Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-10-2002

Den guddommelige indstrømning på Birkemosegård

Bedøm
(0 stemmer)

En lørdag i det spirende danske forår var jeg så heldig at få en invitation til den Gyldne cirkel på Birkemosegård. Der skulle være en gruppemeditation midt på dagen, og jeg havde glædet mig meget til besøget på dette smukke sted. Både Asger Lorentsen, Yvonne Vasini og Inge olsen var bortrejst på dette tidspunkt.
I den store smukke sal samledes en del mennesker vi sad i en halv rundkreds , der var en leder til at lede meditationen og den smukke musik.

Jeg lukkede øjnede i kærlig forventning om at modtage og give healing denne dag. Efter en kort stund tonede der det smukkeste syn frem foran mit æteriske syn. En meget smuk søjle af lys blev nu manifesteret ned i midten af gruppen, lyset var meget stærkt og nærmest ligesom diamat stråler, Lysindstrømningen var bred. Efter en kort stund så jeg hvorledes Yvonne Vasinni kom "flyvende" smukt let og elegant ned igennem selve lysindstrømningen , hele hendes væsen strålede af lys og glæde, og det forekom at være meget let at "rejse" på denne måde. Yvonne "landede" i midten af lysindstrømningen og gled stille men boblende af glæde over til venstre side af gruppe. En kort stund gik og derefter kom Asger Lorentsen glidende ned gennem denne smukke lysindstrømning på samme måde, måske lidt mere stille. Han gik ud til højre side og satte sig her mellem alle de tilstedeværende.
Jeg ventede en stund for at mærke og "se" om der kom flere, og sådan lidt forsinket føltes det, kom Inge Olesen også rejsende i denne smukke flydende lysindstrømning. Inge gled på samme måde ned og gik op og satte sig ved siden af musikken, de sad nu som en smuk trigon.
Nu kunne healingen begynde. Der blev nu sat ekstra energi på lysindstrømningen, således der opstod en kaskade af lys som strålede ud fra selv lysindstrømningen disse stråler var også diamantstråler som strålede mod os alle til healing af vore egne lyslegemer. Vi blev alle renset healet og løftet i hver vore lyslegemer.

Efter en kort stund forlod mit krop sædet hvor jeg sad og nu flød jeg selv ind i lysindstrømningen. Jeg rejste nu gennem lysindstrømningen til et meget smukt æterisk tempel som ligger lige over Birkemosegård. I dette smukke tempel mødte jeg nu Maria, og jeg blev ført videre til det højeste hvor jeg her fik informationer om mit kommende virke på jorden.
Jeg så nu også hvorledes der "ligger" en skole et akademi. Skolen, Templet og akademiet bliver overstrålet af den gyldne stad.

Alle der meditere på dette smukke sted bliver healet af dennes fantastiske smukke indstrømning, og alle der deltager i undervisning, foredrag og workshop har mulighed for at kontakte de allerhøjeste kræfter i universet. Hvis sindet er åbnet er der her på Birkemosegård et specielt lys fokus skænket til menneskene som kommer her. To gange om året er der en særlig indstrømning til mennesker der studere her. I påsken sænkes der en helt specielt lysenergi ned i søjlen af lys, således at de mennesker der kommer til tjeneste i alle påskedagene, kan gå korsfæstelsesvejen hvis de ønsker det. Det betyder at hvert år ved denne tid kan de gå ind i en korsfæstelsesprocessen og derved komme af med uhensigtsmæssige mønster i deres liv. Disse tjenester er meget udviklende for det enkelt menneske.
Igen ved juletid er søjlen af lys anderledes. På dette tidspunkt er det vigtigt at man deltager, for her er det glæden og kærlighedens lys der bliver skænket til menneskene. Det er fødslen af det nye, og her kan det enkelte menneske sige ja, til fødslen af nyt liv i deres eget indre, og det vil blive dem givet, hvis hjertet og motiverne er rene.

Inden man kan rejse gennem disse lys indstrømninger bliver menneskes lyslegeme healet og højnet til at klare rejsen. I det guddommelige tempel kan alle "løftes" op, hvis de ønsker det, det er ikke vigtig om man kan se det eller ej, blot man har fokus på at det eksistere , her kan man få direkte vejledning til sin egen udvikling på jorden.

Lys instrømningen er ikke ens alle steder hvor der arbejdes åndeligt spirituel, da der ikke sendes helt det samme lys ned alle steder i kosmos. Men på Birkemosegård arbejdes der med den reneste og smukkeste Kristus energi. At blive ført til det smukke tempel er en lidt nemmere vej for mange inden de kommer til det egentlige guddommelige rige, til dette rige er rejsen lidt længere.

Guddommelig meditation:
I salen på Birkemosegård sættes smuk musik på og man forestiller eller måske ser man foran sit indre blik søjlen af den smukke diamantenergi stråle ned i midten af rummet, man mærker for en stund den smukke healing der bliver modtaget, det føles som om kroppen bliver letter og lettere og nogle kan mærke at det prikker i den fysiske krop. Efter en stunds healing, kan man vælge at træde ind i selve lysindstrømningen, man står der en stund igen for at blive højnet og nu kan man bede om at rejse hvorhen man ønsker, man kan bede om at blive løftet til skolerne, til akademiet eller man kan vælge at rejse til templet. Når valget er taget "letter" man fra jorden og flyder nu af sted for at modtage oplysning til ens kommende liv.
Når man kommer frem vil der være hjælpere fra den åndelige side som står parat, og her kan man så få råd og vejledning, til ens virke på jord.
Hvis man har noget særligt på hjerte Kan man også gå ind i Tempelet, man kan gå frem til altret og her lægge alle sine sorger og bekymringer , og man vil på kærligste vis modtage den rene guddommelige anvisning. Der vil komme hjælpere og vejledere til, som nu anviser vejen frem.

Lad os alle vandre
Til de gyldne templer
Hvor hjertet smelter
Og kærligheden bor
For at vende tilbage
Som guddommelige
Medskabere på Jorden


Asger Lorentsen

Asger Lorentsen

Asger Lorentsen er cand.mag. i religion og historie og arbejder i dag som foredragsholder, underviser og forfatter. Asger Lorentsen er især kendt for sine bøger om guddommeligt samarbejde, om menneskehedens gyldne fremtid, samt om stjernemennesker og englemennesker.

Hjemmeside: www.dengyldnecirkel.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer