Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
17-11-2008

The Eagle and the Condor

Bedøm
(0 stemmer)

 

Anmeldelse: "The Eagle and the Condor" af Jonette Crowley.
Anmeldelse skrevet af: Steen C. Dörge, nov. 2008

Bogen er på engelsk. Det er en selvbiografi over Jonette Crowleys liv og lysarbejde primært i Australien, ved Himalaya og i Peru. Jonette bor i Colorado i USA og virker til dagligt som medie for White Eagle og en mere kosmisk orienteret guide ved navn Mark. Hun underviser i virksomhedsledelse, sjælskontakt, hjerteåbning, solskivekode- og gralskode-aktivering, og så er hun turleder på lysrejser rundt om i verden.
 
Historien er skrevet af et åbent og ærligt hjerte, der i begyndelsen nærmest er tilskuer til sin egen meget konkrete og oplevelsesorienterede forvandlingsproces og vågnende bevidsthed, hvor Jonette bevæger sig fra et almindeligt, verdsligt liv som forretningskvinde til et liv som medie og mystiker med tråde til Lemurien, Atlantis, Peru, Himalaya, Centralsolen, og en tidligere inkarnation som medicinkvinden Buffalo Calf Woman, og hvor hun som rejseleder for lysarbejdere begynder at rejse rundt i den fysiske verden for at genaktivere skjulte, åndelige resurser både i hende selv og i menneskeheden.
 
Det er også en historie, der fortæller om hendes dybtvirkende møde med sin tvillingesjæl i Peru, og om dette mødes paralleller til legenden om fredens indstiftelse på Jorden, når ørnen fra Nordamerika forenes med kondoren fra Sydamerika. I bogen skabes der forbindelse mellem det maskuline og det feminine, mellem bjergmassiver i Peru og bjergmassiver i Himalaya, mellem solskiver og grale, og selv Helvede slippes løs i et himmelsk lys.
 
I det hele taget illustrerer bogen på fremragende vis, hvordan almindelige forbindelser, relationer, handlinger og tilskyndelser i et menneskes praktiske liv kan have ufattelige perspektiver for Jordens og menneskehedens udvikling.
 
Det der gør bogen så fængslende at læse er, at den på meget konkret og jordnær vis illustrerer nogle meget store åndelige dimensioner, som vi alle er en del af, og som vi aktivt kan gå ind i. Den er oplevelsesorienteret og kobler på elegant måde den ydre verden med den indre. Og der er meget stor overensstemmelse mellem Jonettes intuitive og selvoplevede erfaringer og den etablerede, esoteriske visdom.
 
Jonette kommer til Danmark og holder workshop den 9. - 14. juni, 2009. Se mere på hendes hjemmeside: http://www.jonettecrowley.com .

 


Sidst ændret den Mandag, 22 Februar 2010 18:19

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer