Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-09-2008

16. September 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
4 Kan, 12 Zip, 4 Eb (den 16. September 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi kommer hos dig igen! Omkring dig bliver udkæmpet en stor hemmelig krig, for det meste med idéer i stedet for pistoler. Åh, det er den ulige berømte skudveksling, som ender voldsomt, men for de flestes vedkommende handler denne kamp om at bringe en ny virkelighed ud i livet. Således, som forventet, opgiver de, som forsvarer de gamle måder, ikke så let. Der er mange taktikker, som denne mørke klike beskæftiger sig med, den hyppigste er det gamle trick med at bruge muldvarpe og forsætlig fejladressere, for at narre vores Jordallierede. Indtil nu er disse enkle trick lykkedes. Ikke desto mindre i de seneste uger har vores side optrappet de uvelkomne konsekvenser af disse handlinger. Mørkets brikker har brug for en hurtig oplæring, i konsekvenserne af efterspillet, som de kan klare. Disse ting hjælper. Hvad der også hjælper vores Jordallierede er kendskabet til, hvordan mørket installerer de ulovlige "tyvekoster" som de forsvinder med. Vores forbindelsesled er hurtige til at afsløre, hvor pengene går hen og hvordan de skal få dem tilbage igen. Disse spil forsinker leverancer og giver mørket tid til at henholde sit globale tyranni, for at finde en mulig vej ud af sit overvældende dilemma: os!

  

 Efterhånden som disse afsluttende sekvenser arbejder sig til en vellykket afslutning for lyset er vi overladt til at intensivere vores samarbejde og strategimøder med dem, der får de sværeste opgave, nemlig at presse en række mørkorienterede regimer fra magten, som hjertet i mørkets operationer har fundet her. Den enorme sammensværgelse fra mørket blev smedet i deres aktuelle tilstand ved hemmelige aftaler og ud-og-ud dobbelt-håndtering, som skete i forbindelse med afslutningen af Anden Verdenskrig. Fra dette udvikledes en plan, der snedigt blev sat på plads og blev det såkaldte militær-industrielle kompleks. I kernen var dem, der havde lovet at nedbryde ideen om Amerika ved at blande det med tyranni og ondskab fra det tyske nazistiske regime. I henhold til denne voksende klikes kommando blev der lanceret denne UFO tildækning og en hel række forbryderiske planer om at vælte den himmelske forordning, der tidligere var godkendt af klikens Overherrer, Anunnakierne. Denne mørke sammensværgelse var næsten lykkedes. Men lige på tærsklen før disse planer kommer til at bære frugt, kom Ancharafreden og pludselig flip-flop med Anunnaki.

  

 Med et slag mistede kliken sine øverste chefer og blev kastet ud i et dilemma om at opgive sine planer eller at formulere en ny måde at sikre sejr. Resultatet blev en blanding der blev skabt af en ny vifte af alliancer, som til sidst resulterede med succes i USA valget i 2000. Selv om denne sejr blev opnået ved ulovlige midler, som kliken nu var i besiddelse af, begyndte den amerikanske regering at planlægge en række begivenheder, som forhåbentlig vil føre dem tilbage til hvor de var i begyndelsen af 1995. De senere år blev produceret en række lovende sejre, men resulterede også i den situation, som mørket nu befinder sig i. Dens mange skændige handlinger, der har tilladt vores Jordallierede at vokse meget i anseelse og har manifesteret en række vigtige aftaler. Disse førte til en international gældeftergivelses proces og en måde at sikre et nyt global bank-og finansielt system. Bevæbnet med disse aftaler udviklede vores Jordallierede et stærkt middel til at skubbe den mørke klike i historiens glemsel.

  

 Efterhånden som alt dette arbejder sig ud, øger vi vores tilstedeværelse på jorden med vores Jordallierede. Vores forbindelsesled der rejser med særlige kraft fra vores Jordallierede er fuldt fokuseret på at omdanne de nuværende vanskeligheder til en successtrategi. Vores diplomatiske personale iagttager denne transaktion meget nøje. En omfattende og kompleks plan er nu godt undervejs, som er designet til at afslutte klikens mest vitale tilbageværende ressource: et antal kraftfulde og venlige regeringer. Indtil nu har dette været en hård nød at knække. Selv de mange juridiske strategier og domstolssejre undlod overlegent og arrogant at fjerne disse. Hvad der var behov for, var en række kritiske fordele, som ville gøre deres udelukkelse hurtig og ren. Ved at skabe en ny kritisk koalition blev denne hindring overvundet og sikre nu tilgangen af sejr! Vi kan naturligvis ikke afsløre nogen detaljer fordi at en række bemærkelsesværdige begivenheder er på nippet til at ske.

  

En anden del af første kontakt involverer Moder Jord. Der sker ting, der er en direkte følge af forurening og dårlig forvaltning af jeres levende hjem. Vores opgave er at hjælpe Moder Jords økosystem med at overleve indtil den nuværende skødesløshed fra det menneskelige samfund er endeligt forvandlet. Denne består af en bred vifte af miljø- og klimaforandringsindblandinger. Disse skal være diskrete, men åbenlyse nok til at alarmere mørket til at se, hvad vi gør. Vi har brug for dem for at vide hvad de pønser på. Samtidig ønsker vi ikke at alarmere verdens befolkning ved at gøre det klart, at en overordnet påvirkning »roder» med deres verden. Vores miljømæssige videnskabsafdelinger arbejder fremragende på dette meget hårfine program. Jorden er i øjeblikket i en meget stabil tilstand, alt taget i betragtning. Det næste skridt er at få strategien for vores Jordallierede til at lykkedes som guddommeligt planlagt af Gud.

  

 Den indre Jord er vores primære bopæl på planeten. Her, kan vi sende vores forbindelsespersonale på deres planetoverflade missioner, udspørge dem, når det er nødvendigt, og mødes direkte med vores Jordallierede. Vi bebor en række af de indvendige Jordkrystal byer. Agarthanerne er helliget til at sikre, at alle vores krav er opfyldt. Det er også her, at vores forskere kan udvikle yderligere data for at undersøge mere tydeligt, hvad Moder Jord virkelig kræver. Alle fortalte, at den indre Jord er mest nyttig til sikringen af vores fælles sejr. Agarthanerne har bidraget til en hel del af det specialuddannede personale. Mange af vores særlige "på stedet" forbindelser er fra den indre Jord, og Agarthanerne ønsker dybtfølt en genforening af Moder Jords indre og ydre verdener. Dette er et afgørende skridt i retning af at manifesterer et virkeligt forenet Jorden og kan tjene som selve grundlaget for jeres nye stjernesystem.

  

 Disse bidrag fra Agarthanerne startede en lang række nye indbrud i deres indre Jord fristeder af mange grene fra den hemmelige regering. Operationer fra de nederste niveauer af deres rækker af underjordiske baser, deres særlige styrker forsøgte at trænge ind i den indvendige Jord og tvinge Agarthanerne til at omlægge deres prioriteter. Ved disse igangværende strejftog der er slået fejl, viser den mørke klike, hvor seriøse og forpligtede Agarthanerne er. Vi nævner dette for at indikere den grad af panik der er i klikens tankegang. Men kliken stadig har ansvaret for overfladeverdenens finansielle system, tiden er kommet tæt på denne dominans til at blive gennemskuet og derefter ændret. Vores Jordallierede er meget taknemmelige for deres "fætre" i Agartha. Uden dem ville den sejr, der snart vil blive meddelt, ikke kunne være sket!

  

 Vi er meget taknemmelige for den velsignede hjælp, vi har fået fra alle de følende indbyggere fra Moder Jord. De har vist os, at denne verden virkelig er en første kontakt værdig. De fleste af os, der har været i kommando positioner i over et årti har lært meget her. Den samme indlæringskurve refererer til dem, der har klaret sig godt med mange af vores kollegaer, som var her hos os i begyndelsen af dette projekt. Vi har set din verden vokse i bevidstheden efterhånden som arbejdet i Himlen bevægede sig fremad. Hver dag ser vi flere af jer begynde sin søgen efter sandheden og finder med glæde ud af, at jeresn rejse ikke bliver gjort alene. Ud af dette opstår organisationer, hjemmesider, og generelle bemærkninger, som har befolket mange chat-sites. Alt dette signalerer, at du er mere end parat til forandring og faktisk længselsfuldt afventer vores ankomst. Vi ønsker ikke at skuffe!

 

 I dag har vi fortsat vores diskussion om, hvor første kontakt er på vej hen. Vi er klar til at møde dig og ønsker inderligt at iscenesætte fejringen som vi længe har hentydet til. Tiden er moden til kontakt, og vi er guddommelig klar til at gøre det. Vi afventer kun visse betingelser og grønt lys fra himlen. Nu forlader vi jer. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:24
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer