Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
23-02-2010

Skab selv eksotiske planter til vindueskarmen Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Skab selv eksotiske planter til vindueskarmen

Ny bog af Irma Lauridsen

Cadeau_Plant_en_kerne_Forside

 

En spændende hobby for børn og voksne, skriver Irma Lauridsen i sin nye bog: ”Plant en kerne”, der netop er udkommet på Forlaget Cadeau. En lille hobbybog fyldt med flotte fotos.

Bogen viser, hvordan du kan dyrke dine egne eksotiske planter hjemme i vindueskarmen eller i havestuen, ved noget så enkelt som at plante en kerne. Og senere hvordan du får gang i væksten og hvad du har at glæde sig til.

Det er en spændende hobby for både voksne og børn, fordi det er noget levende, man har med at gøre, og som hele tiden kommer med de mest forbavsende overraskelser, fx citrusblomster, der kan fylde hele huset med den skønneste duft.

Hvad vil en plante, sat af kernen fra en enten kendt eller ukendt frugt blive til? Får planten mon smukke blomster? Og måske endda frugter engang med tiden? Jo, det lader sig også gøre.

Det er næsten uundgåeligt at blive fuldstændig bidt af den sport, der jo nærmest er gratis.

Bogen fortæller om at dyrke planter af forskellige citruskerner, men også kerner fra dadel, avocado, stjernefrugt, mango m.fl.

Så det er bare at springe ud i det, og du vil opleve en fantastisk grøn, sprudlende og duftende verden vokse op omkring dig, lover bogen.

Se og læs om bogen på irmalauridsen.dk og se nogle af de flotte fotos fra bogen under ”artikler” på Irmas side.

Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer