Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
14-04-2002

Gud, hvis du er til, så helbred mig!

Bedøm
(1 Stem)

Sådan bad David Ryhl Nielsen på 18 år på en familielejr for 2 år siden. Han var nemlig pukkelrygget. Gennem forbøn greb Gud ind og i løbet af et halvt minut var han helbredt!
Jeg har hørt om det gennem TV2 og prøver at få fat i David for at interviewe ham. Da det endelig lykkes at finde frem til ham, er han på arbejde for ISS Rengøringsselskab i København. Efter adskillige forsøg træffer jeg ham endelig hjemme, og vi får et par minutter sammen for at tale om det under, der skete for ca. 2 år siden. David virker frisk, travl og fuld af mod på fremtiden. Men sådan har det ikke altid været. Vi lader David fortælle:

Fik pukkel som 13-årig
- I begyndelsen af teen-age-årene opdagede jeg, at en knude begyndte at vokse på min ryg. Da jeg var ca. 15 år havde den vokset sig til en reel pukkel, og jeg kunne ikke skjule den, for mit tøj sad mærkeligt. Det var ret irriterende, for mine kammerater drillede mig i skolen, og jeg turde næsten ikke gå i bad sammen med dem eller vise mig med bar overkrop. De første par år var det en psykisk belastning, for alle folk kiggede på mig.
- Hvad så fysisk - havde du smerter?
- Nej, ikke ud over det normale. Hvis jeg bar på tunge ting længe, ville smerterne melde sig - men det er jo ikke så usædvanligt.

Kasseret på session
- Hvad sagde lægen?
- Det eneste tidspunkt, hvor en læge var indblandet, var, da jeg skulle til session som 18-årig. Der blev jeg kasseret med det samme på grund af min ryg. Men ellers regnede vi ikke pukkelen som en sygdom og har derfor ingen lægelig dokumentation for den - ud over det med sessionen. Men jeg har en del billeder fra den tid, som jeg kan vise dig.
- Gennem TV2 hørte jeg, at Gud på et tidspunkt gjorde et mirakel for dig - kunne du fortælle lidt om det?
- Ja det skete da vi skulle på familielejr, som "Ånd og Liv" havde arrangeret. Jeg var ellers ikke særlig kristen på det tidspunkt, men jeg tog med for ikke at få bøvl med mine forældre. Det var en prædikant fra Ichtus i England, der underviste på lejren, og på et tidspunkt under forkyndelsen, bad jeg i mit hjerte til Gud: "Gud, hvis du virkelig er til, så må du vise det ved at helbrede mig!"

Guds kraft slyngede mig tilbage
- Jeg regnede egentlig ikke med, at Gud ville tage mig på ordet, men det gjorde Han. Prædikanten bad alle, som havde en dårlig ryg, om at komme frem til forbøn. Det gjorde jeg så, og min far og nogle af mine nærmeste venner fulgte med op. Da prædikanten bad for mig, blev min overkrop slynget bagover, og jeg kunne mærke Guds kraft gennemstrømme mig. Min far og mine venner kunne også mærke kraften som en varme i deres hænder, som formidlede sig ind i min krop. En af dem kunne mærke, at der skete noget med mine skulderblade, og en anden blev fuldstændig tømt for kraft og blev helt udmattet. Han stod bare og kiggede ud i luften. "Det er nok bare indbildning - det er nok bare mit eget ønske om at blive lige", tænkte jeg, så jeg prøvede at krumme mig sammen igen, men blev så igen puffet tilbage af Guds kraft og fik min overkrop rettet op. Min overkrop vibrerede, så jeg ikke kunne synke sammen igen. Så var jeg rettet ud. Det tog ca et halvt minut. Nu måtte jeg erkende, at der virkelig var sket et mirakel, jeg var blevet ca. 5 cm højere. De andre deltagere på lejren fortalte mig, at jeg havde fået en meget pænere og rankere holdning. Nu kunne jeg ikke længere leve et lunkent kristenliv - nu havde Gud jo vist mig, at Han var en virkelighed. Det forandrede mit liv totalt!

Det største mirakel
- Hvad vil det sige?
- Jo, nu ændrede jeg mine vaner, og de ting, jeg havde gjort før, holdt jeg op med. Nu, 2 år efter, synes jeg egentlig, at det er det største mirakel. At blive helbredt så konkret og synligt var selvfølgelig en stor ting - men at blive en overgivet kristen er dog det største!
- Hvad er så dine fremtidsplaner - ud over at gøre rent?
- Jeg skal ikke arbejde så meget længerere for ISS. En drøm er gået i opfyldelse, for jeg har fået mulighed for at rejse til USA. Derefter vil jeg studere økonomi og marketing og håber, jeg en dag kan blive sælger. Jeg vil gerne have med mennesker at gøre...

David har travlt og må videre i programmet. Vi siger tak for nogle dejlige minutter og glæder os over, hvor håndfast og konkret Gud er. David kommer i Betlehemskirken på Nørrebro i København. Interview: Svend Løbner Madsen

Kilde:
Mirakler.dk


E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer