Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
15-04-2002

Healing som behandlingsform

Bedøm
(0 stemmer)

De alternative behandlingsformer har de senere år gjort sit stærke indtog. Akupunktur, zoneterapi og kiropraktik er blandt de mest kendte. Vel nok som følge af sin fysiske behandlingsform, der kommer den etablerede lægevidenskab nærmest. En anden alternativ (eller måske grundlæggende) behandlingsform er HEALING.

Enkelt fortalt, er healing er en af verdens ældste behandlingsformer, der kendetegnes ved, at healeren tilfører klienten "energi" ved simpel håndspålæggelse. Denne "energi" stimulerer immunforsvaret og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Healingsenergien kan genoprette åndelig ligevægt og mental velbefindende. Energien afbalancerer kroppens energier og forøger samtidig livskraften. Den fungerer således på alle niveauer: Fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt. Healeren kan ikke "styre" energien, idet det er klientens eget immunforsvar der stimuleres.

Hvilken energi er der tale om?
Der er de senere årtier forsket en del, for at forsøge at bevise, hvilken "energi" healeren tilfører klienten. Man må dog konstatere, at man endnu ikke på videnskabelig vis, - med de for hånden værende midler og metoder, - kan påvise hvilken energi der er tale om. Men man er klar over, at der er tale om en yderst virkningsfuld energi!

Healere verden over er imidlertid enige om, at der er tale om en Guddommelig energi, en Kærligheds energi eller Universel energi, alt efter hvad man vil kalde den. Den universelle energi er basis for ALT i universet. Det kan være svært at forstå, men alt fra insekter, planter og dyr til mennesker og materielle ting indeholder den universelle energi. I tyndere eller fastere form.

Vi kender alle udtryk som: "Det har jeg ikke energi til", "Det vil jeg ikke bruge energi på..." og så videre. Vi er i grunden bevidste om, at der findes en form for energi i kroppen. Men vi forsømmer ofte at holde øje med, hvordan denne energi bruges og om vi "tappes" unødigt. Dette bevirker ubalance i kroppen. Ubalance i kroppen bevirker oftest sygdomme af den ene eller anden art. Udmøntet i fysiske eller psykiske symptomer.

En simpel sammenligning kan være, at kroppen og sjælen virker som et batteri på en bil. Når tingene kører normalt, tilføres normal energi - batteriet oplades kontinuerligt. Ved ubalance, så som negativ tænkning eller negativ påvirkning, aflades "batteriet" og der er behov for tilførsel af ny energi. På bilens batteri sætter vi opladeren til – på mennesket tilfører healeren energi ved håndspålæggelse.

Er virkningen af healing dokumentet
JA. Mere klart kan det ikke siges. Millioner af mennesker verden over kan bekræfte virkningerne efter healing. I England, der er et af de lande i verden hvor healing er mest udbredt og anerkendt, har man foretaget adskillige nærmest videnskabelige undersøgelser. Den mest veldokumenterede undersøgelse er lavet af lægen D. J. Benor ("Healing Research"), og omfatter fire bind. I Danmark er der netop udkommet en bog fra Borgens Forlag "Healerens verden" af Leanard Dobranski, der er uddannet på Warszawas Universitet. Han forsøger på objektiv vis at undersøge og dokumentere virkningerne af healing. Interessant og spændende læsning, også for tvivlere af healingens virkninger.

Er en healer noget særligt?
Healere er ganske almindelige mennesker!! Gennem stor menneskelig forståelse og indfølingsevne, et stort ønske om at hjælpe andre og tillid til den åndelige verden, har healeren fået "lukket op" for evnen til at tilføre andre mennesker den nødvendige livsenergi.

En healer sammenlignes ofte med en musiker. Alle kan spille på et musikinstrument. Mange kan få det til at lyde godt. Men kun et begrænset antal kan gøre det virkelig godt. Således kan man også betragte healer-verden. Næsten alle mennesker kan "heale" på et eller andet niveau. F.eks. moderen der trøster sit barn, lægger hånden på knæet efter et slag og tilsvarende omsorg. Mange healere kan heale ved håndspålæggelse, og er dygtige til det. Kun ganske få har udviklet helt særlige evner, der gør dem til ekstremt dygtige healere.

De fleste healere betragter evnen til at heale, som en gave fra Gud eller "Det Højere Ukendte". Derfor vil man som regel opleve stor medfølelse, sympati og indføling, når man besøger en healer.

Hvilke gener kan fjernes
Taget i betragtning, at healingsenergien stimulerer klientens eget immunforsvar og genetablerer kroppens evne til at helbrede sig selv, vil selvsagt alle fysiske og psykiske sygdomme kunne helbreddes. I praksis melder healere og klienter verden over også om helbredelse af alt fra hovedpine, depressioner, gigtsmerter, ryg- og ledsmerter til cancer, bylder og epilepsi samt mange, mange andre sygdomme.

Fra undersøgelser har man vished for, at 70-90% af alle henvendelser til healere giver enten fuld helbredelse eller mærkbar varig forbedring. Kun ganske få oplever ingen reaktion på healingen. I rigtig mange tilfælde er der tale om klienter, der af læger er betegnet som "uhelbredelige syge". Der er i healerens verden ingen "uhelbredelige sygdomme"; men alene "uhelbredelige mennesker".

Det skal bemærkes, at absolut ingen healer bør fraråde ophør af lægelig behandling eller lægeordineret medicin. Healing er et yderst effektivt supplement til igangværende lægebehandling, der ydermere kan fremme helbredelsesprocessen.

Healing og tro
Healing er heller ikke tilknyttet nogen bestemt trosretning eller filosofi. Den bruges inden for mange forskellige trosretninger og religioner, fritænkere og tilhængere af vidt forskellige anskuelser og ideologier.

Og man behøver heller ikke at tro på virkningen af healing, før man modtager den. De bedste modtagere af healing er rent faktisk skeptikere, der blot er åbne overfor muligheden af helbredelse.

Betaling for healing
En healers største dilemma er spørgsmålet om betaling for healingen. Årsagen hertil er, at healeren ofte betragter evnen som en gave. Men healere skal jo også leve, betale husleje, telefon m.v.

De fleste healere tager derfor et beløb i størrelsesordnen 300-400 kroner for en behandling. Men det er værd at notere sig, at f.eks. arbejdsløse, enlige mødre, pensionister m.fl. ofte kan få store prisnedslag eller endog få udført healingen gratis. Det vil selvfølgelig være en god idé at spørge før tidsbestilingen.

Etik og moral
Hvordan sikrer man sig, at man kommer til den rette og seriøse healer. Det spørgsmål stiller alle sig, da man ikke ønsker at komme til en useriøs healer. Svaret må være, at man altid skal spørge ind til sig selv. Kan jeg lide healeren ? Har jeg sympati for ham/hende ? Virker han/hun troværdig og medfølende ? Eller spørg venner, bekendte, familiemedlemmer eller andre i omgangskredsen. Man kan også kontakte foreningen "Healer-Ringen" eller "Sammenslutningen af Alternative Behandlere i Danmark", hvor mange healere er tilsluttet. Begge foreninger har et sæt etiske regler og Etisk Råd tilknyttet.

Af clairvoyant Kjeld Petersen

Email
Hjemmeside


Sidst ændret den Fredag, 19 Februar 2010 18:26
Kjeld Petersen

Kjeld Petersen

Jeg arbejder med personlig rådgivning, kombineret med den behandlingsform, der i dit tilfælde måtte være behov for. Det kan være tankefelt terapi, clairvoyance, healing, akupressur, psykologisk vejledning eller samtaleterapi.

Du kan trygt henvende dig til mig, uanset hvad årsagen er.

Hjemmeside: www.kjeldpetersen.com/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer