Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-01-2005

Kanalisering - Han er med jer af Ilse Johannesen Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Han er med jer!

Maria den 10. januar 2005 gennem Ilse Benedikte Johannesen

Den Gyldne Sol - KanaliseringsskolenHan er med jer. Han er over alt . Han er i alt. Han ser alt og føler alt.

Han er i bølgen, som omfavnende tager i mod sine sjæle. Han holder fast og knuger dem ind til sig og beskytter dem, så de ikke bliver bange og han sender alle engle afsted for at beskytte hver og en som ikke ser.

Han løfter alle op, sørger for at alle kan svæve. Han flytter alle de murbrokker som har forhindret hver enkelt i at se. Sammen med alle disse sjæle som er taget hjem, har han væltet mure og taget tornen ud af øjet på en hver som har villet forstå.

Sammen har de løftet alle på vej op i en ny dimension, som rummer større righed, større klarhed og mere kærlighed.

Han har renset bunden for mudder, fjernet de sten som du kunne falde over og han har gjort det med mere end 144.000 sjæle. Han elsker dig og han har gjort det af kærlighed. Fordi han vil dig det bedste, sørger han for dig. Nu. Før og fremover. Han er hos dig hele tiden og han forlader dig aldrig.

Det du ser er igennem hans øje. Din tørst er hans tørst. Dit liv er hans liv. Aldrig før har han kunnet mærkes så meget som nu i hver enkelt hjerte. Der er dem der tør og dem som endnu ikke har turdet. Uanset - alle er usigeligt elsket og æret.
 
Ilse johannesen fra Den Gyldne sol - Center for spiritualitet og helhed, tilbyder individuelle sessioner, aftenarrangementer, workshops og uddannelser. 
 
Sidst ændret den Fredag, 19 Februar 2010 19:15
Ilse Johannesen

Ilse Johannesen

Tekst kommer senere

Hjemmeside: www.dengyldnesol.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer