Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
05-05-2005

Paulin - Children at heart

Bedøm
(0 stemmer)

A N M E L D E L S E  A F :  Ulla RunchelDette er Ole Paulin nye vidunderlige cd., Jeg har lige hørt den og jeg syntes den har så mange dejlige blide toner der flyder ind i vores hjerter som gør at Jeg fik en usædvanlig behagelig energi der langsomt gjorde mig meget rolig i min travle hverdag, jeg lagde hvad jeg have i hænderne og lå og flød med i rytmernes toner som Ole Paulin har ramt så fin og hjerteskærende at jeg flød fuldstændig med i tonernes lydløse energi. Dette er en cd. Fyldt med vibrationer der løser op på mange forskellige tonesvingninger, der fører os tilbage til den balance der er så vigtig for at undgå at stresse vores sind og hjerte rytmen ikke galopper.
 
Det er en cd. Hvor tonerne omfavner os med lyse og bevægende bølgestrømme af en kærligheds energi der kan omforme og er med til at hele på sjæls planet. Hver en melodi er speciel, der har hver deres arbejde til at når man har hørt hele cd'en, er man blevet højnet på næsten alle toner i forskellige dybder, jeg vil tage den med ind om aftenen når jeg skal sove, Ole har ramt os lige i hjertet med denne cd. som meget vel kan bruges til forskellige healings metoder, hvor man sideløbende kan bruge cd'en som et middel til at komme hurtigt ind i sjælens kerne ad de ubalancer, der må ligge "gemt" inde i hjertet, her flyder tonernes vibration som kan bruges som nøglen til at åbne op.
 
Jeg vil VARMT anbefale denne Children og the Heart, et kunstværk af en new age cd., at være. En meget smuk cd..
 
Man mærker tydeligt hvordan musikeren har følelserne dybt integreret i musikken, en fryd for musik elskere. Den skal simpelthen høres.
 
Cd'en, kan bruges og høres mange andre steder og ikke kun af new-age kredse.
 
V/Ulla Runchel-forfatter.
www.forvandlingskuglen.webbyen.dk


Ulla Runchel

Ulla Runchel

Er forfatter og spirituel fremtids forsker, visionary med ESP evner. Jeg lærer noget fra hvert et individ jeg møder på min vej, som er medskaber til vi alle løftes i visdommen.

Hobbiers: Linedans, naturen, rejser, musik, skrive, filosofiske samtaler samt socialt samvær.

Hjemmeside: WWW.123HJEMMESIDE.DK/HAPPYSTARLIGHT E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer