Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
29-11-2007

27. november 2007. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
10 Batz, 4 Yaxk'in, 3 Manik (den 27. November 2007)

 


Selamat Jarin! Vi kommer igen i starten af denne højtids tid for at hilse jer og give jer nogle gode nyheder. Som i ved er en lang udtrukket styrkeprøve ved at blive udspillet mellem vores jordiske allierede og jeres sidste mørke klike. Dette forløb er ved at nå sin ventede finale. Derfor er det ikke utænkeligt at jeres velstands fonde kan blive udbetalt før Jul. Denne handling fordriver på lovligt US regimet fra magten, begynder en serie at vigtige meddelelser om slutningen på jeres globale samfunds gælds krise, og indleder en ny æra af verdensomspændende fred og fremgang. Disse udsendelser vil tale om det nye banksystem og ny valuta, og introducerer en hel række af meget velkommen teknologi. Disse begivenheder sætter scenen, efter nogen få måneder, for at vores eksistens kan blive proklameret af de nye regeringer. Vi ser frem til en rent indledende kontakt med jer før de egentlige første kontakt landinger finder sted. I løbet af den tid hvor der ikke er nogen ledelse vil i få tid til at klare jer selv godt og arrangerer de betingelser der er nødvendige for vores ankomst.

  

Idet vi ser på jeres globale betingelser ser vi voksende kriser på alle fronter der skaber bjerge af kaos. Denne samfunds opløsning puster til faren for nye kraft kapløb der ville efterlade den kolde krig i støvet! Disse situationer er uacceptable for vores jordiske allierede og, specielt, for os. Vi er helt klar over de groteske sammensværgelser som jeres sidste mørke klike har under forberedelse. Denne klikes samlede allierede har spredt et sandt hav af penge rundt omkring i verden for at fremkalde hvad i ser i jeres aften nyheder og læser i jeres morgenaviser. Deres hensigt er at smelte nye ildevarslende alliancer sammen hvis eneste formål er at fremkalde den frygt og manipulation der har holdt de mørke ved magten i mange årtusinder. Men som i kan begynde at se, smuldre denne plan omkring dem eftersom mange styrker, der fuldt går ind for fred og globalt samarbejde, går sammen i en fælles modstand mod disse ugudelige manøvrer. Disse råb om fred og spirituel helhed er ikke kommet ubesvaret til Himlen eller til os. Denne gennemgribende længsel efter fred er fundamentet for hvad der om kort til vil vise sig.

  

Overalt på jeres klode kræver en form for lidelse, had eller vold sine ofre af Jorden befolkning. Oveni det fortsætter et konstant angreb på Moder Jord fra mørkets håndlangere. Jeres samfund bløder og råber enstemmigt på himmelsk befrielse, og faren frembragt af det sidste levn af atom alderen vejer også tungt på vores jordiske allierede. De ved, at hvad de fuldender, må, på den ene side, flyve under radaren af de mørkes krigslist, og på den anden side, også sikre klikens ultimative død. Denne dristige plan tillader den energi stigning der vil give bagslag på de mørke. Husk på at en naturlig proces for global ændring er undervejs, og de første frugter af denne strategi er snart klar til vise sig. Vi ønsker at i skal kende det væsentlige af hvad der sker så i kan vide hvad i kan forvente, i almindelighed. Omgang med disse grupper af skurke er ret udfordrende: i er nødt til at spille på deres egoer og på deres stærke tro på deres almagt. Denne indbildskhed leder dem ofte, ubevidst, til at lade nogle små ting afsløre sig - nyttigt for os - hvilket de tror vil tjene deres magt base: en slags mini Trojansk hest.

  

Medens disse konfrontations spil udspiller sig selv, har vi gennemgået den fortsatte plyndring på jeres planet med vores jordiske allierede. Den fortsatte plyndring af Moder Jord ejer jeres hjem verden på en meget ubehagelig måde. Heldigvis har stigningen i bevidsthed iblandt jer skabt grupper af mennesker rundt om i verden som vil tilegne deres healing energier til at hjælpe planeten. Dette er venligt accepteret af hende og vi ønsker i skal vide hvor meget dette er værdsat. Moder Jord forstår fuldstændig jeres knibe og ønsker at i skal vide at hendes lidelser, og jeres, snart er overstået. Denne periode er kun en gigantisk teknisk fejl i jeres historie. Snart vil i byde de store forandringer der er lovet jer velkomne. Jeres verden har nået et punkt hvor et meget manglet skift i tidslinien vil ske. Dette skift tillader jer at anerkende vores eksistens og at forberede jer selv for første kontakt og fuld bevidsthed. Denne fredfyldte rute til stjernerne er jeres eneste sande skæbne!

 

Vore jordallierede har fortalt os at de har brug for en periode på få måneder før masselandingerne til at klargøre jer før vores ankomst. Udstrækningen af det vi repræsenterer, skal implementeres i jeres bevidsthed. I overensstemmelse hermed kommer vi med en plan der blidt øger vores omtale for jer. Vi har startet en række udækkede flybusser om dagen, på et tidspunkt og sted der vil blive annoncerer af jeres regeringer. Samtidig vil en række høringer i et antal store lande omdanne UFO tilsløringen til IFO afsløringen. Følelsen er at denne tids periode med afsløringer af de nu skjulte teknologier, vil være nok til at lindre den nuværende mulighed for panik. Målet er at ændre folks frygt til sund nysgerrighed om os, og forventet nysgerrighed til vores ankomst. Vi er enige om at dette forslag giver ansvarsfølelse, og i nær fremtid kan vi give jer flere detaljer om hvordan det bliver udført.  

 

Det voksende samarbejde mellem vore jordallierede og første kontakt mission er meget opmuntrende. Vi overværer nu denne periodes stigende planetariske disharmoni der for øjeblikket begynder at forvandles til fællesskab og harmoni. Som vi sagde foroven, afslutningen på denne tilsyneladende endeløse proces kommer nærmere med rækkefølgen af udsendelser, (radio og TV) som vil føre jer ind i interregnum (tidsrum hvor der ikke er nogen ledelse). De første vil videregive vigtig, for mange mennesker, "utænkelige" sandheder via de etablerede medier. Herefter vil en stor del af forespørgslerne, analyserne og undersøgelserne blive fulgt op af forskellige eksperter. Radiobølger og internet forventes at være chokeret af det der sker. Hør her, lad handlingerne fra vore jordallierede tale for sig selv, de er uden fortilfælde! Og tidligere erfaring og traditionel visdom er usandsynlig at anvende.

 

Den kommende periode i jeres historie er et vendepunkt som afslutter 13 tusind års forvirring og formålsløshed. Rundt på planeten samler en stor ukendt kraft impulser. På samme tid er vores første kontakt mission klar til at gå i gang med den næste og mest spændende del af denne indviklede operation. Det er altid tilfredsstillende at se at hvad du gør, når et punkt hvor succes er en del af det. Den kendsgerning at vi er nået til selve sejrs-kanten, er et sikkert tegn på at Himlens dekret har haft den ønskede effekt. Jeres mørke klike er endnu ikke slået, men det at gøre det er nået det kritiske punkt. Vi beder om at du holder dit fokus og lader timingen fra det guddommelige plan afsløre sin virkningsfuldhed. En stor forandring i jeres liv er næsten over jer, og det er vigtigt at du lader det udspille sig som det Guddommelige ønsker.

 

En forståelse af hvordan det guddommelige fungerer, er ofte forvirrende og frustrerende for forståelsen. At være overbevist og villig til at acceptere Himlens måde er noget du vokser i efterhånden som du lærer at centrerer dig selv at stille ind på skabelsesenergierne. Det er en evne som de fleste af jer mistede uden at nogen af jer er skyld i det. På toppen af dette er jeres virkelighed tilbøjelig til at holde jer ucentreret og fokuseret på kortfristede tilfredsstillelser. Dog når i jeres gamle færdigheder, efterhånden som i vokser i bevidsthed ved at opsuge visdommen der er opsamlet fra jeres nuværende oplysningsplatform. Vores opgave er kun at erindre jer, hvis det er nødvendigt, om de store muligheder som i åbner op for, ikke kun er for jer selv, men for hel menneskeheden. Derfor, vær i glæde, vær tålmodig og fokuseret på jeres højeste hjertefølte mål. Husk, at sammen sejrer vi.

 

I dag har vi gennemgået de fremskridt der er gjort af nogle af vores medforpligtigede og vi glæder os til hvad der kommer nærmere for jer og for os. Vær overbevist i jeres sejr og elskværdig i jeres triumf. Glem aldrig den lille gnist af guddommelig kærlighed og lys der er i os alle.  Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: 204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:21
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer