Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
28-04-2008

EngleTræf

Bedøm
(0 stemmer)

EngleTræf

ÓAf Arielle Javanna Nielsen

Den 19. april 2008, skulle jeg besøge Sonja sammen med min skønne datter Anni på 10 år. Jeg har altid vidst at Anni er noget ganske særligt! Fantastisk smuk, special og følsom, og jeg passer på hende :0)

I skolen har Anni for nu meget længe siden set en film, som har gjort et stort og dybt indtryk på hende, og den har gjort hende bange! Så bange, at hun i løbet af dagen pludselig tænker på den og oplever angst, så bange at hun ikke alene kan falde i søvn når hun skal sove, fordi angst fylder hende, vi har prøvet at gøre meget, kaldt på engle og bedt dem hjælpe, prøvet at rense, og nogen gange har det hjulpet for en tid, men ikke godt nok, og her inden vi tog over til Sonja, fyldte angsten rigtig meget.
Sådan en skøn skøn dag! Hele formiddagen mærkede jeg en dyb dyb fred indeni ved tanken om at vi skulle af sted, og sammen forberedte Anni og jeg os.
Jeg har snakket og mailet med Sonja i 2 et halvt år :0) Men endnu havde vi ikke mødtes fysisk :0) Da jeg så hende i går smeltede mit hjerte i genkendelse, og i kærlighed, som at gense et familiemedlem :0) Så dejligt.

Også Anni følte sig tryg og tillidsfuld. Sonjas "klinik" er varm og har en vidunderlig dejlig tryg og imødekommende energi, som hun selv.
Vi startede med at snakke, og efter et stykke tid, besluttede vi sammen i overensstemmelse med Anni, at jeg skulle have den første healing.
Jeg er så "frygtelig" følsom, mærker og ser andres energi på lang afstand, og det har gjort at jeg af og til kommer gevaldig ud af balance, nærmest bliver kørt over ende, bliver enormt ked af det, og i tvivl om hvad der er mit, fordi jeg mærker andres så stærkt at "det føles som om det er mit".
Det er anstrengende :0)Jeg har ikke været god nok til at passe på mig selv.
Sikke en healing!!!!!!!
Hurtigt ser jeg den første engel :0) Skønt, jeg arbejder jo med engle i mit virke :0)
Jeg husker ikke længere rigtig rækkefølgen af det der sker, og der skete så meget at jeg sikkert heller ikke husker det hele. Jomfru Maria kommer også og hun er så smuk og så blid at mit hjerte skælver ved hendes berøring for hun rører ved mig, og en tåre må trille fra mit venstre øje. På et tidspunkt er der en del engle og jomfru maria, og jeg får sat en stjerne på mit tredje øje :0) og senere får jeg i stjernen sat en smuk ædelsten. Først troede jeg at jeg så os i Ægypten, men nu ved jeg at det var i Grækenland, her er så smukt, her hvor vi alle er, også Sonja også med en stjerne, vi er omkring ti sammen, vi har alle en fælles plan og indgår ligesom en "pagt" en aftale, det er noget vi har gjort inden vi kom herned denne gang :0) Vi står et smukt sted, der er smukke søjler som strækker sig mod himlen. Samtidig med det jeg ser, oplever jeg også den healing jeg får, jeg oplever den i min fysiske krop, men også i mine andre legemer, og i mine følelser og mit sind bliver helt klart og stille.
Pegasus kommer, og en dejlig hest kommer flere gange, og en sjov indianer :0)
På et tidspunkt får jeg en underlig "sten" lagt i min højre hånd, den ligner sølv, men er alligevel gennemsigtig og skinnende, den virker meget kraftfuld og tung :0)
Så bliver der ligesom "opereret" på mig, englene og jomfru maria sætter noget langt ind der hvor min rygsøjle er, da jeg først ser det ligner det noget langt af metal, men pludselig ser og ved jeg det er af guld og at det er en slange, den sættes ind og "bliver" nærmest min nye rygsøjle.
Åh jeg ser og oplever så mange ting, men nu kan jeg slet ikke huske dem:0)
Dog husker jeg, at jeg til sidst får endnu en gave af Jomfru Maria:0)
Hun rækker mig en meget stor og meget smuk krystal og indeni den er der ligesom "en engel" :0) Jeg drister mig til at spørge hende, hvad det er jeg har valgt at komme her for og hun kommer helt tæt på mig og hendes øjne så stærke og blide, uendelige, ser på mig favner mig, og i et øjeblik ved jeg alt er som det skal være, og i dette nu, ved jeg et eller andet sted klart hvad jeg skal og hun svarer mig med ordene "Du er formidler af hjerte- og englevejen" Så er der ikke mere at spørge om :0)
Jeg ved besked:0) Også selvom jeg ikke sådan helt konkret haha kender alle skridt på min vej, så jo jeg ved besked :0) Hvis du forstår?
Hele healingen er vidunderlig smuk, tryg og Sonja er en fantastisk smuk, ren og stærk kanal og formidler, også med Angel og Hjerte touch!!!!
Sonja gav også både Anni og jeg redskaber til på et øjeblik at få en god jordforbindelse. Og redskaber til at beskytte os selv. Og redskaber til at rense os selv. Tak kæreste Angel :0)
Bagefter er det Annis tur, men det er hendes historie :0) Blot kan jeg sige, at Anni er lige så fantastisk og følsom som jeg hele tiden har set og vidst :0) Og Sonja hjælper hende på bedste vis, tak Sonja:0) Det var noget fra min dag i går, en ganske særlig dag, en dag med engletræf :0)


 Sonjas side: www.engle-healing.dk

Arielle Javanna Nielsen: www.nielsen-universal.dk


Arielle Javanna Nielsen

Arielle Javanna Nielsen

Født i Århus i 1965. Vokset op på Grønland 1968-1978. Bor i dag på landejendom i Sønderjylland med mand og barn. At vælge at være spirituel kunstner, er at vælge en anderledes og til tider ensom vej. Men vejen er også fyldt med berigelser, vækst, indsigt og glæde. Jeg har valgt denne vej, fordi den er mit hjertes vej. For mig er det en vej i tjeneste. For mig er det en vej som Guddommelig kanal for Englene, Mestrene og Guddommelige Energier. Det er en mulighedernes vej, en skabelsens vej, en formidlingens vej, en grænseløs vej.

Hjemmeside: www.nielsen-universal.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer