Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
22-08-2005

Indigobørn - fremtidens menneske, født i nutiden Vist

Bedøm
(11 stemmer)

 

Indigobørn - fremtidens menneske, født i nutiden
©Af Merete Gundersen © LivskildenHvor kommer det fra
Der tales i disse år utroligt meget om det nye og meget moderne begreb Indigobørn, den nye tids børn. Det er et begreb som, stammer fra USA, og som blandt andet lanceres af amerikaneren James Twyman. (www.emissaryoflight.com  James Twyman`s webside)
Det dækker blandt meget andet over begrebet: Den nye tids børn, Stjernebørn, Krystalbørn med mere.

Ikke meget er der skrevet om disse børn, og en del af det der allerede er skrevet overlapper hinanden, således der er tale om meget enslydende informationer om Indigobørnene. Der er beskrevet en hel del om børnenes adfærd, og deres evne til, at tilpasse sig den verden, de er inkarneret i, og det er beskrevet ud fra flere forskellige vinkler, som mest handler om, hvordan man kan yde disse børn støtte og eventuelt hjælp, eller hvordan man kan hjælpe forældre til disse børn, med at lære at takle livet for og med børnene.

Det er al sammen meget vigtig viden, og det er utrolig ønskværdigt, at denne viden skal ramme hele sektoren, der tager sig af vores børn i dagligdagen, undervisere på skolerne, i vuggestuer og børnehaver, og så selvfølgelig information til alle forældre, som kan have stor udbytte af al den viden, der er fremkommet om Indigobørnenes adfærd.

At se ind i dimensionerneMen der er en dimension, som ikke rigtig er omtalt, når talen falder på disse børn, og som er en af de helt store forskelle på den gamle og den nye tids børn, nemlig evnerne til at se ind i fortid, nutid og fremtid. For at der kan være tale om Ægte Indigobørn, fremtidens børn og fremtidens menneskerace, så er der tale om, at denne dimension endnu ikke er fuldt og helt aktiveret, og ikke ret mange af disse såkaldte indigobørn af hvor tid har implementeret evnen.

Denne subtile evolutionære evne til at se ind i fortid, nutid og fremtid, er aktiveret ved mødet med et ægte indigobarn, og de kan se livet, og alt hvad der rører sig, på samme måde som at spille en hel film der kører sammen med bevidstheden, foran det indre spektrometriske øje. Det er præcis det samme som, at kunne se ind i Kroppen, at kunne se ind i ALT stof, at kunne se ind i, og derved aflæse, Atomernes inderste væsen. Det at kunne gennemlæse stoffets inderste kerne, det findes der kun en nulevende person i Danmark/Spanien, der kan, nemlig: Ulla Runchel.

Ulla Runchel er født som det vi i dag betegner som Indigobarn, fremtidens menneske, hun har en helt færdigudviklet hjernestruktur til, at læse det kosmiske stof. I sin hjernestruktur er hun udviklet som fremtidens mennesker vil blive, og hun kan derfor udvide sin bevidsthed til, at se ind i stoffet. Ulla Runchel har så stor en kærlighedsfrekvens indbygget i sit sind, så hun har aktivt adgang til det store universelle visdomshav, det vi også kan kalde det kollektive bevidste og det kollektive ubevidste.
Hvis man som hun er født med denne evne, kan man til alle tider aflæse stoffet. Det er det samme som, at kunne afkode stoffet, men altså også aflæse det enkelte menneskets hele livsforløb i fortid, nutid og fremtid. Man kan på samme måde se ind i kroppen, eller se igennem en lukket bog, og derved få fat i, hvad indeholder denne bog. Ikke at hele bogen kan affotograferes, men essensen kan aflæses, og indholdet kan afkodes og forstås, og der kan i samme tankestrøm ses, læses eller afkodes hvad nyt der kunne tilføres, det givne stofområde som bogen indeholder.
Det samme gør sig gældende, hvis der er tale om, at se ind i kroppen og dens organer, her kan organernes ubalancer aflæses, og der kan ses hvilke healingsteknikker, der nu er de bedste for at bedre tilstanden. Derfor vil evnerne og denne evolutionære udvikling for menneskeheden, vise sig at bringe utrolig store fremskridt, når den for alvor bliver aktiv for alle børn der fødes, fordi der derved vil ske utrolig store fremskridt på det forskningsmæssige, og det helbredsmæssige område. Den kosmiske viden vil ekspandere enormt, når disse børn pludselig fødes i store tal. Forskning i kosmisk astrologi og astronomi vil nå uanede højder, for der vil tilføres så meget viden, at det vil blive svært, at finde resurserne til alt den forskning, der nu vil se dagens lys. Så ægte Indigobørn vil tilføre verden oceaner af visdom, og alle vil blive opfindere og vismænd i langt større stil, end vi ser i dag.

Kærlighedens ultimative formåen for Indigobørn

Denne dimension er den ultimative udvikling for menneskeheden de næste små 1000 år. At være i stand til, at takle at kunne "se" så meget om andre menneskers inderste liv, deres gøren og laden, deres balancer og ubalancer på krop og sind, at kunne se ind i flere af deres inkarnationer, at vide hvad de har bedrevet både nu og tidligere, ja der skal kærlighedsfrekvenserne være helt optimalt.
Men der skal også en meget stor ydmyghed til. Disse egenskaber indeholder Ulla Runchel
selvfølgelig, ellers ville hun ganske enkelt ikke være den store seer, som hun er.
Pli og næstekærlighed er de store evner, der skal til, og de er altid veludviklede, når dette syn aktiveres, for tænk at vide hvad der hænder for alle mennesker, som er omkring dig?
Mange mennesker kan bruge deres intuition, et begreb der slet ikke rækker i denne sammenhæng og med denne form for syn. Intuition er et spørgsmål om, at afkode signaler den fysiske og den psykiske krop udsender, så det ligger på et helt andet stade, og er helt andre evner, der er aktiveret.

Når jeg kan berette om Ulla Runchels unikke, kærlige, ærlige og ikke mindst hendes formidable evner til at se ind i fortid, nutid og fremtid, er det fordi jeg selv har arbejdet i denne branche, og fordi jeg gennem 12 år har fulgt Ulla Runchels arbejde.

Jeg har oplevet og set hvad hun gennem sine store visdomsord, brugen af sine åndeligt højt udviklede kærlighedsstade har indsigter i. Hvis man ikke helt kan forstå, hvad jeg mener, kan man eventuelt læse hendes bøger, og især hendes sidste bog Lysets Tidsalder, som forudsiger og beskriver store nye landvindinger for menneskeheden. Ulla Runchel skriver her, om emner som hun slet ikke kan vide noget om, med de uddannelser hun har, men som hun alene har indsigt i, via aflæsning af evigheden, hvor al visdom findes igen i fortid, nutid og fremtid, altså hun kan aflæse stoffet via det atomare spektre af lys.
Men det er også fordi, Ulla Runchel for ti år siden forudsagde min fremtid i mindste detaljer beskrevet som en hel film.
Alt er hændt, præcis som hun kunne se det, dette fordi hun er et: "ægte voksent Indigobarn" Det vi alle vil udvikle os til i vore næste inkanationer.

Hvis der er nogen, der fuldt og helt kan skrive en bog om Indigobørn, dens begreber, hvad og hvordan det er, at være et ægte Indigobarn, så vil det være Ulla Runchel. Lad os alle håbe, at vi snart ser en bog fra hendes hånd, der indeholder hele den unikke, sjældne evne som fremtidens mennesker, kommer til at indeholde..

Læs mere i Ulla Runchels spændende bog Lysets Tidsalder skrevet af Danmarks største nulevende SEER.

www.forvandlingskuglen.dk

www.siqintelligens.dk

 

Sidst ændret den Tirsdag, 04 December 2012 22:49
Merete Gundersen

Merete Gundersen

Jeg har gennem de sidste 12 år undervist som SIQ®-Terapeut. Mit fundament og mine arbejdsmetoder er psykoterapi, og SIQ®-Den Spirituelle Intelligens, samt konceptet-Det visionære Liv. Via min undervisning, hvor jeg bruger: teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens, samtale, visualisering og meditation, hjælpes mennesker af med gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, således de gennem selvindsigt kommer tættere på deres egen indre kerne. De opnår herigennem en større livsglæde og livsmod, bliver mere visionære og kreative.

Hjemmeside: www.siqintelligens.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer