Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-11-2007

6. november 2007 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
2 Oc, 3 Xul, 3 Manik (den 6. November 2007)

 


Selamat Balik! Vi kommer igen med en meddelelse af vigtighed for al den hemmelighed der foregår i jeres verden! Fryd jer, kære hjerter! Mange vidunderlige gennembrud har vist sig i de sidste få dage, hvilket bekræfter at vi er kommet ret tæt på den dag hvor jeres længe ventede fremgang vil vise sig ved jeres dør. Dette betyder at de mange nødvendige udviklinger virkelig har været effektive som forudsagt og lægger vægt på hvad der er tæt ved at ske. Disse begivenheder starter med at virkeliggøre de planer der er givet til os af vores Anunnaki konsulenter, og på den måde kan vi sige at vi glæder os over den måde det går på. Men vi er nødt til at bede jer om at fortsætte jeres fokus og at indse at alle gode ting tager tid. Dog skal i vide at begivenhederne tager fart, og vi er meget opmuntret over hvad der sker på alle fronter af dette store og komplekse foretagende. I lyset af dette har vi instrueret al vores personale på planeten om at komme videre med deres nuværende fremgangsmåde og at bevare det nødvendige sikkerheds niveau. Succesen af disse forholdsregler giver os fortrolighed til at informerer jer om hvor tæt i er på jeres fælles sejr!

  

Efterhånden som disse begivenheder nærmer sig, forøges hastigheden også for jeres integrering til fuld bevidsthed med en stedse hurtigere fart. Himlen leder vores medicinske hold til at koncentrerer sig om at forbinde jeres største meridianer til jeres fysiske central nervesystem. Denne overflod af sammenhæng involverer bogstavelig talt tusinder af gennembrydende punkter indeni jeres fysiske krop. Nogle af jer kan erfarer særlig stærke fornemmelse af ubehag, eller endda områder med smerte, i jeres krop når i vågner i løbet af natten. Disse smerter og følelse af stikkende smerte er en del af hvad vi gør om natten for at fremskynde fuldendelse af denne vitale opgave. Hvad vi forbereder jeres krop for er integration af de sidste få lag af jeres øvre Lys krop med jeres fysiske krop. Dette skal gøres så hurtigt som muligt fordi Himlen har til hensigt at bringe i funktion, om end i en foreløbig operations form, de to nye chakra i jeres hoved der er i stand til at forbinde jer med den nye form for data der nu heftigt strømmer fra den galaktiske kerne.

  

Disse to udviklinger passer sammen med den Jord iagttagelse vi er engageret i. Moder Jord speeder også op for forberedelserne for at omordne sine overfladekendetegn. Adskillige tektoniske plader løsner sig med en meget mere rask hastighed. De mere kritiske ustabile plader, som Stillehavet og Asien, skal have deres pladers subduction (?) fart korrigeret. På denne måde justerer Moder Jord sine tektoniske plader så de vil være i stand til at lukke sig sammen med et øjebliks varsel. Dette forøger antallet af jordskælv hvor denne operation krydser land, og på denne måde sker et antal skælv i områder hvor de er relativt banale. Disse rystelser - følger af en svækkelse af jordens magnetiske felter - klima ændringer, og hårfine ændringer i dybe have i øjeblikket vil fortsætte i nogen grad med øget intensivitet indtil den nuværende periode med ustabilitet er fuldstændig lettet. Så, når første kontakt har fundet sted, kan Moder Jord færdiggøre den masse overflade omformning hun har i sinde.

  

De mange sammenkædede processer vi beskriver, kommer sammen her for at forme det store billede. For os er første kontakt en ret kompleks handling. Et andet aspekt er den igangværende proces der omdanner den  måde jeres globale samfund virker på. Vi er forbavset over den måde vores Jordiske allierede og i løser dette meget usædvanlige puslespil på. Efterhånden som graden af kaos stiger, vokser også chancerne for store ændringer. I oplever i øjeblikket en stor opadgående spiral af ændringer der skal skabe en ny virkelighed og indfører et nyt, mere kritisk niveau af bevidsthed. Hver dag er vi vidner til denne proces for fuld gas drift: Vi iagttager imens jeres gamle vogtere, eller mørke klike, kæmper forgæves for at holde det samfund nede de så længe har kontrolleret. På samme tid iagttager vi fødslen af en ny gruppe på nippet til magt der virkeliggør at en ny og drastisk løsning desperat behøves. At opløse denne konflikt vil bringe det guddommelige interregnum (tidsrum hvor der ikke er nogen ledelse) ind som vi ofte taler om, og dette, til gengæld, leder til første kontakt.  

 

Dette øjeblik I global bevidsthed er præcision af nogle meget seriøse forsøg fra dele af den mørke klike for at "lægge eftertryk på" dens kontrol. De mange krige, sporadiske økonomiske nedture og socialreligiøse sammenstød er sidste stød for at markere deres gamle måde at arbejde på. Som du kan se er disse strategier nået deres grænse. Over hele kloden og uden fortilfælde samarbejder uendelige mængder med at modarbejde de traditionelle undertrykkende massekontrolsmetoder. Endvidere lærer menneskelighed at vælge begrænset økonomi, som bringer folk og nationer sammen. Disse græsrodsprojekter har lagt grunden og fundet vejen til som et samfund opfatter sig selv. Det næste skæve trin bliver taget af vore jordallierede. Indtal da, disse små og dog effektive initiativer lærer lokale og landlige områder hvordan man udvikler sig selv; De vises også overfor folk i fra Asien, Afrika og Amerikanerne hvilket kraftfuldt værktøj fællesskab kan være når det bliver rigtigt anvendt.    

 

Dette burgerøkonomiske fællesskab har ført til en høj grad af socialt fællesskab, som forandrer den såkaldte udviklede verden. Det stimulerer også det voksende netværk af folk til folk (som modsætter sig en mellemregering) som udveksles mellem de udviklede og de udviklende verdner. Disse forandringer viser at disse svampede netværk kan få gyldig adgang til positiv forandring. Humanitære kombinerer i øjeblikket det sociale og det økonomiske aspekt på en ny og effektiv måde. Disse globalt orienterede projekter fra kernen af en svulmende græsrodsbevægelse, som også berører og begynder at vinde indpas i Nord Amerika. Det opmuntrer vore jordallierede og os så meget, fordi denne microbevægelse har mange konsekvenser for hvad der snart sker i en meget større skala.  

 

Disse store skalaforandringer er omfattet I programmet for jordallierede og er meget tæt på å at indtræffe. Disse programmer har brug for en lille opstart, som vi netop har orienteret om. Overalt er det blevet vist at selskaber investerer I et nyt værdisæt. Den undertrykte kontrol fra den mørke klike taber hurtigt deres greb. Mennesker ønsker dybt at have fremgang, og at gøre det i et mere fælles miljø. Vi betoner dette af to årsager: For det første, ambitionsprogrammer der sættes I spil har brug for denne fokusforandring for at blive rodfæstet. For det andet, jeres verden har kun kort tid tilbage, før et mere voldsomt forandringspres på de ordnede underklasser overalt på kloden, som bogstavelig talt eksploderer på scenen. Vore jordallierede ved dette, og har besluttet at omgå disse voldsomheder, ved at skabe betingelser som fører til en glædelig æra af fred og fremgang.

 

Du står på kanten af mange dramatiske nye perspektiver som hurtigt vil blive normal for dig. Vores hensigt er at gøre det muligt at fremskynde begivenhederne der går forud for første kontakt. Det er altså en betingelse fra det guddommelige plan. Vores mål er at væve jeres ønsker og vores i et enestående billedtæppe som fremmer en hurtig rensning af jeres verdens mørke natur. Derefter kan målene for den midlertidige regering bane vejen for første kontakt. Vi er klar over at det nuværende stade i jeres samfund, trods voksende støtte fra flere kooperative græsrodsbevægelser, ikke lige er til første kontakt. Det er derfor vores tildelte opgave er at gøre alt som er guddommeligt muligt for at sikre første kontakt. Ske hvad der vil, vi er bestemt til at komme blandt jer som en del af en guddommelig bestemt genforening!

 

I dag har vi talt om få af de elementer der fører til første kontakt. Vi er fuldt overbevist om at den sti vi begge er på, fører os til det mest magiske øjeblik. Vi beder jer om at vedblive med at fokusere og klar til lige meget hvad, vil lette første kontakt. Vi ved at denne store festligholdelse ikke er langt borte. Vi trækker os nu tilbage. Velsignelser, kære Eneste. Vid I jeres Hjerte af Hjerter at endeløse forsyninger og uendelig Overflod fra Himlen virkelig er Jeres! Selamat Gajun! Selamat Kasijaram! (Sirian for Be One! and Be Blessed in Love and Joy!)

 

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address:

204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.

Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:22
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer