Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
02-04-2007

Mayakalenderen og vores tidsopfattelse af Mikkel Z

Bedøm
(0 stemmer)

 

Mayakalenderen og vores tidsopfattelse
af Mikkel ZwungFor at tale om kalendere må man starte med den kalender vi alle bruger idag og spørge, hvad den simpelthen er et udtryk for. Hvilket for den gregorianske kalender er objekters bevægelser i tid og rum, altså et fysisk fænomen.
Det eneste vi kan bruge den gregorianske kalender til er, at finde ud af hvad klokken er på et bestemt tidspunkt og vide at alle andre, som bruger den samme kalender har det samme klokkeslet på dette bestemte tidspunkt.

Hvis vi forestiller os at den tidsopfattelse er et udtryk for en ensretning af vores fælles tidsopfattelse, så vi kan blive mere produktive, da er det ikke svært at lade tankerne kredse om muligheden for at der kunne findes andre tidsopfattelser end den gregorianske kalender giver os indtryk af.

Mayakalenderen er en ældgammel måde at tælle dagene på, hvor man har haft den opfattelse at hver dag har dets egen energi, som udtryk for en intention fra noget højeres vilje. Denne højere vilje var deres måde at forklare og forstå hvordan man kunne leve sit liv på bedst mulig vis, i.f.t. at ens egen udvikling kunne være i forbindelse med dette højeres vilje og intention med hele skabelsen.

Det er mit ønske med denne henvendelse at gøre opmærksom på den mulighed vi igennem Mayakalenderen har til at forbinde os med en anden tidsopfattelse, der er tiltænkt os fra de højerestående væsner (Guderne), som en hjælp til at vende blikket indad og opad og søge deres vejledning.
Mayakalenderen holder jeg foredrag om og laver workshops om den personlige integrering af Mayakalenderen udfra mine studier af Carl Johan Callemans bøger og Ian Xel Lundgolds Foredrag, som kan rekvireres på nettet via min hjemmeside: http://zwung.dk/mayakalenderen.

Under foredraget om Mayakalenderen vil man desuden erfare at denne gamle visdom rækker langt udover hvad de gamle Mayaindianere kunne forestille sig, ift. at denne visdom kan bruges på resten af planetens kendte historie. Både den nedskrevne såvel som den naturen har skrevet ned til os og som videnskaben har tydet for os. Mayakalenderen viser nemlig helt tilbage til big bang, hvor dette univers øjensynligt blev til, og ved hjælp af en, for deres tid, højt udviklet matematik passer videnskabens antydninger om evolutionen ind i denne matematik. Det fantastiske ved dette er at det er en skildring af en skabelsesplan, som er igang nu og her og som vi alle er en del af. Det er udviklingen af vores bevidsthed evolutionen drejer sig om og vores rejse igennem materien er snart ved at komme til sin afslutning, for Mayakalenderen slutter nemlig i år 2011.

Mange taler idag om året 2012 som et specielt år hvor der kommer til at ske noget stort. Det gør der sikkert også, men Mayakalenderen kommer til sin afslutning den 28. oktober 2011 og hvad der derefter sker kan vi komme til at få en bedre fornemmelse af med en større indsigt i den spirituelle tidsfornemmelse samt en bedre forbindelse til hinanden og vores Galaktiske og Universelle Guds-søstre og brødre og -fædre og mødre. For det er faktisk meningen med skabelsen at vi skal finde ud af at vi er medskabere af skabelsen, udfra de oplysninger som jeg har fået. Dette er jo allerede gået op for mange mennesker; men der er samtidig også kræfter på spil som ønsker at hive i den anden retning, altså forsøger at fastholde os i en bestemt tidsopfattelse som holder vores bevidsthed fastlåst i et bestemt paradigme.

MZ

Mikkel Tønner Nielsen

mob: +45 40529534
Links:
http://zwung.dk
http://swung.mymusic.dk
http://www.myspace.com/zwungband

For bevidstheds- og samfundsændrende synsvinkler tjek også:
http://snipurl.com/breakthrough
http://www.mayan-calendar-code.com/tzolkin-calendar.html
http://www.threeworldwars.com/dload/ebooks/psrm.pdf

Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 16:01
Mikkel Tønner Nielsen

Mikkel Tønner Nielsen

Tekst kommer senere

Hjemmeside: www.zwung.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer