Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
18-02-2002

Åndernes Æra med kniv og gaffel

Bedøm
(0 stemmer)

Event Corp & "Rosie McGees" er stolte over at præsentere et helt nyt og atypisk koncept indenfor det spirituelle.

Event konceptet har fået titlen "Åndernes Æra" og er produceren af Event Corp, som byder på en række spændende oplevelser med en af landets bedste clairvoyant Anne-Marie Østersø og astrolog Lejla Lindholm Christensen som hovedpersoner begge er kendt fra landets medier og deres meget overbevisende evner indenfor deres respektive fageområder.

Tidligere var det for de få heldige og indviede.

Siden har den spirituelle verden bevæget sig fra den ofte udskældte plads i de flestes bevidsted, til i dag at være tv-udsendelser i bedste sendetid.

Nu får alle muligheden for at opleve den spirtuelle verden "live" på Rosie Mcgee`s, kombineret med en hyggelig middag og forskellige spændende happenings der er tilpasset rammerne. Publikum vil i stemningsfyldte omgivelser, med spirituel musik blive ført ind i en betagende mystik verden, med clairvoyance og stjernetydning blandt publikum.

Derudover vil forskellige personer fra det danske medie billede fortælle om deres personlige oplevelser med denne spændende verden.

En af disse vil være Maria Hirse, som gæster Åndernes Æra til forpremieren søndag d. 17 februar.

Åndernes Æra vil til premieren søndag d. 24 februar bestå af LIVE optræden af munkene fra det verdenskendte "Gregorian",der flyves ind fra london (senest udgivet cd med spændende fortolkninger af klassikere som Phil Collins: "In the Air tonight". Munkene gæster Rosie McGees og fylder lokalerne med deres smukke og meget karakteristiske "messesang".

Datoer. 17 februar, 24 februar, 3 marts og 10 marts 2002 Kl. 20,00.


Marie

Marie

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Marie

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer