Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
16-04-2009

14. april 2009 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

 

6 Ix, 2 Kank'in, 4 Eb (14. April 2009)

 


Selamat Jarin! Vi kommer, til dig med mere at tale om. Efterhånden som din verden bevæger sig gennem det igangværende økonomiske kaos, dukker der tegn op her og der, om at en stille revolution er ved at bide sig fast i håb og hjerter i denne verden. Lige nu, skrider dit bevidsthedsniveau for det åndelige godt frem. Som et resultat heraf stiller folk i stigende grad krav til den sidste mørke klike og dette er begyndt at spille kaos med klikens kontrol med det offentlige område. Populistiske protester sætter vind i sejlene mod disse skyggeagtig, der udøver den reelle kontrol med dit globale samfunds velstand og magt, og tvinger dem til at optrappe deres hemmelige operationer for at berige deres greb om magten. Men den kendsgerning, at deres hastigt svindende formue underminerer dårlig succes med disse hemmelige aktiviteter. For deres vedkommende, spiller vore Jordallierede en enkel ventende rolle. På det rigtige tidspunkt i den allernærmeste fremtid, kan Lyset slå et afgørende slag mod mørket. Så kan verden ændre sig hurtigt til det bedre. Indtil da er strategien at vente og slå endeligt til på det optimale tidspunkt!           

 

     I mellemtiden opsporer vores Jordallierede de seneste forsøg på at justere mørkets udsættelse af det uundgåelige. Den overdrevne byzantinske måde af deres operationer undrer os! Faktisk synes størrelsen af hemmelighed og bedrageri at stige i forhold til de skyhøje niveauer af bestyrtelse blandt klikens lederskab. Denne usikkerhed forsinker leverancer og skaber nogle frustrationer blandt vores leveringsteams. Men tvivl ikke når det øjeblik endelig ankommer, den første fase af vores Jordallierede er planen at blive udført med lynets hastighed! Også i venteposition er der planer om at erstatte en række store regeringer på planeten med vicevært regimer. Disse henvises til denne særlige opgave der føler tillid til at de er klar til at gå, når engang leverancerne er afsluttet. Indtil da, står teams klar fra top-Echelon til at overtage kabinet poster og besætte administrative stillinger i disse nye regimer. Ingen af disse personer bliver afsløret, før tiden kommer når denne masse-aktions forandring sker.

 

      Alle er nu klar. Det eneste, arbejde der klæber, er bagtroppens aktiviteter for den resterende reaktionære klike. Alle vores kombinerede personale, der deltager i denne endelige push arbejder alle ud for at få denne sidste del gjort. Vi er begrænset til drift med stor varsomhed, da klikemedlemmer ligger på lur for at uddybe enhver handling fra vores side, som de anser for 'direkte', og vi har været nødt til at komme med en under-radar tilgang for at øge tempoet i vores Jordallieredes aktionsteam. På en anden front, indskuddene i de nyligt udskrevne globale valutaer og deres guld og sølv opbakning vokse dag for dag og er allerede på et niveau, hvor det nye globale monetære system er klar til at blive gennemført. Igen er det den fortsatte forsinkelse, der gør det vanskeligt at gå videre med vores fælles planer. I mellemtiden, balancerer jeres verden på kanten af en yderligere uddybning af den finansielle krise, med den næste bølge af "problemer", der kommer til syne i slutningen af foråret. Men vær sikker på, vi har gjort meget for at mindske udfaldet af denne. Vi fokuserer på at have den første del af vores planer klar inden da. Vide, at vi føler dybt for den byrde, du bærer på dette tidspunkt!

 

Efter vores opfattelse er det uheldigt, at denne første kontakt har taget så lang tid til at ske. Jeres besværligheder er legendariske blandt os. For det første er i midt i en udfordrende forandring i alle jeres energi systemer, og at undergå disse ændringer under sådanne vanskelige globale omstændigheder er heller ikke almindeligt under første kontakt. For vores vedkommende, at sidde på sidelinien og overvåge er ikke en normal rolle for os. Himlen fortæller os, og vi er helt enige, at i er specielle. For længe siden skete der mange ting der efterlod jer meget reduceret i sind og krop, og sat ude af forbindelse med ånden. Dette tidspunkt handler om at returnerer jer til jeres tidligere tilstand, og vores formål er at bruge denne første kontakt til at fuldføre denne operation. Til dette formål har vi samlet en meget stor flåde, fyldt med væsner, der skal vejlede og uddanne jer, når øjeblikket kommer. Indtil da vil vi hjælpe vores jordiske allierede og rådgive dem om hvad de har brug for, for at forberede sig, da ændringerne vil ske i en rivende hurtig rækkefølge der kræver de korrekte reaktioner.

 

For at sikre at alt dette sker uden problemer, var det nødvendigt at øve svarene på alle mulige uforudsete tilfælde indtil de blev næst naturlige. Vi kastede os ind i denne forberedelse med oplagthed og har nu en flåde der er mere end klar til at reagere hurtigt på enhver situation der bliver pålagt os. Vi har også foretaget øvelser med en række særlige jordflytningsmaskinenheder. Endvidere checker vores lægehold op på hver enkelt af jer og sikre at jeres medicinske opdateringer sker løbende. Vores primære fokus er at få jer alle forberedt til begivenhederne i første kontakt. Vi laver også arrangementer med Agatha (indre jord) for at udvide størrelsen af vores vigtigste base der og for at klargøre alle jeres individuelle Lys (forvandlings) rum. De særlige krystalbyer er nu klar og venter på jeres ankomst. Denne begivenhed er ikke langt væk!

 

Det i ser udspille sig omkring jer er de mørke klikers slutspil. De har spillet det godt, men på trods af at de har sat alle sejl, ved de at det nu er slut for dem. Imens de pisker rundt som fisk på krogen på et skibs dæk, trodser de vedvarende virkeligheden af det nederlag der nidstirrer dem. De er skæbnebestemt til at forsvinde under postyr, og vi ser til imens hvert døende flikflak bliver svagere. Efterhånden som kontrollen går ud af deres greb, begynder kendsgerningerne om deres sande frygtindgydende agenda for globalt herredømme at komme frem. Deres onde gerninger og planer er nødt til at se dagens lys for at blive healet, og så blive lagt bag jer. Jeres verdens befolkning ønsker at omdanne sit globale samfund til noget meget anderledes end hvad de mørke har smedet. Faktisk beskriver længslen efter sandhed og retfærdighed hos jeres fæller passende hvad der venter i kulissen. En ny og retfærdig virkelighed er tæt på at blive gennemført.

 

     I denne virkelighed møder du dine Indre Jord fætre og begynder en stor genforening med dem, der udgør kernen i din nye stjerne nation. Når vi kommer, bringer vi med os viden om mange ting, bl.a. en historie om din verden der er meget ukendt for dig. Disse nye historiedetaljer er en helt anden oprindelse for menneskeheden, som udpeger dig som udenjordiske, dine genforskere ved det udmærket. Du kan beskrives som unik og "unormale" Jord primaters! Du passer simpelthen ikke ind. Genetisk, er du tættere på hvaler end chimpanser og orangutanger. Når du ved mere om din oprindelse, vil alt dette give en god mening for dig. Indtil da skal du være tålmodig. Men det er da godt at forberede sig til en række af jeres centrale læring som kommer buldrende ned omkring jeres ører!      

 

     Din nye virkelighed er ved at blive født i en storm af angst og panik udløst af jeres mørke mestre. Disse kolde og hjerteløse mænd og kvinder der ikke at blive set op til, men de er mere korrekt blevet betragtet som de tåbelige, vildledte efterkommere af de første jordiske håndlangere fra Anunnaki. De håber stadig, at deres daværende førere fra verden udenfor vil komme og redde dem, men sådan bliver det ikke. Det der skal ske, er deres uværdige overgivelse og din jublende sejr. Disse »menneskefangere« er selv blevet fanget, og nu er deres skæbne forseglet. Du er bestemt til at være vidne til mirakler og undrer dig efterhånden som tiden for tilbagevenden af din fulde evner kommer nærmere. Dine åndelige og rum familier er klar til at modtage dig og byde dig velkommen tilbage til fuld deltagelse i galaksens anliggender!

 

     I dag har vi talt om spørgsmål omkring første kontakt og din tilbagevenden til fuld bevidsthed. Vær fokuseret og brug jeres energi med hensigt til at bidrage til at gøre det rigtige. Vi gør ligeledes, vores intentioner om at give os alle og gøre klar til dagen for første kontakt.. Vi forlader jer nu. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                   

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail:  80... | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:25
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer