Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
11-02-2010

Kanaliseringer for alle 11.02.10 Vist

Bedøm
(2 stemmer)

Kanalisering for alle 11.02.10 


Vi er lige på trapperne med en ny måde at tænke på, flere og flere mennesker vælger aktivt at tænke og leve så livet omkring os føles godt!

Hvorfor er det, at mange mennesker, når de udfører dagens dont, tror at deres måde at gøre tingene på, er den eneste rigtige?

 Hvorfor er det, at vi som mennesker tror, at andre udfører deres arbejde med en anden dagsorden end den, vi selv har…

En af de følelser vi som mennesker vil fravælge for fremtiden, er den, hvor vi føler, at andre mennesker ikke yder deres bedste.

Den følelse der udstyrer os med meningen om, at vi er de eneste personer, der arbejder og faktisk gør alt, hvad vi kan for helheden, for mennesket og for alles godt befindende.

Det kan godt være, vi udsender, at vi alene vide.

Men når vi kommer hjem, findes der en mængde følelser forbundet med os selv, som vi ikke formår at bearbejde, fordi vi i vores inderste er lige så fordømmende over for os selv, som vi er over for andre!

Derfor må vi starte med at tilgive os selv, vi må starte med at rose os selv, vi må anerkende de gode sider, vi faktisk indeholder, og elske de sider vi finder knapt så flatterende.

Vi skal ikke bare elske de dårlige sider, vi skal også elske de gode sider, og de sider hvor vi er middelmådige. For alle de evner vi indeholder, gør os til de mennesker, vi er.

Det er så utroligt vigtigt, at vores udgangspunkt er positivt, at vi elsker os selv!

For er vi først i stand til at elske os selv, så kan vi også elske vores omverden, og når vi elsker vores omverden, så er det, vi når frem til at tro det bedste om alle vore medmennesker.

Accept!

Vi skal acceptere, at der er flere måder at udføre et godt stykke arbejde på!

Vi skal acceptere, at der er flere måder at løse et problem på!

Vi skal acceptere, at der er flere måder at leve på!

Vi skal acceptere, at græsset ikke altid er grønnere hos naboen!

Vi skal acceptere, vores ophav, vores levevis, vores vaner og vores forandring!

En dag vågner vi op, ser på os selv, og tænker… hvordan, hvornår og hvorfor er det jeg reagerer, som jeg gør!

Når denne opvågnen kommer, vil vi stille spørgsmålet..

Hvordan griber jeg det an, når jeg vil ændre på de livsbaner, jeg indtil nu har fulgt.

Selvindsigt!

Start på dit projekt med at lære dig selv at kende, find ud af hvad du har lyst til!

Hvorfor har du lyst til dette..

Find ud af hvad du indeholder, hvilke retningslinjer der giver mening for dig.

Find ud af hvorfor du indtil nu ikke har hørt din egen indre stemme, og vær glad for at du nu er begyndt at lytte efter den…

Ikke altid…. men ofte nok til at du ved, hvordan den lyder, du mærker hvorledes det føles indeni, når du ikke følger dit indre, og du mærker hvorledes det føles, når du følger din indre overbevisning!

Stå ud af din seng hver morgen, og tak for endnu en dejlig morgen, endnu en dejlig dag, hvor du kan mødes med dem du elsker og trænge dybere ind i dit eget indre, helt derind hvor sandheden forefindes.

Tro på dit eget mod, din egen formåen og på dit eget værd.

Du er helt speciel, og dagen i dag, er den første i resten af dit liv!

Jeg kan fortælle dig, at dit ”gamle” jeg vil stritte imod, det er jo så vant til, at du lytter efter den forvrængede stemme, at det ikke giver sig uden sværdslag!

Lad dig ikke overvælde af modløshed, for alt er bare en overgang, og selv den forvrængede stemme fra dit ”gamle” jeg, vil en dag fuldstændig forsvinde.

Troen på et nyt og godt liv, den skal vi kæmpe for!

Kæmp alt hvad du har lært – for friheden til at være dig!

Forandringerne i verden – dem vi hver dag ser som forfærdelige jordskælv, flodbølger, konkurser, sygdom, sult og nød, de er endnu ikke ovre, faktisk har vi kun set toppen af isbjerget, og mange af de helt store omvæltninger, bliver os påtvunget af disse utrolige naturkatastrofer.

Kun det ægte overlever - kun de foretagender - som ønsker det bedste for verden vil overleve, og mange mennesker vil gå til i disse år, som følge af al den dårligdom, der alt for længe har haft overtaget på jorden.

Nu lyder det som et dommedagsprofeti, men der er ingen grund til bekymring, for alt er, som det skal være, og når jorden som følge af forandringerne vender tilbage til renhed og sandhed, vil alt være anderledes og menneskene ligeså.

Jeg giver dig mod til at se ind i dit indre, og mod til at starte på dit livs pilgrimsrejse.

Jeg er klar over, at træthed, sygdom og mismod kan være hårde ods at kæmpe mod, men løft din fakkel højt over hovedet og gå din fremtid i møde med åbne øjne og mod på livet.

Jeg hjælper dig med at bære din byrde, og giver dig overskud til at bekæmpe forhindringerne.

Kanaliseringer_til_alle

Kærligst Britt

www.Briwac.dk

Sidst ændret den Torsdag, 06 Januar 2011 16:57
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer