Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
28-08-2008

26. august 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
8 Akbal, 11 Uo, 4 Eb (den 26. august 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi kommer i dag med flere interessante ting at diskutere med dig! Alle steder, er din verden midt i et stort bevidsthedskift. Dette skift giver fremdrift til vores Jordallierede og gør dem fortrolig med, at deres længe søgte sejr er nær. Endvidere styrkes deres følelse af sejr som er den desperate måde, som den mørke klike strammer sit hold om magten, hvilket selvfølgelig er en panikreaktion fra deres side. Kliken kan se uoprettelige revner begynde at dukke op i deres udrustning. Dette bekymrer dem og er årsag til at de søger tryghed hos deres amerikanske, europæiske og asiatiske kolleger. På trods af formidlingen bliver disse mørke mistænksom af, hvad der er indtruffet på en lille skala i de lokale og regionale markeder i den tredje verden. Her er en bevægelse for fred, frihed og demokrati som er stigende på græsrodsniveau. Ligeledes er en lignende bevægelse forekommet lokalt i Europa og Amerika. Dette alternativ til deres magt forsvinder ikke. Trods talrige forhindringer fortsætter det i styrke, med håb om at blive en rival til mørket i den allernærmeste fremtid.

  

 Disse lokaliserede bevægelser er af global karakter. Internettet bringer dem sammen og tillader dem at kommunikere i store detaljeret, hvad hver af dem gør. Denne informationsudvekslings breve har tiltrukket sig opmærksomhed fra vores Jordallierede, der ser disse korstog som en kilde til støtte, når de store ændringer i de økonomiske og bank-systemerne officielt er bekendtgjort. I miljøet af de store ændringer, kan disse små projekter vokse, og skabe netværk, som kan tilskynde til, det dette nye økonomiske system er designet til at promovere. Når alt kommer til alt, er meningen med alt dette at få dit globale samfund til at gå fra knaphed og ønsker til velstand og overflod. Vores Jordallierede ønsker at skabe en ny virkelighed, der fungerer som den sidste forberedende fase før første kontakt. Ligesom vi har revideret og omarbejdet vores vigtigste scenario for kontakt, således har også vores Jordallierede gjort. Vi har alle været nødt til at justere igen og igen til de mange redskaber og ændringer af dette projekt. Vores rolle har været at bruge vores viden til at rådgive og hjælpe vores Jordallierede til at foretage de bedste ændringer, når den slags øjeblikke ankommer.

 

 

 

Første kontakt synes at have undergået en række forskellige udfordringer. For det første var det et spørgsmål om blot at følge en standard protokol, når Himlen dekreterede. Denne fase er overstået når det kommende foton bælte bliver dæmpet af den samtidige ankomst af energipakken fra nova 1987a, som dine videnskabsmænd kaldt det. Det sætter dig i den foreliggende beskyttende boble, som du nu indtager. Dette falmer i de næste 18 måneder, da fotonbæltet forlader dit område af Mælkevejsgalaksen. I stedet vil der være en ny virkelighed. En rum-tids kvante vil formes i dens kølvand, som er at være katalysator for omdannelsen af hele dit solsystem. Du ser dette univers helt ulig i forhold til hvad dine kosmologiens billede er. Det er snarere levende holografiske billeder sammensat af endeløs kærlighed og det uendelige Lys som stammer fra Skaberen. Det er i henhold til de direktiver, eller guddommelige dekreter, fra den guddommelige plan. Det er, hvad det der fremkalder genererende spørgsmål, og det forfalsker sig til de enorme mirakler, der er det fysiske. Når du er klar over dette kan du se, hvorfor kun et åndeligt videnskabeligt indhold; resten er blot kultiveret spekulation.

  

Når i krydser denne galakse, vil i observerer fænomener der er utrolige. Vi giver mange af de smukkeste genstande navne, der synes at svare til, hvad de er. Vi ser frem til at se hvad jeres erfaringer vil være, og hvad i vil kalde dem. De guddommelige kræfter der handler i det fysiske opstår fra elektrohologrammer skabt af det guddommelige Når i begynder at lære om dette, kan i se hvordan interdimensionale energier konstant interagerer i henhold til den guddommelige plan. I opdager hvordan rotation skaber hvirvler; derfra opfatter i hvordan disse hvirvler kommer sammen baseret på den energi af gensidig tiltrækning formet af disse tiltrækkere. Tyngdekraft er en anden kraft dannet ud fra disse tiltrækninger og bliver til noget ud over Einsteins relativitetsteori eller Newtons mekanistiske formler. Det kæmper imod den essentielle elektriske og holografiske beskaffenhed af det fysiske. Vi kopierer disse fænomener i vores fremdriftssystemer og i de teleportvagter der findes ombord i vores skibe.

  

Hvad jeres videnskab er begyndt at opdage er, at de fleste af de uregelmæssigheder, der er huller i deres respektive områder af videnskab er vejledninger til en videnskab om bevidsthed. Dette fører til et paradigme, der tager karakter af bevidsthed i betragtning. I virkeligheden er jeres videnskab tilbage i tiden for Newton, billedligt talt. Alt for meget i alt for mange områder inden for videnskab giver ikke længere mening, og en total nytænkning bliver obligatorisk. Som vi ser det er vi glade for at se den åbenhed i mange af jeres unge efterforskere. De beviser at en "usynlig hånd" er i kraft og skal være kvalificeret på en helt ny måde. I er nødt til at se ud over den religiøst inspirerede "Big Bang" teori, en forvirrende verden af subatomar fysik, og selv hokuspokus riget der er genetisk. Ud af denne forvirring opstår forberedelserne til en ny videnskab, som er meget ligesom vores egen. Vores videnskab går ud over jeres nuværende viden og er baseret på et sandt begreb om bevidsthed.

  

Bevidsthed er det i virkelig er: en sammenkoblet levende sjæl, skabt af kærlighed fra Skaberen. Desuden er der et særligt himmelsk knudepunkt. Denne levende energi er direkte dannet af selve essensen i Himlen. Hun er direktør og bliver refereret til i jeres litteratur ved mange navne. Lad os bruge udtrykket; "Jeg er til stede". Dette specielle væsen er jer i det store netværk af "forbindelser" der er dette guddommelige univers. Begge disse levende vidundere, jeres sjæl og jeres "jeg er til stede" går sammen og skaber hvem i er. Efterhånden som i vokser i bevidsthed om det guddommelige, kommer i til at se elementære sandheder, der giver jer muligheder for nemt at fjerne de illusioner af denne virkelighed og få glimt af det guddommeliges metoder. Disse korte "aha" øjeblikke er blot et eksempel på hvad der ligger forude. Dette er grunden til at mange af jer siger at den åndelige tilsløring er blevet tyndere. 

  

   Denne nye bevidsthedsvidenskab er ved at være mættet, så mange begynder at producere værker om, at denne tilgang er en måde at rekonstruere grundlaget for videnskab, således at de uregelmæssigheder, der nu er så udbredt, kan forklares. Dette åbner også op for en måde at integrere jeres nye alternative bevidsthedsfilosofier og dermed skabe en ny vifte af overbevisninger og i højere grad at tilnærme det, vi har kendt fra barndommen. På denne måde kan vi lettere flette vores viden med din egen. Sandheden af, hvad du virkelig er barmhjertig blevet holdt fra dig, men nu er din store søgen efter sandheden som at sprænge ikke mindre end et guddommeligt æg! Når denne mest besværlige Klumpe-Dumpe falder, er der intet mørke der kan genskabe det, og derefter kan resten udfolde sig, foran dig! Det er virkelig på tide at manifestere en ny virkelighed!

  

 Når i som et kollektiv, vokser fra det som du definerer som en kilde af tanker af utrolig magt stiger op og begynder en udrenselsesproces, der i sidste ende producerer en absolut nødvendighed. En sådan efterspørgsel afslutter den »kolde krig" i din verden og i vores, produceret af den guddommelige dispensation, der førte til vores nuværende galaktiske fred. Intentionerne fra det guddommelige er altomfattende, og når det berøres, kan producere, hvad du kalder mirakler. Der er behov for at lære at indstille din indre bevidsthed og slynge den sammen med den guddommelige energi, som skaber dig. På mindre end et nanosekund er du gennemtrængt af denne energi. Inden i den er en måde at opdage sandheden om er dig. Vi kalder det 'Jata Khan en' (Sirian for skaberens sjæls essens). I det konstateres, at alt det er nødvendigt at være kendt.

  

 I dag har vi set på, hvad der sker i din verden og med dig selv. Husk, at i jeres store fælleshed med hinanden, ligger hemmeligheden i alle ting. Ved at bruge det, kan du forvandle din verden og revidere det uheldige fremmedhad der bruges af mørket at benægte vores eksistens. Nu forlader vi jer. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.                                                     

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 18:09
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer