Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
17-03-2010

Kanalisering for alle 17.03.10 Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Kanalisering for alle 17.03.10


Hvorfor er vi her, hvorfor kommer vi igen og igen og igen…

Er det fordi vi er langsomt opfattende / eller bare ikke kan få nok af lidelse??

Når man ser på verden udefra, opfattes megen vrede, megen sorg, megen uro og megen usikkerhed!

I befinder Jer i en tid, hvor alle disse følelser frigives for fuldt tryk, alle undertrykte følelser kommer i udbrud, og det gælder både de negative og de positive!


I overvældes pludselig af en alt overskyggende vrede, en fuldstændig og uigennemtrængelig følelse af noget som maser sig vej op gennem maven ud i Jeres systemer og videre ud enten via udbrud, eller via fysisk aktivitet!

Ikke kun vreden kommer til syne, I overvældes lige så ofte af kærligheden, den fylder Jer med håb, I gennemtrænges af en pludselig lyst til at vise Jeres omverden, at I elsker den! At I elsker alle levende væsner, og især dem, som findes tæt på Jer.

Håbet tændes, troen tændes, viljen til at gøre noget godt, for dig selv, for dine nærmeste, for verden!

Når disse store følelser vælter Jer, mærk så efter… Bliver I bange, skynder I Jer at lukke af, eller omfavner I dem i troen på, at disse følelser er en del af Jer, en del som skal føles og anerkendes - omfavnes!

Vi indeholder alle det hele, vi er alle en meget lille brik i et meget stort hele!

Men vi hører sammen alle vi små brikker, og tilsammen udgør vi ”et stort hele”

Ja - vi ligner ikke hinanden, ikke af sind, ikke af hudfarve, ikke i troen eller så meget andet, men vi er ”et hele” og sammen er vi stærke!

Vi ser forskelligt på tilværelsens mange luner, vi reagerer forskelligt på vore livsvilkår, og vi spiser ikke den samme form for næring, hverken i almindelig forstand eller i overført!

Men vi er ens, vi har de samme behov, vi behøver en familie, som elsker os, vi behøver et sted, hvor vi hører hjemme, og vi behøver næring for at leve.. Denne næring skal være af både fysisk og psykisk art.

Uden tro er livet langt og uden håb, mange kalder sig ateister og de bekender sig ikke til nogen bestemt Gud, det betyder ikke, de er uden tro!

Tro er ikke afhængig af en Gud!

Tro er ikke afhængig af en kirke!

Tro er en overbevisning, en viden du har inden i dig selv!

Vid at din tro, din overbevisning, er den rette for dig!

Nu, hvor våren gør sit indtog, er livet lidt lettere, og rundt omkring i de små hjem, tændes håbet… Vi får lyst til livet!

Vi får lyst til at hjælpe livet lidt på vej, vi planter og sår, vi sætter gang i produktionen af noget, som er godt for øjnene og noget, som er godt for maven!

Flere og flere mennesker vågner op og opdager, at de, stik mod egen overbevisning, er naturmennesker, de får pludselig lyst til at dyrke deres have, de får lyst til at lade naturens produkter berige deres liv.

Dette gén i den menneskelige race har i nogle år været glemt i de rige lande, hvor det er muligt at købe hverdagens fornødenheder ganske let og uden problemer.

Nu dukker lysten ganske uventet op, nogen ved ikke, hvad det er for en trang, der spirer op, de ved bare, at de er nødt til at opholde sig noget mere i haven, eller de føler pludselig trang til at plante noget på deres altan, det er en helt ny oplevelse for dem, og den kommer ganske uventet… Følg din indre trang, vi har nødig at genopdage glæden ved selvfremstilling af vore fødevarer, og vi har nødig at lære vore børn, hvordan alting hænger sammen!

De skal vide at grøntsagerne, kødet, blomsterne o.s.v ikke bare dukker op, alt har sammenhæng.

Behandler vi ikke vor jord med omtanke, ender vi med at ødelægge vore muligheder for at brødføde menneskeheden. Når vi igen øjner sammenhængen, når vore børn igen får mulighed for at se og føle sammenhængen, vil de behandle verden med større respekt!

Vi har brug for børnenes indsigt!

Vi har brug for din indsigt!

Vi overøses med kærlighed, vi skal bare turde lukke den ind!

Nattelivet byder på uventede glæder, træd ud på din altan, gå ud i din have, mærk hvorledes dit sind bliver renset, mærk og se hvorledes din himmel lyser op, se stjernerne som viser dig vejen, og mærk hvorledes du får tilgivelse!

Tilgiv dig selv!

Rens dit hjerte og modtag vor velsignelse!

Kanaliseringer_til_alle

Kærligst Britt

www.Briwac.dk

Sidst ændret den Torsdag, 06 Januar 2011 16:52
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer