Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
02-09-2004

Tro

Bedøm
(0 stemmer)

TRO

 

                             

 

Det glæder mig at så mange mennesker stadig holder fast i deres tro, nogle gange kan andre mennsker godt "omvende " ens tro på det man laver, man skal være stærk i personligheden , når man som healer og alternativ behandler, prøver at få det hele til at gå op i en højere enhed, til gavn for alle.

 Man har nu i mange år behandlet sine medmennesker med næste kærlighed og brugt de universielle resourser man selv havde, mange mennesker verden over har lavet clarvoyance og workshops, for tusinder og atter tusinder af mennsker. Og hvorffor nu det? Det kan da ikke være helt tilfældigt altsammen ej heller være en modedille for husmødre i hormonalderen m.m., som der ofte er blevet sagt .

 Jeg ved for mig selv, ved festlige lejligheder  o.a., at der er blevet gjort dybt grin med de "ting" jeg lavede, og blikke på min "stakkels" mand, hvorefter hvisken og tisken, bag ryggen og i krogene, var en ofte tit detalje når vi var med.

 Tro, på det DU laver og TRO  på vi gør en forskel, TRO på det virker og TRO på, vi hjælper og har hjulpet mange, mange ulykkelige mennesker, med vores næstekærlighed.

 I de sidste pår år, har der indimellem været en hetz mod "os" , fordi vi bruger nogle redskaber der ikke kan ses og forklares, da det ikke er noget vi kan tage og føle på, så duer det ikke.

 Nogle alternative behandlere er hoppet fra,  da de har mistet troen på sig selv, via manipulation fra deres omgivelser og måske de er blevet til grin, mistet troen på sig selv og deres evner i kraft af andres indsigelser , eller andre omstændigheder.

 Der er sket en kraftig frasortering af alternative behandlere,  på et tidspunkt følte jeg selv i et split skund,  at hele den alternative verden var et stort "bluf" et visuelt skuspil, som andre spændt fulgte, at hvornår vi "sprang" os selv i luften., hvor jeg også mistede min tro på at alt det vi alle havde kæmpet for, var omsonst , fordi vi ikke blev hørt, at man stadig bliver usynliggjort, af den tradiotonelle verden, som en parasit der skal bekæmpes. Den viden jeg indeholder, har jeg aldrig mistet troen på, men troen på at blive forstået, har hængt i en tynd tråd, mange gange.

 Her er det vi skal tro på det vi "mærker", "ser" og "hører" og det vi gør virker,  og det har jeg følt på det sidste, er kommet tilbage med fuld styrke.

 Professor Paul Davies, from the Australian Centre for Astrobiology at Macquarie University in Sydney, believes a cosmic greeting card could have been left in every human cell.

 Forget waiting for ET to call -- the most likely place to find an alien message is in our DNA, according to an expert in Australia

 Paul Davies siger vi kan have et kosmisk  postkort, liggenende tilbage I hvert et menneskes celle

 Han mener også, ligesom jeg, at vi først om mange år, når vi har de teknologier der skal til at læse koderne i vores DNA og kan forstå det .

 Skrevet i New Scientist magazine d. 09 august 2004.

 Og hvorfor? er tiden inde  til nu, at man i den traditionelle videnskabelige verden er lige ved selv at ryge igennem "lydmuren",  det kunne være at videnskaben er ved at tro på der er en emergens der bevæger bevidsthedens molekyler, inde i den neurale netværk at hver gang vi healer eller laver clarvoyance på en person,  sker der en ny frekvens svingnings vibration inde i hjernen, uden på nervetrådene. Måske er man lige er ved at kunne læse i vores dna, at sådanne hypoteser såsom at heale  m.m. eksiterer der en sandhed i , og at har man har kunnet for milioner år siden, disse hypoteser det jo stadig er for naturvidenskaben, at heale m.m. at man vil kunne læse dette i vores DNA, og at man allerede er ved at forske i emnet www.

 Så mist ikke troen , lad jeg ikke manipuleres ad mennesker der ikke tror på åndsvidenskab,  for vi der tror, vi tror ikke vi vèd at det er sådan, og at det vi ser iksisterer, for man kan ikke danne sig et billede af noget, uden det eksisterer i forvejen, èt eller andet sted hvor man henter info, til hjernen.

 Hvis det er rigtig hvad jeg og  Professor Paul Davies tror og sikkert mange flere, så er det ikke så mærkeligt at der blandt andet alene i USA er ca. 50.000.000 millioner åndelige søgende mennesker, der  èt eller andet inde i dem selv er noget der "trikker" bevidstheden, om deres glemte "greetings card"  fyldt med info,  der kan hentes frem i deres bevidsthed og i deres DNA.

 Man er ved at tro på sin egen viden, rundt omkring i verden på grundlag af, blandt andet det Paul Davies beskriver i sin artikel , det gør til at når en proffessor fortæller i New Science, at vi har  "rester" af kosmisk info i vores dna, bliver man styrket i sin tro, endnu mere end man var før. Det giver styrke til at forsætte med det man er i gang med på alle "plan".

 Blandt andet den artikel jeg skriver om Heidi Svendsen, m-fl. De er også eksempler på, at de tror på deres glemte viden, har fået re-aktiveret info, som bevidstheden ER NØGLEN, til at dykke ned i vores arkiv, der ligger inde i vores egen dna.

 Jeg TROR virkelig på at nogle mennesker www. Har den evne at de ved godt alt dette er virkelighed i en usynlig verden, som ikke er blevet synlig endnu, de vèd godt at man kan hente disse billed strømme og healings teknikker frem til nutiden og bruge af disse resourser, og det bliver gjort.

 Heailing af i dag, det lyder utopi, men der er ligeså mange forskellige energistrukturer som der er mennsker, da vi har hver vores kosmiske viden og energi vibration. Denne form for emergens,  bliver der rettet ind på om mange, mange år når vi fusionerer naturvidenskaben og åndsvidenskaben , da bliver der lavet kvantespring vi slet ikke kan forestille os nu.

 Så TRO, TRO og atter TRO på det i laver, der er ikke noget her i verden der er tilfældigt, alt har sin plads i "hierakiet", alt er skrevet i dødehavsrullerne og i mange skrifter der ligger gemt mange forskellige steder på Jorden etc. Så vi kan læse det mange steder når den tid er, når alle de jordiske og kosmiske skrifter, bliver tilgængelige, og det bliver de den dag vi FORSTÅR denne unikke UNIVERSIELLE VIDEN, som universet har sat til rådighed for alle os mennesker, det ligger ligeforan os, hvis vi ellers kan "se" det elle hente i vores egne DNA.

 At blive inspireret af andre, er altid noget der kan få èn til at flytte sine egene horisonter, og flytte ny viden ind i sine egne verdensbilleder,  men tro kan som sagt flytte bjerge, og det at TRO på sig selv, giver selvtillid og styrke til at man kan skabe alt det man er ifærd med, på en meget stærkere og dybere måde, der gør at man rigtigt kommer i "dybden" af sine egne resourser og viden, istedet for at man altid skal leve livet igennem andres meninger og færden,  hvor man ligger inde i andres eneregi baner, der gør at man blander energierne fra næstens og det bevirker at man ikke kan  leve sit eget liv fuldt ud, fordi man hele tiden har den "andens" energier på "slæb"  og ikke tror nok på sin egen viden, og naturligt ikke har mod til at bruge af sine egne resourser, til at stå fast i sin TRO, at man kan godt selv. Jeg vil lige sige har man balance i det, betyder det ikke noget, at man har overskud til alle andres meninger, så længe man har fuld TRO til sig selv, er det jo O.K.

 Det er nemlig sådan i den alternative verden, er vi indimellem er for  ydmyge på den måde, at vi hele tiden går et skridt tilbage, for næsten uden at sige fra og melde ud hvad ens hjerte er fyldt op med, er man ikke ærlig over for sig selv og "tør" sige det man selv tror på, uden at virke for ego, så kan man falde ind i sig selv, og kan gå rundt i årevis og ikke krearere det man egentlig står for og TROR på, da kan man gå i selvsving, og sidde fat i IKKE at TRO på sig selv, er ligge ende i de energier er en nedadgående spiral, vi hurtigst muligt med lysets hast, skal komme op ad igen, via vores egen TRO . Og stå fast.

 Vi skal også stå frem og fortælle hvad vi kan og hvad vi "ser" uden at blive angste for at blive til grin m.m., men det er snart en saga blot,  jeg tror vi er ved at komme igennem vores egne "børnesygdomme" til at vi er voksne i vores tro på os selv.

 Healing, og vores egen bevidsthed er menneskets egen redskab der ligger "lige ved hånden", som er en ny VIRKELIGHED,  naturvidenskaben på længere sigt, via forskning og nye teknikker, en dag vil kaste "det hvide håndklæde" ind  ringen, og forklare  "os" alternative, at det vi har troet på i århundrede, er godt nok-at det er en anden virkelighed som eksisterer i VIRKELIGHEDEN.

 Og det TROR jeg på, vil ske.

                                                            

                                                                         LYS OG KÆRLIGHED

                                                                                Ulla Runchel


Ulla Runchel

Ulla Runchel

Er forfatter og spirituel fremtids forsker, visionary med ESP evner. Jeg lærer noget fra hvert et individ jeg møder på min vej, som er medskaber til vi alle løftes i visdommen.

Hobbiers: Linedans, naturen, rejser, musik, skrive, filosofiske samtaler samt socialt samvær.

Hjemmeside: WWW.123HJEMMESIDE.DK/HAPPYSTARLIGHT E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer