Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
03-11-2002

Udveksling af viden mellem tvillingesjæle

Bedøm
(0 stemmer)

"Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

He is more myself than I am!...I am Heathcliff."

Cathy i Emily Brontës "Wuthering Heights" (Stormfulde Højder)

Det følgende jeg vil skrive nu, skal ikke på nogen måde forstås eller læses med de rationelle briller på. Det, jeg skriver er min intuitive viden i samspil med bøger, jeg har læst om Tvillingesjæle - så det er både teori og praksis.

Tvillingesjæle deler den nøjagtigt samme elektromagnetiske udstråling i sjælen. De er ens, to halvdele af den samme sjæl - og det vil aldrig være muligt at møde en anden sjælshalvdel, der deler samme "blueprint" eller udstråling. Af denne grund er der kun én i hele kosmos, som kan give én denne følelse af helhed på det højere åndelige plan (og fysiske).

Det, at Tvillingesjæle er en sjæl, får den betydning, at de erfaringer, den viden, som den ene tilegner sig på det åndelige eller menneskelige plan vil blive opført til den anden også ved fysisk adskillelse. Det behøver ikke at være noget den anden opfanger bevidst som kommende fra tvillingesjælen. Derimod kan det være en følelse eller pludselig erkendelse/indskydelse.

I vore dage er der flere, der på forhånd har aftalt at mødes med deres Tvillingesjæl på det fysiske plan. Det er et forhold, der leder til transformation. Dette møde skal helt sikkert sætte flere ting i gang for dem hver især individuelt. Det kan også være, at aftalen imellem dem er, at man mødes for at arbejde mod helhed, det at finde sin egen vej og må gøre dette i adskilt tilstand. Dette vil så bevirke, at de erfaringer de to gør sig individuelt og adskilt, vil på det åndelige plan blive udvekslet imellem de to. Det kan være, at de har valgt to forskellige veje for på den måde at opnå hver sin viden på forskellige områder, som de så kan overføre til den anden. Det er en meget positiv form for åndelig vækst, da de med de to forskellige veje, der er valgt kan komplementere hinanden.

Af de mennesker jeg har kontakt med om dette emne ser det ofte ud til, at de "jobs", som henholdsvis den mandlige og kvindelige sjælshalvdel har, i meget høj grad er planlagt og veldefineret på forhånd. Det behøver ikke være sådan, men ofte er det den kvindelige halvdel, som arbejder med at forstå de højere åndelige og intuitive ting, hvorimod den mandlige halvdel giver hende energien på det åndelige plan til at gøre dette. Dette skal så være til gavn for begge, idet det som den kvindelige halvdel forstår, lærer og får indsigt i, vil energimæssigt set blive overført til den mandlige halvdel. Det behøver imidlertidig ikke at være sådan - og den mandlige sjælshalvdel kan også sagtens arbejde med åndelige, filosofiske og personlighedsudviklende emner. Det, de to halvdele, gør, skal ses i lyset af hinanden og er lige vigtigt for deres fælles åndelige udvikling.

I bogen Soular Reunion, Journey to the Beloved af John & Diadra Price, som selv er Tvillingesjæle står følgende om indbyrdes vækst:

Do Twin Souls progress in the evolution of consciousness in a parallel fashion?

Yes! This is the truth of great importance, and complies with the Master's teaching of the degree of unity with all human beings. He emphasized the fact that if He was lifted in consciousness, it would in turn lift others to His state. This is especially true for Twin souls because of the identical resonance field that vibrates between them either in or out of manifestation. Twin souls progress much like your right and left feet progress of the journey which automatically provides the impetus to bring the other forward in similar fashion. Then as the progression would have it, the one that was previously the hind foot becomes the leading one. They alternate in a rhytmic sequence of harmony and balance in a rhythmic sequence of harmony and balance unfolding, growing, stretching, exploring together in the yin/yang of conscious evolution. As each polarized expression of God's energy becomes fully balanced and complete in awareness, this assists the balancing and completion of awareness in the contra-gender of the other.

På denne måde ser det ud til, at hvis Tvillingesjæle vælger at inkarnere samtidigt, er det ofte for at gensidigt påvirke hinanden til vækst. Der er et ubrydeligt, sjæleligt bånd imellem Tvillingesjæle og det betyder, at uanset om de har samme alder eller den ene måske ikke er inkarneret, men istedet muligvis er åndelig vejleder for den anden, vil de altid gensidigt påvirke hinanden. Derfor er det også sådan, at alle følelser, al viden vil blive overført til ens Tvillingesjæl uanset, hvor denne er i kosmos. Det vil altså sige, at man er ansvarlig for alt, hvad man sender ud, fordi det vil blive modtaget af de energier, den sjælshalvdel, som har samme elektromagnetiske udstråling som en selv. Det er jo ikke altid kun gode ting vi sender ud. Det skal man nok tænke på. Det kan sagtens være at man har en dårlig dag, føler frustration. Dette vil blive overført til ens Tvillingesjæl - og på den måde er man ansvarlig for den andens åndelige udvikling og sin egen. Alligevel er vi jo også mennesker med menneskelige følelser og dårlige dage kan ikke undgåes og vil opstå af og til.

Det, at Tvillingesjæle har samme elektromagnetiske udstråling og er to halvdele af samme sjæl, betyder derfor også, at grænserne imellem de to på det åndelige og sjælelige plan på en måde ophæves. Der er fysiske grænser for, "hvem der er dig og mig", men på det åndelige plan bliver de to halvdele et - og på den måde vil der være en stadig udvekslen af erfaringer, følelser og kærlighed imellem de to. Vigtigt at påpege er dog, at når de to halvdele mødes efter deres lange rejse adskilt fra hinanden, vil de mødes som to individualiteter, der hver har gjort deres erfaringer i livet. Disse erfaringer er dog på det åndelige plan på en måde hinsides det fysiske allerede blevet udvekslet imellem de to.

Læs også:
Den indre kontakt imellem tvillingesjæle


matica

matica

i am lokking for a real love

Hjemmeside: www.selvet.d E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer