Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
29-06-2003

"De guddommelige energier" - Channeltolove.dk

Bedøm
(0 stemmer)

Kanalisering af Guddommeligeenergier d. 27-05-2003 via Lotte Mattebjerg, Flemming Jans & Marianne Parlov.

Gud giver alle muligheden for at komme videre i kærlighed til sig selv også hvis de ikke har kærlighed til sig selv. Da Gud er Altet, er alle Gud - både gode som dårlige mennesker.

Gud ser ikke dårlige mennesker, men blot mennesker, som ikke ser Gud. Han guider og vejleder i kærlighed og folk som ikke ser ham....skal se først at de er guddommelige i sig selv for at komme videre i kærlighed til sig selv. Alle er en del af Gud, der er ingen forskel på menneskene, I ER alle en del af Gud - Altet. Alle ER. I ER.

Alle er I sammen om at løfte jorden i energi op mod Gud op mod forståelse af Gud, forståelse af kærligheden, som er den vigtigeste faktor i al overlevelse - al vækst, al udvikling i kærlighed.

Altet er kærlighed. Det er den bærende energi for altet, for alle energi konstellationer, som I er i berøring med i jeres frekvens - jorden. Jorden er den tungeste frekvens lige nu, men er ved at løfte sig så meget at tungere energier vil tage over hvor jorden slipper. Slipper de frekvenser, den løfter sig fra. De tungere frekvenser bliver renset op, men der vil altid være mørke, men bare ikke i lavere frekvens end jorden.

Jorden løfter sig og tunge energier transformeres men energi niveauet forbliver...dog vil der ikke være negative tunge energier, men blot et niveau, hvor tungere energier findes - et fysisk niveau, men ikke et negativt niveau. På dette niveau vil al form være fysisk, men ikke negativt. Folk vil være positive, glade, samarbejdsvillige. De vil ikke være negative og modstandsdygtige overfor kærligheden. Kærligheden vil være den bærende frekvens, men forståelsen lavere end på det niveau jorden har løftet sig op til.

Når jorden løfter sig til 5 dimension efterlader de sig en renset 3 dimension, hvor liv godt kan eksistere side om side med andet liv i åndelighed dvs. den åndelige verden kan være mere tilstede, mens de fysiske væsener ikke vil være belastet af mørket...og det vil den åndelige verden heller ikke være. Udviklingen i kærlighed vil ske meget hurtigere end da I gik vejen.

Når I er gået videre, skal I så have fokus på ny udvikling i højere grad af kærlighedsforståelse. Det vil I mærke, da det vil være som at begynde forfra, blot endnu mere detaljeret og mindre belastende og begrænsende for kærlighedsforståelsen. Jeres skridt vil føles lettere, dog vil i stadigvæk være begrænset indtil den grad I er udviklet til altid.

Når I går videre, så forstå at det er vigtigt at fokusere på jer selv og ikke på sidemanden. Fokuserer I på sidemanden er det kun for at finde jeres egen dualitet i dette menneske - ellers kommer I ikke videre i kærlighed til jer selv. Så glem at pege på andre...peg kun på jer selv i kærlighed. Når I peger på andre, vil I fjerne fokus fra jer selv - hvorfor det? Se på det og arbejd med det i dig selv, så vil I få indsigter, som udvikler jer i kærlighed og løfter jer i frekvens. Sådan hjælper I jorden bedst.


Sidst ændret den Søndag, 14 Marts 2010 17:21
Marianne Parlov

Marianne Parlov

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer