Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
10-09-2008

9. september 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
10 Caban, 5 Zip, 4 Eb (den 9. September 2008)

 


Velkommen Balik! Vi kommer til dig igen, og bringer flere interessante ting at diskutere med dig! På nuværende tidspunkt iagttager vi ligesom vore Jordallierede mange væsentlige operationer. Disse skridt er for at give dem mulighed for at begrænse de forskellige intriger bestemt af den mørke klike til at forhindre succesen hos vore Jordallierede. De hyppigst anvendte af disse trick er udnyttelse af et særligt svagt sted i disse grupper, hvis vigtigste opgave er at udføre velstandsleverancer overalt i jeres verden. Disse problemer tiltrækker vores opmærksomhed, og vi har derfor sørget for særlige ressourcer som kan bruges til at overvinde de mest luskede af disse vejspærringer. Det er vores hensigt at få vores Jordallierede til at nå den fase, hvor de nuværende ulovlige regeringer på din planet lovligt kan fortrænges fra magten. Det bliver mere og mere klart, at vi ikke længere kan tolerere de nuværende kaotiske situationer i din verden. Vores mange møder om denne sag har givet anledning til mulige eventualiteter, som vi i øjeblikket drøfter med Himlen.

  

Planen er blot at give vores Jordallierede en meget betydelig fordel her, og dermed give dem ret til at slutte den, på nuværende tidspunkt, meget omhyggeligt skræmmende overdragelsesproces. Det er denne anstødssten, som forsinker de andre elementer i denne meget komplicerede operation. Indtil nu har vi primært observeret, og gjort den lidt tilladt af Himlen. Nu er der en klar forpligtelse for os at gøre noget lidt mere dramatisk. På trods af fordelene som er opnået af vores Jordallierede og med vores noget begrænsede bistand, kan mørket, gennem en række centrale og meget magtfulde personer, stadig formå at sejre. Denne situation skal løses straks, og vi er parate til at gennemføre en række forskellige løsninger, når vi vinder guddommelig godkendelse. Vores personale kan forstå, hvorfor dette sker, og har til hensigt at "tage sig af sagen" om kort tid. De mørke frygter en højere grad af involvering fra vores side. Deres fortræd kan nemt sætte en stopper for nogle velplacerede pres fra vores personale på-planeten. Denne form for pres, kan dog kun kan anvendes inden for de nye generelle retningslinjer fra vores guddommelige, himmelske mestre.

  

Det vi forbereder, er en række anordninger, der juridisk kan afslutte det herskende dødvande. Derefter er det vigtigt, at korrekte og lovligt beføjede enkeltpersoner er i stand til alvorligt at kunne begrænse den type tiltag, som for øjeblikket er tilladt. Derefter kan overdragelsen af magten foretages, som er aftalt med vores Jordallierede og vores diplomatiske forbindelseshold. Vi har teknologien til nemt at forrykke mørkets tilsyneladende uovervindelig "æblekærre" og er næsten nødt til at bruge det på et tidspunkt i forløbet. Nu berettiger situationen til en mere kraftfuld løsning. Kravet om at have vores Jordallierede som den vigtigste agent for forandring skaber situationer, der tillader at de mørke kan udøve sine lumske metoder og håndhæve deres selvstændige fortsættelse. Vi iagttager disse forræderiske tegn som saboterer alle bestræbelser på at fjerne dem fra magten. Den trussel, de frygter mest, er genoprettelse af ulighed af rigdom i din verden, som de har forstærket og udnyttet i mange årtusinder. Når dette våben er fjernet fra deres våbenkammer, kan de let forvises og reduceres til en status, der ligner dine.

  

Fordi vi ved dette har vi længe opfordret vores Jordiske Allierede til at gennemføre en udvej til at udnytte denne store rigdom og videredistribuere det. I jeres verden er penge i så enorme mængder grunden til stor magt, og de mørke bruger alle sine supplerende evner til at bevare og beskytte denne velstand. De udtænker også skandaløse, åbenbart illegale måder at stjæle rigdom fra hinanden. Disse nogen kunne nøjagtigt beskrives som en enorm global slange rede. Deres måde at handle på kan blive brugt imod dem til at udvirke deres egen undergang, og det har vi i sinde at gøre. Ved mange lejligheder har vi foreslået vores Jordiske Allierede at de anvender disse metoder til at få deres mange omfattende ændringer til det globale bank- og finanssystem anerkendt. Disse har arbejdet som planlagt. Nu er det nødvendigt at gøre dette i en langt større målestok, ved hjælp at en noget ændret fremgangsmåde. Dette kræver ovennævnte nye retningslinjer, og så snart de er godkendt agter vi at bruge den nye taktik mod de mørke straks.

  

Denne jeres verden er et meget mærkeligt og ulogisk sted. Dette kollektiv blev givet til Anunnakierne for længe siden, og det har tjent sit formål. Nu er en mere lys bærende virkelighed nødvendig for at i kan omdanne jer tilbage til jeres helt bevidste selv, som fastsat. Denne proces forløber ujævnt i øjeblikket, og det er disse ujævnheder der passer ind i de mørkes forskellige planer. Vi er nødt til at integrere de skiftende processer og tillade de store spring i jeres evner, der vil følge efter fjernelse af de mørke regeringer i jeres verden. De foreløbige regeringer vil bane vejen for en meget anderledes verden fra den i kender nu. Det er disse statslige opsynsmænd der vil foretage den dramatiske bekendtgørelse som vil tillade første kontakt at finde sted som planlagt. Med disse bekendtgørelser i hånden kan vi derefter gå videre med vores masse landinger og afslutte det job som disse regeringer og deres borgere startede.

  

Moder Jord ønsker meget at i får lejlighed til at ære jeres hjem verden, før vores masse ankomst. Hun ved at vi har beredskabsplaner, der kan foregribe den nuværende strategi for retligt at fortrænge de mange ulovlige regimer, som dagligt bøjer sig for alle de mørkes indfald. Men det er også vores ønske, at det mest hensigtsmæssige scenario for lov til at udspille sig. Ikke desto mindre har vi en for godkendelse fra Himlen til at intervenere på en række forskellige måder, den mindst sandsynlige er et direkte indgreb, der tillader os at forebygge neutraliseringen af den store mængde avancerede våben i de mørkes arsenal. Dette ville i så fald omfatte vores passende bekendtgørelse og landing i massevis på jeres smukke kyster. Vores primære anliggende er at omdanne den undertrykkelse der anvendes af de mørke til at kontrollerer og manipulere jeres verden.

  

 Din frihed og mulighed for dig til at bruge din medfødte suverænitet er vigtige for os. Disse stader af væren kan forberede dig på miljøet i en post-kontakt verden. Sådan er det miljø vi lever i, ydermere styrkede, med fraværet af rigdom og magt. Vi vågner op hver dag med den viden, at vi kan udrette, hvad vi påtænker. Vi støtter stærkt hinanden og kender de grundlæggende sandheder i vores liv og hvordan man kan nå vores livs store mål. De fleste af jer er åndelig knust eller føler sig begrænset i, hvad i kan besidde i form af ressourcer. 'Stig på' dit samfund er styret af hårfine og hemmelige koder eller sociale "behandlere", som kan hjælpe dig til at, får, hvad du tror, du ønsker. Ofte er dette i modstrid med din sande livs formål.

  

Vi ønsker at du opdager, hvad der er sandt og virkeligt i dit liv og hvad der ikke er, før vi lander. Du skal lære om 'sande formål', og hvordan man anvender dem, og hvordan de adskiller sig fra falske ønsker, som jeres mørke miljø begraver dig i. Denne læring kan finde sted, hvis nuværende situationer fører første kontakt teamet i denne retning. Vi siger dette for at forsikre dig om, at på en eller anden måde, er vi på vej, og den verden du nu kender, forsvinder. Den præcise timing kan ikke videregives i forvejen. Det eneste, vi kan sige er, at vores ankomst er meget tæt på. Indtil dette skelsættende øjeblik, er vi forpligtet til at gøre alt, hvad der er muligt at flytte din verden fra dens nuværende voksende kaos til en mere stabil tilstand. Husk, sammen, er vi faktisk sejrrige!

 

I dag har vi diskuteret, hvad der sker i din verden og er kommet ind på nogle af vores tilladte valgmuligheder. Alle siger, vi ønsker du at vide endnu en gang for vores ufejlbarlige forpligtelse til førstekontakt og at vi ikke kan tilbagekalde det. Vi er nu så tæt på, og venter med glæde på det magiske tidspunkt, hvor vi alle kan mødes! Nu forlader vi jer. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.                                                     

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

  


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:23
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer