Første kontakt er at tager jer derhen og, i processen, byde jer velkommen til den mangefarvede humane regnbuefamilie.

 

I dag har vi fortsat vores drøftelse om første kontakt og de facts som er en uadskillelig del af det eventyrlige bevidsthedsskift som jeres virkelighed gennemgår. Vi kommer som budbringere og medbringer stigningen af en ny dag fyldt med Kærlighed, Lys og fremgang. Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.      

  


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 20:06
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer