Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
31-01-2008

29. januar 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
8 Ix, 7 Yax, 3 Manik (den 29. januar 2008)

 


Selamat Jarin! Vi kommer igen med mere at sige omkring jeres verden og første kontakt. Intrigerne fra mørket fortsætter. Ikke desto mindre er vores Jord allierede overbeviste om, at deres længe søgte sejr er lige foran dem. Overalt breder de sidste af mørkets aktioner, stor foragt mellem deres tidligere tilhængere, af hvilke mange er begyndt at fatte rækkevidden af deres forestående nederlag. De leder efter en mulighed for at blive en del af dem, der bringer de forandringer der er ved at ske.

 

Denne fraktion af den sidste mørke klike intensiverer den følelse blandt vores Jord allierede, at øjeblikket for fejring virkelig er tæt på. Samtidig tager Moder Jords forberedelser til at re-konfigurere hendes overflade til i tempo, lagt sammen med beviset for, at tiden for første kontakt nærmer sig hastigt. Selv det voksende kaos i jeres samfund er nu ikke andet end en papirtynd afledningsmanøvre der dækker over de gabende revner der fremkommer i jeres virkelighedsstrukturer. Denne splintring af jeres virkelighed, peger kun i én retning: jeres endelige tilbagevenden til fuld bevidsthed.

  

Disse opmuntrende udviklinger er ansporet af starten på en cyklus der leder til jeres globale velstand og til undere der varsler jeres fremtidige renæssance. Med dette i tankerne, har vi iagttaget reaktionerne fra en del store regeringer på forslag vi har præsenteret dem for, for omkring 3 år siden. I disse papirer har vi argumenteret for at opsætte en ny valuta med nye finansielle procedurer der er nødt til at gå forud for frigivelsen af velstandsfondene. Men disse forslag blev afvist på det tidspunkt, med det argument at en så massiv destabilisering var noget der måtte undgås. Nu ser disse samme regeringer imidlertid tingene i et anderledes lys og er for det meste for at indføre disse forandringer. Nylige udviklinger har vist dem at retninger der engang syntes fordelagtige, lige nu er en alvorlig fejltagelse. Kun en lille håndfuld nationer klynger sig nu til deres oprindelige position, lederen af denne gruppe er det nuværende US regime.

  

Denne genstridige indstilling tilskynder de medlemmer af det nye økonomiske system til at hilse de udbrydende fraktioner der er nævnt ovenfor, velkommen, og trods yderligere isolation bibeholder US regimet sine tilbageværende tilhængere. Vi er nu på kanten af en mægtige, globale politiske forandringer, der truer det fortsatte finansielle herredømme af US regeringen og den ledsagende tillid til den amerikanske dollar som verdens førende valuta. Disse forandringer vil tiltage når dem, der ikke længere kan holde ud hvad der foregår, lovligt vil drive det nuværende US regime fra magten. Disse omstændigheder er i horisonten og varsler godt for vores Jord allieredes nye finansielle og økonomiske politikker. Med disse forandringer kommer den tillagte ansvarlighed i brugen af de nye finansielle og økonomiske strukturer til at frembringe de længe skjulte opfindelser der hurtigt kan løse de nuværende energi og forurenings kriser der ødelægger jeres verden. Ydermere må de aggressive politikker i mange nationer hurtigt kvæles. I dette fredfyldte og velhavende miljø, kan gamle sandheder, længe begravede af mørket, blive afsløret.

  

Første kontakt er den afgørende sandhed i en lang række af sandheder der vil blive afsløret. UFO mørklægningen er et typisk eksempel på en af de kontrolmetoder der er anvendt af mørket igennem de sidste 13 tusinde år: En historie der benægter vores eksistens opdigtet af regeringerne, medens disse samme regeringer byggede en teknologi op der er stærkt afhængig af fremskridt erfaret fra deres mørke uverdslige allierede. Dette dobbeltspil ledte uundgåeligt til beretninger der, selv efter jeres verdens standarder, trodsede fornuft eller logisk forklaring. Vi har holdt øje mens jeres medier ophidser denne ufordøjelige "hundemad" til næsten hysteriske proportioner. Vores hensigt er simpelthen at give jer kendsgerningerne bag forvirringen og dette, håber vi, vil tillade folket at se igennem dette sludder. Vores opgave er at gøre dette nonsens om og bringe jeres samfund til det punkt hvor disse absurde forudfattede meninger kan blive fordrevet. Mange mennesker i prominente eller ansete stillinger i jeres verden bruger hemmeligt de nuværende niveauer af goodwill til at åbne døren til første kontakt. Disse personer er bare en del af en meget større indsats.

  

Udviklingen hen imod første kontakt er af flertallet af de involverede set som den afgørende akt i et drama der tager jeres virkelighed væk fra dets nuværende "normer" og hen imod en række af nye tilbud. Verden førend første kontakt må af den globale befolkning ses som gående i en ret anderledes retning en den nuværende. Dette betyder at vi er nødt til at sætte skuepladser op der kan blive sprunget over hvis og når det er nødvendigt. I denne hensigt forsynede vores jordiske allierede os sidste efterår med sådan en dagsorden, og denne plan har tilladt os at koordinerer en serie af taktiske beslutninger der hemmeligt er blevet implementeret. (Disse er der, foruden strategierne, hentydet til i tidligere meddelelser) Stort set viser en stigende strøm af gunstige meninger os at flertallet af dem med autoritets positioner i jeres verden vil være glade for vores ankomst.

  

Disse magtfulde og indflydelsesrige mennesker ser klart at de mørkes nuværende retning i høj grad er uenig med planetens skæbne. Heldigvis konstruerer himlen en situation der gør en sejr for mørket næsten umulig. Endvidere er et antal betingelser nu tilstede hvilket tyder på at tilintetgørelse af mørkets planer har fuld støtte fra det guddommelige. Kort sagt, mørkets faste forsøg på verdens herredømme mister hurtigt terræn, og dette inkluderer de strategier de tidligere mestre, Anunnakierne, er gået ind for. Efter at have set visdommen i hvad der sker i galaksen, har disse skiftet side og ladt deres mørke fanatikere på planeten i stikken. Det tog den mørke klike næsten et helt årti at komme sig over denne venden op og ned på skæbnen og at erstatte med et passende kneb der stort set spejler Anunnakiernes mål i den direkte før Anden Verdenskrigs æra.

 

Det centrale element I mørkets kontrol strategi er at bruge frygt, støttet ved hjælp at introduktion af forskellige nye elektroniske og beslægtede teknologier. Et andet element er at invitere de galaktiske mørke til at deltage i deres på-planeten "spil", og det betyder at en udbredt tilsløring af deres fælles aktiviteter er tiltrængt. På samme tid begynder Himlen at sætte fart i sit eget program for at forberede jeres verden til noget meget anderledes: lysets tilbagevenden. Det fører til en stor tvedeling i verdensgrundlaget, og Moder Jord fremmer komplicering af denne blanding ved at gøre hvad der er forudsagt for længe siden: forberedelse til hendes tilbagevenden til hendes tidligere glansperiode. Eksempler på disse modsættende energier er, på den ene side, hjertefølte økologiske energi bevægelser, og på den anden, den senere tids verden-dramatiske traumer, som beviser farerne fra en befolkning som er trådt ind i uvidenhed og klog manipulation.

 

Vi står nu på kanten af afsløringen, som vil vise jeres verden akkurat hvordan fordrejet og unødvendig fortsættelse af denne ti år lange tilsløring virkelig er. Første kontakt er noget som vi agter at udføre så snart som guddommelig muligt. Himlen er klar til at fuldstændiggøre sin guddommelige plan og påvirke Skaberens dekreter. Lord Surea har bestemt med sin retfærdighed og med fuld energi hellige tanker fra den Hellige Seraphim, at den galaktiske sæd får Moder Jord leveret til det store paradis som hun så rigelig har fortjent. Vi står i dette store hvide lys og venter på hvad der bliver givet os som en del af den guddommelige service. I er vores brødre og søstre, vi kan ikke efterlade jer til mørket, dette er himlen enige om.Husk I jeres hjerter at, sammen sejrer vi!

 

I dag fortsætter vi vore drøftelser om hvad der foregår i jeres verden. For os er første kontakt en hellig handling som kommer som en del en betydningsfuld guddommelig operation udført af Himlen. Mørket forstår at det er på kanten af overvindelse (tilintetgørelse). Hvad der mangler, er at gøre hvad Himlen ønsker og være klar til første kontakt. Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:10
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer