Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
24-01-2008

22. januar 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
1 Manik, 0 Yax, 3 Manik (den 22. januar 2008)

 


Vær hilset kære sjæle! Vi kommer til jer med mange ting at drøfte! Det forhalede slutspil fortsætter. Hvad der forsinker bekendtgørelserne er en serie af formelle procedurer, hvilket den sidste mørke klike føler vil forsegle deres undergang. Dette skaber situationer der kræver at vi kommer med modtræk hvilket vi føler sandsynligvis er mere acceptabelt for dem. Denne skrumpende plads er alt hvad de mørke har tilbage. De ved at disse fagter af trods er alt de nu kan mønstre og det opretholder det sidste spor af kaos til kun at overleve en lille tid endnu. Og sådan går vi rundt og rundt en lille tid endnu, og for hver gang bliver cirklen mindre og mindre. I mellemtiden hjælper bankkriserne der nu er en del af dette kaos med at ødelægge den gamle orden imens det sætter det nye banksystem på plads. Dette hjælper vores sag efterhånden som mange hidtil trofaste hjælpere for mørket skifter side og melder sig i vores rækker. Derfor, ikke bare begynder vi at være overlegne i antal overfor de mørke men vi er også i stand til at sætte terminen for slutspils dagsordenen.

 

Denne sidste proces tester modet hos alle parter der er involveret. Vores prioritet er at forblive tålmodige, og gøre hvad der end måtte være nødvendigt for at udmatte de sidste tilhængere af mørket. Vores jordiske allierede står også overfor de samme udfordringer. Denne afgørende periode med nedslidning mod mørket vil snart være overstået, og så vil alt dette være historie. Vores forbindelsespersonale fortæller os at følelsen af desperation der spreder sig overalt i de mørkes rækker vokser. Dette betyder at opfyldelse af vores mål ikke er langt væk. Indtil da har vi bedt vores flåde om at være klar. For os ligner de sidste minutter før vores sejr stemningen af uvished lige før daggry. Selv jeres niveau af globalt kaos har nået et plateau af ensformighed og gentagelse. Snart vil denne forventning i luften blive brudt af naturens daggry kor, det sikre tegn der hilser en ny dag velkommen. Og naturens sang hilsen til lyset vil være velstandsprogrammet og de meddelelser der viser sig på jeres TV skærme!

 

I mellemtiden forbliver himlen fokuseret på sin hensigt om at flytte jer til fuld bevidsthed. Hver dag stiger antallet at "stjerne frø" børnene i jeres verden, og hver dag vågner flere og flere af jer fra jeres slummer. Idet i gnider søvnen ud af øjnene, begynder i at søge efter bøger og andre veje der kan hjælpe jer i jeres søgen efter sandheden. I begynder at mødes med andre der søger og skaber uformelle støtte grupper. Jeres opfattelse bliver mere klar, og i begynder at se mørkets metoder som unødvendigt kaotisk og bedrageriske. Jeres søgen for spirituel mening ledes gennem en labyrint af traditionelle, organiserede religioner og til mere ukonventionelle overbevisninger. Så kommer bevidstheden om at i ikke er alene i skabelsen og at vi, jeres rumfamilie, faktisk er tæt på første kontakt med jer. Alt dette stiller de mørke dårligt i deres blinde støtte fundament og åbner vejen for jeres forudsagte nye virkelighed. Denne nye verden trænger sig frem overalt omkring jer og mangler kun den endelige undergang af den mørke klike for pludselig at komme til syne foran jer. 

 

Vores nuværende handlinger er udtænkt for at gennemfører Himlens ønsker og, samtidig, sørge for betingelserne for første kontakt. Vi ser med glæde at jeres bevidsthed vokser; og alligevel er dette forløb nødt til at blive fremskyndet af Himlen. Som svar på vores spørgsmål, forklarer Himlen at de handlinger der foretages af os alle er en del af en guddommelig plan der tager denne virkelighed på en speciel rejse. Denne rejse lærer jer at jeres samfund er bundet sammen af en uforanderlig harmoni. Himlen sikre denne sammenhæng sådan at jeres verden kun bevæger sig i en retning: fra mørket til lyset. Denne bevægelse bliver opmærksomt fulgt af mørket, og kendsgerningerne i denne fremdrift, der ikke er til at stoppe, bringer dem ud af fatning. Denne overgang til lyset kan ikke standse, kun midlertidigt sinkes. Himlen forandrer verden fra de sidste 13 årtusinder til noget smukt. Denne nye virkelighed har et navn: Den kaldes, ret simpelt, paradisets tilbagevenden!     

 

Denne tilbagevenden til paradis former dele af en stor saga som begyndte for millioner af år siden i Vegan solsystemet. Her på den tredje planet fra Vega, en høj selskabelig vand primat blev formet som vores fælles stamfader. Disse specielle primater mestrede hurtigt rumrejser og alt det der følger med. På mindre end få tusind år fandt disse stamfædre, som er vores, andre følsomme stjernenationer, som på samme måde var tilegnet Lyset. På den måde starter I og vi en rejse som nu har bragt os til denne vidunderlige vandverden som i kalder Jorden. Her er nådig dispensation fra Himlen, en specificeret guddommelig plan, som har ført jer til sammenløb i jeres historie. Det punkt at blive grebet på dette tidspunkt er, at du er ikke alene i dette spørgsmål. Du er blevet begavet med guddommelig bevidsthed og vender tilbage til din fødselsret. Det tidligere er historiemateriale, og jeres fremtid venter på jer for at fuldføre jeres skæbne.

 

Denne uhyre forandring kræver assistance, og Himlen har tilegnet os denne rolle. Vores handling er ikke på nuværende tidspunkt at handle som befrier, vi er her for at iagttage, overvåge, og holde de agerende felter i niveau. Mørket har ikke tilladelse til overvældende hånd, heller ikke lyse hare tilladelse til at gøre alt for jer. Vi har gjort som Himlen ønsker, og mere. Nu står vi midt i den store forandring i jeres verden og venter på opkaldet til at begynde optrævlingen af mørkets UFO tilsløring. Denne tåbelige og alligevel effektive bestræbelse har længe fornægtet sandheden om os og erstattet et moras af dumme frygtfriktioner som jeres medier og underholdningsindustri udnytter. De spiller på jeres frygt og det ukendte og forstærker konstant jeres tvivl til vores venlige intentioner.

 

Et af formålene med denne meddelelse er at afslutte opspindet om os. Indtil for nylig omsluttede skyggerne af Anchara Alliancen jeres verden. Som I ved nu er disse skygger blevet løftet. Hvad der er nødvendigt, er for dem der forstår sandheden, at informere deres kammerater om at deres fremmedhads bekymring er grundlagt, og at rundt omkring dem er en godgørende første kontakt mission i gang hvis primære anliggende er at lindre jer fra denne frygt og informere jordplanet om at en stor dag med guddommelige undere er kommet. Første kontakt er kun starten på hvad der ligger forude. Igennem hele Galaksen er der en glæde over den gave Himlen har givet jer. Denne gave af bevidsthed er tildelt i henhold til, at i skal udføre en skæbne som ligger langt på den anden side af jeres kommende stjerrne-nation eller endog Mælkevejs Galakse.

 

I er bestemt til at gennemrejse helheden af det fysiske og åbenbare naturen af denne skabelse for alle.  Denne hellige opgave er noget vi har hentydet til i forskellige meddelelser og vi gentager dette for at minde jer om at det du er medskyldig i, nu har behov for ar at blive set som en indledning til hvad der ligger forude. Vores ankomst er en del af en indviklet katalyse (fremskyndelse af en proces) som genopvågner jer og sætter jer ud på jeres opdagelsessti. Denne rejse gennem det fysiske er en del af noget større, som Skaberen vil afsløre det for dig på det passende tidspunkt. Du har kun lige akkurat opretholdt livet i denne mørke kedel gennem disse 13 tusinde år, og nu er tiden kommet for dig til at bevæge dig fremad, som starter med at du frigør dig fra mørkets lænker. Det betyder at din år-gamle frygt bliver forvandlet (omdannet) til opmuntring og munterhed af en stor søgen og at tiden i virkeligheden er kommet for dig til at gense din sande familie.

 

I dag har vi drøftet hvad der sker, og meget vigtigt, hvor vi er på vej hen. Moder Jord iagttages med glæde efterhånden som du forbereder dig selv til at bevæge dig i forreste linie vedrørende galaktiske anliggender. Jeres tilbagevenden er en meget spændt forventning, og vi ser første kontakt som det afsluttende trin i jeres guddommelige befrielse! Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:18
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer